Bel ons op: 0488 44 33 24 | Stuur ons een e-mail: info@dekeij.nl

Hoge kwaliteit
Snel leverbaar
Tot 25 ton aslast
Ideale terreinverharding

Door betonplaten te kopen bij De Keij Betonplaten & Keerwanden profiteert u van verschillende voordelen. Zo zijn ze direct uit voorraad leverbaar, van de allerhoogste kwaliteit en ontvangt u altijd het beste advies om uw verharding zo efficiënt mogelijk te realiseren.

NEEM CONTACT MET ONS OPBekijk productaanbod

Waarvoor wilt u betonplaten kopen?

Betonplaten kunt u kopen om verschillende redenen. Wilt u bijvoorbeeld uw terrein verharden, zodat u hier goederen kunt opslaan? Wilt u uw vee op een verhard terrein laten lopen in een stal of richting de weide? Of wilt u uw percelen verbinden met een verhard pad? Wat uw reden ook is, bij De Keij Betonplaten & Keerwanden zijn betonplaten van de hoogste kwaliteit te koop, waardoor uw project gegarandeerd een succes wordt.

Gegarandeerd scherp geprijsd!

Wist u dat alle betonplaten die bij ons te koop zijn altijd scherp geprijsd zijn? Wij werken nauw samen met de fabrikanten, waardoor u altijd de betonplaten tegen de beste prijs kunt kopen. Zodra u bij ons een offerte indient, gaan wij direct aan de slag om de exacte prijs voor u te berekenen. Deze is afhankelijk van de locatie en het te verharden oppervlak.

Met De Keij Betonplaten & Keerwanden komt u verder

Al jarenlang zorgen wij ervoor dat de bedrijfsterreinen of landerijen toegankelijk zijn voor allerlei bedrijven. Betonplaten kopen doet u daarom het best bij ons! Benieuwd naar welke afmetingen te koop zijn? Neem dan een kijkje op de productpagina. Hier vraagt u ook direct een offerte aan. Heeft u voordat u een aankoop doet advies nodig? Geen probleem! Onze specialisten zitten voor u klaar als u belt naar 0488 44 33 24.

Aanbevolen pagina’s:

Betonplaten prijs | Betonnen keerwanden te koop | Betonnen keerwanden prijs

Neem contact met ons op

Via onderstaand contactformulier kunt u een vraag stellen aan ons! Binnen enkele werkdagen ontvangt u een reactie.

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Tolsestraat 8
4043 KB Opheusden
Nederland

Tel: 0488 44 33 24
E-mail: info@dekeij.nl

KvK: 11043248
BTW: NL167921812B01

© 2018 De Keij Betonplaten & keerwanden | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster