Binnen de zakelijke markt worden er veel betonplaten hergebruikt. Gebruikte betonplaten zijn een goedkope oplossing voor elke erfverharding. Een voordelige investering voor kavelpaden, betonpaden, tijdelijke bouwwegen, parkeerplaatsen en terreinen. Naast gebruikte betonplaten, zowel industrieplaten als Stelconplaten, zijn er ook B-keus platen. B-keus platen voldoen niet aan alle eisen van de fabrikant en liggen daardoor goedkoper in de markt. 

 

GOEDKOPE BETONPLATEN VAN DE KEIJ

Gebruikte betonplaten hebben bij een project gelegen en worden hergebruikt. Deze betonplaten zijn in goede staat om nogmaals te gebruiken en voldoen nog aan alle eisen, maar qua uitstraling minder mooi. Betonplaten met de afmeting 200x200cm worden het meest hergebruikt en indien de voorraad strekt leverbaar met- en zonder hoeklijn. Vraag naar optimale foto’s van gebruikte betonplaten bij De Keij, zodat u weet wat u koopt!

 

GEBRUIKTE STELCONPLATEN

Naast de gebruikte betonplaten, of industrieplaten, hebben we ook gebruikte stelconplaten in ons assortiment. Deze gebruikte stelconplaten hebben we in partijen voorradig, maar zijn ook snel weer verkocht! Gebuikte Stelconplaten zijn goedkoop en voldoen nog aan alle eisen. Indien voorradig zijn de gebruikte Stelconplaten leverbaar met- en zonder hoeklijn. Goedkope Stelconplaten met de afmeting 200x200cm zijn de meest gangbare afmeting! Neem contact op voor de exacte aantal stelconplaten en de levertijden!

 

TWEEDE KEUS BETONPLATEN

Bij fabrikanten worden betonplaten geselecteerd als zijnde A- 0f B-keus betonplaat. De betonplaten moeten bij fabrikanten aan allerlei eisen voldoen. Een A-keus betonplaat voldoet aan alle eisen, maar een B-keus betonplaat daarentegen heeft kleine afwijkingen. Wij denken dan aan kleine scheurtjes in de betonplaat of een klein hoekje eraf. Bij B-keus betonplaten kan er ook een kleurverschil aanwezig zijn. B-keus betonplaten, ofwel tweede keus,  zijn leverbaar zolang de voorraad strekt.

 

MOGELIJKHEDEN DE KEIJ

Bent u benieuwd naar de uitstraling en kwaliteit van betonplaten en stelconplaten gebruikt? Neem contact op met De Keij voor meer informatie over de levertijden! De Keij Betonplaten voorziet u van een degelijke verharding voor een scherpe prijs!

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Tolsestraat 8
4043 KB Opheusden
Nederland

Tel: 0488 44 33 24
E-mail: info@dekeij.nl

KvK: 11043248
BTW: NL167921812B01

© 2019 De Keij Betonplaten & keerwanden | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster