Bel ons op: 0488 44 33 24 | Stuur ons een e-mail: info@dekeij.nl

Hoge kwaliteit
Snel leverbaar
Tot 25 ton aslast
Ideale terreinverharding

Van het verplaatsen van uw koeien in de stromende regen tot het bereiken van uw land met de tractor in de zomer, als u een kavelpad laat aanleggen, geniet u altijd van een optimale bereikbaarheid. De Keij Betonplaten & Keerwanden heeft jarenlange ervaring in het deskundig leveren en leggen van betonplaten en Stelconplaten bij landerijen door heel Nederland.

NEEM CONTACT MET ONS OPBekijk productaanbod

Uw kavelpad op de beste manier laten aanleggen

Het aanleggen van een kavelpad met betonplaten of Stelconplaten is niet zomaar even wat platen naast elkaar leggen. Het is een operatie die goed uitgedacht moet worden om ongemakken te voorkomen. Wij gebruiken daarom enkel het beste materieel om de platen bij u te leveren en het kavelpad aan te leggen. Denk hierbij aan grote opleggers met een kraan die de platen tot op de millimeter nauwkeurig neerlegt. Zo bent u verzekerd van een efficiënt resultaat.

Haast met het aanleggen van een kavelpad? Geen probleem!

Wij begrijpen dat er soms haast geboden is bij het aanleggen van een kavelpad. Wij hebben een goede connectie met de producenten van de Stelconplaten en betonplaten, waardoor wij vaak direct uit voorraad leveren. Uw nieuwe kavelpad wordt hierdoor snel gerealiseerd.

Bel ons en bespreek de mogelijkheden

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van het aanleggen van een kavelpad? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0488 44 33 24. Wij vertellen u dan graag meer en stellen gratis een offerte voor u op. Benieuwd naar wat voor kavelpaden wij al hebben gerealiseerd? Bekijk dan eens onze gerealiseerde projecten.

Aanbevolen pagina’s:

Industrieplaten prijs | Betonverharding | Betonplaten kopen

Neem contact met ons op

Via onderstaand contactformulier kunt u een vraag stellen aan ons! Binnen enkele werkdagen ontvangt u een reactie.

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Tolsestraat 8
4043 KB Opheusden
Nederland

Tel: 0488 44 33 24
E-mail: info@dekeij.nl

KvK: 11043248
BTW: NL167921812B01

© 2018 De Keij Betonplaten & keerwanden | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster