Bel ons op: 0488 44 33 24 | Stuur ons een e-mail: info@dekeij.nl

Hoge kwaliteit
Snel leverbaar
Tot 25 ton aslast
Ideale terreinverharding

Met verhardingsplaten van De Keij Betonplaten & Keerwanden maakt u in een handomdraai uw bedrijventerrein, zandpad of agrarische land toegankelijk voor mensen, vee en machines. Vraagt u vandaag een offerte aan? Dan bepalen wij voor u de prijs en gaat u hiermee akkoord? Dan leveren wij de verhardingsplaten zo snel mogelijk. Wij leveren namelijk direct uit voorraad, zodat we u snel van dienst zijn.

NEEM CONTACT MET ONS OPBekijk productaanbod

Welke verhardingsplaten heeft u nodig voor uw project?

In ons aanbod vindt u twee soorten verhardingsplaten, namelijk Stelconplaten en betonplaten. Afhankelijk van het doel van de verharding maakt u hieruit een keuze. Stelconplaten staan bekend om hun uitmuntende sterkte. Deze verhardingsplaten zijn berekend op aslaten tot 20 ton en daardoor zeer geschikt voor kavelpaden of opslagterreinen. De betonnen platen worden voornamelijk gebruikt voor het verharden van een zandweg of zandpad waar vrachtwagens, tractoren of bussen overheen rijden.

Maak de juiste keuze met persoonlijk advies

U wilt de meest geschikte verhardingsplaten kiezen voor uw project. Daarom geven wij u voordat u uw aankoop doet deskundig en persoonlijk advies. U belt hiervoor naar 0488 44 33 24. Weet u al precies welke u nodig heeft en wilt u daarvoor een offerte aanvragen? Ook dan belt u naar het eerdergenoemde nummer of vult u uw gegevens in op de pagina van de door u gewenste verhardingsplaten.

Aanbevolen pagina’s:

Stelconplaten prijs | Stelconplaten leggen | Keerwanden kopen

Neem contact met ons op

Via onderstaand contactformulier kunt u een vraag stellen aan ons! Binnen enkele werkdagen ontvangt u een reactie.

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Tolsestraat 8
4043 KB Opheusden
Nederland

Tel: 0488 44 33 24
E-mail: info@dekeij.nl

KvK: 11043248
BTW: NL167921812B01

© 2018 De Keij Betonplaten & keerwanden | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster