Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Wilt u betonplaten plaatsen om de toegankelijkheid van uw erf te verbeteren? Een onverhard pad maakt het erf minder toegankelijk en in regenachtige tijden zelfs ontoegankelijk voor auto’s en tractors. Een erfverharding met betonplaten biedt meer mogelijkheden en zijn leverbaar in diverse afmetingen met verschillende opties. De Keij heeft voor elk onverhard erf een passende oplossing. Om de toegankelijkheid naar de schuur te verbeteren heeft deze opdrachtgever betonplaten laten plaatsen in de afmeting 250x120x12cm.

 

ERFVERHARDING MET BETONPLATEN

Betonplaten plaatsen | Toegangsweg met betonplatenDeze opdrachtgever heeft gekozen om het erf te laten verharden met betonplaten in de afmeting 250x120x12cm. Een betonplaat die makkelijk in te zetten is binnen de agrarische sector of de tuinbouw. Deze betonplaat heeft een matig stroeve toplaag, voorzien van een dubbele wapening en een maximale aslast van 12 ton.

 

Betonplaten 250x120x12cm bieden voor deze opdrachtgever de oplossing om de toegankelijkheid naar de schuur te verbeteren. Deze erfverharding wordt veelal belast met auto’s waardoor deze betonplaten met een dubbele wapening en 12cm dik voldoende draagkracht bieden. Daarnaast wil deze opdrachtgever meer groen in de erfverharding terug laten komen. Om dit op te lossen heeft De Keij grastegels in de afmeting 41x61x12cm geplaatst tussen de betonplaten.

 

BETOPLATEN PLAATSEN

Egaliseren van zandbaan | Betonplaten plaatsen | De KeijVoordat de chauffeurs van De Keij de betonplaten plaatsen dient allereerst de ondergrond gelijkmatig en dragend te zijn. Om bij deze opdrachtgever een gelijkmatig dragende ondergrond te realiseren is allereerst de kleigrond uitgegraven en vervolgens vlak gemaakt. Daarna heeft De Keij een zandbaan van minimaal 10cm aangebracht welke voorzien is van grove zand.

 

Na het aanbrengen van het zand egaliseren zij de zandbaan op de mm nauwkeurig vlak en plaatsen de betonplaten en grastegels. Als laatste zijn de voegen tussen de betonplaten ingestrooid met zand en de grastegels opgevuld met grond.

 

DE KEIJ BETONPLATEN

De Keij Betonplaten is gespecialiseerd in het aanleggen van erfverhardingen met betonplaten binnen Nederland, België, Duitsland en Engeland. Zij zijn te vinden binnen de agrarische- en industriële sector en hebben al vele verhardingen aangelegd. De werkzaamheden bestaan niet alleen uit het leveren en plaatsen van betonplaten, maar ook nemen zij het grondwerk aan. Zo heeft u één aanspreekpunt voor het hele project en is het erf in korte tijd voorzien van een verharding met betonplaten. Wilt u ook uw erf verharden en betonplaten plaatsen als verharding? Neem gerust contact op met De Keij en bespreek uw wensen. De Keij heeft voor elke ondernemer een passende oplossing voor het aanleggen van een erfverharding met betonplaten.

 

 

© 2020 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster