Bel ons op: 0488 44 33 24 | Stuur ons een e-mail: info@dekeij.nl

Kuilplaten

Hoe beter het ruwvoer dat u uw vee geeft, des te beter presteren uw dieren. Of het nu om melkgift of vleesgroei gaat. Daarom is het zaak dat u het ruwvoer vakkundig inkuilt. Zo behoudt het voer zijn hoge kwaliteit en is de kans op rot of broei minimaal. Wij helpen u daar graag bij. Met betonplaten leggen we een kuilplaat aan, zodat het kuilvoer op een droge verharding ligt.

Kuilplaat voor het opslaan van kuilvoer

Een kuilplaat is een in feite een lokale verharding van betonplaten. We leggen deze platen op een zandbed, zodat ze stabiel liggen en berekend zijn op de belasting van het kuilvoer. Misschien wisselt bij u de plaats van de mais- of graskuil wel door de tijd heen. Ook in dat opzicht zijn onze betonplaten een goede oplossing voor uw kuilplaat.

We kunnen deze semi-flexibele kuilplaat relatief gemakkelijk verplaatsen. Kwestie van de ondergrond op een andere plaats voorbereiden en de betonplaten verhuizen. Ook kunt u uw kuilplaat later gemakkelijk vergroten.

De beste oplossing voor een kuilplaat

Als u eenmaal gewend bent aan de kuilplaat van onze betonplaten, wilt u al snel niet anders meer. U weet dat de plaats waar u elke dag – soms meerdere keren – met uw tractor en kuilvoersnijder komt, al snel verandert in een modderplaats met diepe sporen. Daar hebt u geen last meer van met onze betonnen kuilplaat. Overigens zijn onze betonplaten op het zwaarste materieel berekend. Voor aslasten tot 20 ton hebben we al geschikte standaard betonplaten.

Benieuwd naar de mogelijkheden van kuilplaten? Neem contact met ons op.

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Tolsestraat 8
4043 KB Opheusden
Nederland

Tel: 0488 44 33 24
E-mail: info@dekeij.nl

KvK: 11043248
BTW: NL167921812B01

© 2019 De Keij Betonplaten & keerwanden | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster