Bel ons op: 0488 44 33 24 | Stuur ons een e-mail: info@dekeij.nl

Hoge kwaliteit
Snel leverbaar
Tot 25 ton aslast
Ideale terreinverharding

Met de prefab betonnen keerwanden van De Keij Betonplaten & Keerwanden maakt u in een handomdraai kelders, sleufsilo’s, een solide fundering, kademuren of een opslagtoepassing. Alle keerwanden die wij leveren zijn van de beste kwaliteit, waardoor de sterkte en slijtvastheid worden gegarandeerd.

NEEM CONTACT MET ONS OPBekijk productaanbod

Onze betonnen keerwanden worden direct uit voorraad geleverd

Als vooraanstaande leverancier van betonnen keerwanden, ook wel betonelementen, staat het leveren van hoge kwaliteit en een uitstekende service voorop. Zo leveren wij altijd snel, omdat we direct uit voorraad leveren en geven wij u altijd het beste advies over de aan te schaffen betononderdelen, oftewel keerwanden.

Hoeken, muren en platen vormen een totaalpakket

Als u betonnen keerwanden, ook wel betonelementen, aanschaft is het fijn om te weten dat u bij ons op de juiste plek bent voor het totaalpakket. Zo leveren wij rechte en hoekvormige keerwanden in verschillende lengte-, hoogte- en breedtematen. Ook voor het verharden van de ondergrond hebben wij de juiste betonplaten op voorraad. Wij zorgen ervoor dat u alles heeft om uw project te verwezenlijken.

Laat u deskundig adviseren

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om de juiste maat betonnen keerwanden, oftewel betonelementen, te kiezen voor uw project. De Keij Betonplaten & Keerwanden geeft u daarom graag professioneel advies voordat u een aankoop doet. Weet u wel al precies wat u nodig heeft? Vraag dan eenvoudig een offerte aan voor betonnen keerwanden, ook betonelementen genoemd, via de website of neem contact op met een van onze specialisten door te bellen naar 0488 44 33 24. Wij zorgen dat u altijd een scherpe offerte ontvangt.

Aanbevolen pagina’s:

Beton stelconplaten | Afmeting stelconplaat | Agriplaten

Neem contact met ons op

Via onderstaand contactformulier kunt u een vraag stellen aan ons! Binnen enkele werkdagen ontvangt u een reactie.

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Tolsestraat 8
4043 KB Opheusden
Nederland

Tel: 0488 44 33 24
E-mail: info@dekeij.nl

KvK: 11043248
BTW: NL167921812B01

© 2018 De Keij Betonplaten & keerwanden | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster