Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

BETONPLATEN GEBRUIKT

Binnen de agrarische-, industriële- en logistieke sector worden veelal Stelconplaten of betonplaten gebruikt als verharding. Betonnen platen zijn namelijk snel te plaatsen en indien nodig gemakkelijk te verleggen. De Keij heeft al vele betonplaten gebruikt als verharding, bestaande uit nieuwe- en gebruikte betonplaten. Gebruikte betonplaten zijn een goedkope oplossing voor elke erfverharding. Een voordelige investering voor kavelpaden, betonpaden, tijdelijke bouwwegen, parkeerplaatsen en terreinen. Naast gebruikte betonplaten, zowel industrieplaten als Stelconplaten, zijn er ook B-keus platen. B-keus platen voldoen niet aan alle eisen van de fabrikant en liggen daardoor goedkoper in de markt.

 

BETONPLATEN KOPEN

Wilt u betonplaten kopen, maar het liefst goedkope betonplaten aanschaffen? De Keij uit Dodewaard heeft verschillende afmetingen en diktes betonplaten te koop! Betonplaten zijn toepasbaar voor verschillende doeleinden binnen de agrarische-, industriële en logistieke sector. Veelal worden betonplaten gebruikt voor het verbeteren van de toegankelijkheid van percelen en terreinen. De Keij werkt snel en efficiënt met betonnen platen van hoogwaardige kwaliteit. De Keij heeft betonplaten te koop in een groot aantal standaard maten. Voor alle terreinen of percelen is er een passende oplossing, waarbij eventueel betonplaten op maat toegepast. Betonplaten van De Keij zijn een goede investering voor jaren!

 

BETONPLATEN GEBRUIKT

Heeft u betonplaten gebruikt voor uw terrein, maar wilt u deze graag vervangen of verplaatsen? Of heeft u betonplaten gebruikt binnen uw kwekerij en wilt u meerdere paden aanleggen met dezelfde afmeting betonplaat? De Keij denkt graag met u mee in oplossingen voor uw terrein. Het is ook mogelijk om gebruikte betonplaten toe te passen. Deze betonplaten zijn in goede staat om nogmaals te gebruiken en voldoen nog aan alle eisen, maar qua uitstraling minder mooi. Betonplaten met de afmeting 200x200cm worden het meest hergebruikt en indien de voorraad strekt leverbaar met- en zonder hoeklijn. Vraag naar optimale foto’s van gebruikte betonplaten bij De Keij, zodat u weet wat u koopt!

 

STELCONPLATEN GEBRUIKT

Naast de gebruikte betonplaten, of industrieplaten, hebben we ook gebruikte Stelconplaten in ons assortiment. Deze gebruikte Stelconplaten hebben we in partijen voorradig, maar zijn ook snel weer verkocht! Gebuikte Stelconplaten zijn goedkoop en voldoen nog aan alle eisen. Indien voorradig zijn de gebruikte Stelconplaten leverbaar met- en zonder hoeklijn. Goedkope Stelconplaten met de afmeting 200x200cm zijn de meest gangbare afmeting! Neem contact op voor de exacte aantal Stelconplaten en de levertijden!

 

TWEEDE KEUS BETONPLATEN

Bij fabrikanten worden betonplaten geselecteerd als zijnde A- 0f B-keus betonplaat. De betonplaten moeten bij fabrikanten aan allerlei eisen voldoen. Een A-keus betonplaat voldoet aan alle eisen, maar een B-keus betonplaat daarentegen heeft kleine afwijkingen. Wij denken dan aan kleine scheurtjes in de betonplaat of een klein hoekje eraf. Bij B-keus betonplaten kan er ook een kleurverschil aanwezig zijn. B-keus betonplaten, ofwel tweede keus,  zijn leverbaar zolang de voorraad strekt.

 

MOGELIJKHEDEN DE KEIJ

Bent u benieuwd naar de uitstraling en kwaliteit van gebruikte Stelconplaten en betonplaten? De Keij is gespecialiseerd in het aanleggen van betonplaten, waarbij zij ook de grondwerkzaamheden uitvoeren. Heeft u al eens betonplaten gebruikt voor uw terrein en wilt u het terrein uitbreiden met betonnen platen? Neem contact op met De Keij voor meer informatie over de levertijden! De Keij Betonplaten voorziet u van een degelijke verharding voor een scherpe prijs!

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

Tel: 0488 44 33 24
E-mail: info@dekeij.nl

KvK: 11043248
BTW: NL167921812B01

© 2019 De Keij Betonplaten & keerwanden | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster