Bel ons op: 0488 44 33 24 | Stuur ons een e-mail: info@dekeij.nl

Het is nergens prettiger werken dan op een toegankelijk en opgeruimd erf. Een erf dat dankzij de betonplaten van De Keij in elk seizoen berekend is op tractors en ander zwaar materieel. Niet voor niets kiezen steeds meer agrariërs voor erfverharding met onze betonplaten. U kent de nadelen van erfverhardingen zoals grind of gebroken puin. Vergeleken met betonplaten leiden ze sneller tot oneffenheden en onkruidgroei.

BETONPLATEN VOOR ERFVERHARDING

Betonplaten zijn daarentegen goed voor een nagenoeg vlakke ondergrond. Een erfverharding waarop het comfortabel lopen is (zowel voor u als voor uw vee), waarop u met tractors en zware werktuigen kunt rijden en draaien en dat altijd een opgeruimde aanblik biedt.

Onze betonplaten zijn leverbaar in een groot aantal standaardmaten. We brengen samen met u in beeld wat de verwachte belasting van de platen is. Op basis daarvan doen we u een voorstel voor de maatvoering. U kunt ook kiezen voor platen met een antislipstructuur, zodat uw vee altijd voldoende grip heeft. Vervolgens kunnen wij bij u de gewenste betonplaten leveren en, indien benodigd, ook vanaf de vrachtwagen leggen.

ERFVERHARDING, HOE WIJ TE WERK GAAN

Voorafgaand aan de erfverharding egaliseren we de ondergrond en brengen we een zandbed aan. Daarna brengen we de betonplaten; onze vrachtwagen is voorzien van een autolaadkraan met zuignap, waarmee we de betonplaten meteen op de juiste plaats leggen. Zo realiseren we in korte tijd uw erfverharding. Afhankelijk van de locatie kunnen we tot een paar duizend vierkante meter erfverharding per dag aanbrengen (op een voorbereid zandbed). Wat ons betreft, kan uw erf binnenkort verhard zijn. Bekijk onze betonplaten!

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Tolsestraat 8
4043 KB Opheusden
Nederland

Tel: 0488 44 33 24
E-mail: info@dekeij.nl

KvK: 11043248
BTW: NL167921812B01

© 2019 De Keij Betonplaten & keerwanden | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster