Een efficiënte opslag voor al uw bulkgoederen op uw bedrijfsterrein, is het plaatsen van megablokken. Door het plaatsen van megablokken ontstaan er betonnen scheidingsmuren, waardoor u al uw bulkgoederen gescheiden kunt opslaan. Megablokken worden door middel van nokken opgestapeld, waardoor er geen hechtmaterialen benodigd zijn. Mocht u uw bedrijfsterrein anders willen indelen, zijn de megablokken gemakkelijk te verplaatsen en op te bouwen. Betonnen scheidingsmuren door middel van megablokken, voorzien uw terrein van een efficiënte indeling.

 

BENAMINGEN MEGABLOKKEN

Er zijn verschillende benamingen voor betonnen blokken binnen de zakelijke markt, welke wij onderscheiden in merknamen en algemene benamingen. Betonblokken is een algemene benaming  en megablokken zowel legioblokken zijn merknamen. De betonblokken, ofwel megablokken zijn leverbaar in standaardmaten zoals 160x80x80cm, 160x80x40cm, of 150x60x60cm. Daarnaast leveren wij ook andere maten megablokken, zodat elk bedrijf een efficiënt opslagterrein kan realiseren.

 

MEGABLOKKEN OPSLAG BULKGOEDERENmegablokken

Betonblokken lijken sterk op grote legoblokken, welke gemakkelijk te stapelen zijn. De gestapelde betonblokken vormen een betonnen scheidingsmuur voor het opslaan van verschillende bulkgoederen. De megablokken vallen met behulp van noppen in elkaar en blijven vanwege hun gewicht (>2000 KG) op hun plaats. Hechtmaterialen als mortel zijn daardoor overbodig. Een voordeel van losliggende betonblokken is dan ook dat ze gemakkelijk verplaatsbaar zijn. Mocht u de behoefte hebben aan een andere opslagindeling binnen uw bedrijfsterrein, dan is dat binnen no-time gerealiseerd.

 

TRANSPORT EN PLAATSEN MEGABLOKKEN

Het transporteren van de megablokken neemt De Keij voor u uit handen. Met behulp van een vrachtwagen, voorzien van autolaadkraan, vervoeren wij de betonblokken naar de gewenste locatie. Daarbij is de vrachtwagen op afstand bestuurbaar, waardoor het plaatsen van betonblokken snel en voordelig uitgevoerd wordt.

 

Bent u van plan om bulkgoederen op te slaan binnen uw bedrijfsterrein? Wilt u de opslagplaats voorzien van betonnen scheidingsmuren, door middel van betonblokken? Neem gerust contact op met De Keij, zij staan u graag te woord!

 

 

 

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Tolsestraat 8
4043 KB Opheusden
Nederland

Tel: 0488 44 33 24
E-mail: info@dekeij.nl

KvK: 11043248
BTW: NL167921812B01

© 2019 De Keij Betonplaten & keerwanden | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster