Bel ons op: 0488 44 33 24 | Stuur ons een e-mail: info@dekeij.nl

BETONPADEN

De periode waarin bomen gerooid en verplaatst worden valt veelal samen met een periode van regen en drassige ondergronden. Tractors, auto’s of werktuigen komen vast te zitten in de modderbanen, met eventueel materiële schade tot gevolg. Met de betonpaden van De Keij behoren bovenstaande tijdrovende problemen definitief tot het verleden! Weer of geen weer -nat of droog- uw terrein is de komende jaren altijd en voor elke gewenste machine toegankelijk. De Keij is gespecialiseerd in het aanleggen van ondergrond-verstevigende maatregelen bij boomkwekerijen. Met onze betonplaten en stelconplaten heeft u in elk seizoen met hetzelfde gemak toegang tot uw terrein.

BETONPAD, HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

We creëren betonpaden geheel naar uw wens, ongeacht de ondergrond (klei/veen/zand). De betonpaden bestaan uit betonplaten die aangepast zijn aan de te verwachte belasting en maatvoering. Voor betonpaden bij kwekerijen geldt vaak dat deze enkel belast wordt door een tractor met boomwagen, maar onze constructeur rekent exact voor u uit welke betonplaten in uw situatie geschikt zijn.

We egaliseren de bodem en bedekken deze met een stabiel zandbed. Op deze manier wordt een fundering gelegd voor de betonplaten die uw uiteindelijke betonpad zullen vormen. Mocht het voor de aslast noodzakelijk zijn, dan brengen we in het belang van de stabiliteit van de betonplaten eerst een ruime laag puinverharding aan; alles om ervoor te zorgen dat u de betonplaten jarenlang kunt gebruiken. Vervolgens worden de betonplaten met behulp van een kraan zorgvuldig op het zandbed gelegd. Op deze manier is het mogelijk honderden meters betonpad aan te leggen op één dag, zeer efficiënt dus. Lees meer over betonplaten leggen.

De betonplaten van De Keij zijn daarnaast waardevast. Dit houdt in dat betonplaten na 10 jaar een restwaarde hebben van 50% of meer van de nieuwwaarde. In het geval van ruilverkaveling, verkoop of herindeling zijn de betonplaten makkelijk te transporteren. Ook dit regelt De Keij voor u.

BETONPADEN VAN STELCONPLATEN

Naast de reguliere betonplaten (ook industrieplaten genoemd) levert De Keij ook stelconplaten. De Keij is reeds jarenlang hofleverancier van stelconplaten aan boomkwekerijen, waardoor er veel specialistische kennis in huis is. Wij weten wat u belangrijk vindt.

Stelconplaten staan bekend om hun bewezen kwaliteit en het feit dat ze erg maatvast zijn. Vanwege de wijze waarop deze platen zijn vervaardigd, zijn stelconplaten zonder constructieve bewapening zonder problemen te gebruiken tot een aslast van 20 ton. Wanneer u kiest voor stelconplaten krijgt u tevens te optie stalen hoekranden in de platen te laten integreren. Dit zorgt ervoor dat, mits de ondergrond goed geëgaliseerd is, eventuele betonpaden zeer nauwkeurig gelegd kunnen worden. Stelconplaten zijn in verhouding wat kostbaarder dan de reguliere industrieplaten, maar dit betaalt zich terug in kwaliteit.

Welke oplossing het beste aansluit bij uw situatie hangt voornamelijk af van uw wensen. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang passend advies voor betonpaden!

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Tolsestraat 8
4043 KB Opheusden
Nederland

Tel: 0488 44 33 24
E-mail: info@dekeij.nl

KvK: 11043248
BTW: NL167921812B01

© 2019 De Keij Betonplaten & keerwanden | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster