Bel ons op: 0488 44 33 24 | Stuur ons een e-mail: info@dekeij.nl

Met een erfverharding voor uw bedrijventerrein zorgt u ervoor dat uw hele terrein goed toegankelijk is voor auto’s, machines en mensen. Schakel hiervoor de expertise in van De Keij Betonplaten & Keerwanden. Wij bieden verschillende opties voor het verharden van uw erf.

De voordelen van betonplaten of Stelconplaten als erfverharding

Onze betonplaten en Stelconplaten zijn leverbaar in een groot aantal standaardmaten. We brengen samen met u in beeld wat de verwachte belasting van de platen is. Op basis daarvan doen we u een voorstel voor de maatvoering. U kunt ook kiezen voor platen met een antislipstructuur, zodat uw vee altijd voldoende grip heeft. Vervolgens kunnen wij bij u de gewenste betonplaten leveren en, indien benodigd, ook vanaf de vrachtwagen leggen.

Alle platen zijn direct uit voorraad te leveren

De Keij Betonplaten & Keerwanden heeft altijd betonplaten en Stelconplaten van verschillende afmetingen op voorraad. Hierdoor zijn wij in staat om u snel te voorzien van de door u gewenste erfverharding. Dit in combinatie met onze persoonlijke service onderscheidt ons van de concurrentie.

Bel ons voor deskundig advies

Graag vertellen wij u meer over de verschillende mogelijkheden op het gebied van erfverharding. Bel hiervoor naar 0488 44 33 24. In een persoonlijk gesprek vertellen we u de mogelijkheden en bespreken we uw wensen. Ook vraagt u via dit nummer eenvoudig een offerte aan voor het leveren en leggen van de platen.

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Tolsestraat 8
4043 KB Opheusden
Nederland

Tel: 0488 44 33 24
E-mail: info@dekeij.nl

KvK: 11043248
BTW: NL167921812B01

© 2018 De Keij Betonplaten & keerwanden | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster