DE KEIJ BESTRATINGEN

In 1998 is Klaas van Binsbergen gestart met bestratingen. Hij realiseerde voor zakelijke- en particuliere opdrachtgevers vele bestratingsverhardingen. Het bedrijf groeide snel uit tot een allround bestratingsbedrijf.
Sinds 2006 heeft De Keij zich volledig toegelegd op het leveren en leggen van betonplaten. Daarbij onderscheidt De Keij zich met het aannemen van complete projecten. Zij richten zich uitsluitend op de zakelijke markt, met name bij bedrijven binnen de agrarische, industriële en logistieke sector.

 

DE KEIJ BETONPLATEN & KEERWANDEN

In de volksmond hebben we verschillende benamingen voor De Keij Betonplaten & Keerwanden. Binnen de bekende omgeving worden zij ook wel De Keij of De Keij Betonplaten genoemd.
Het bedrijf is gevestigd in Opheusden; een dorp binnen de provincie Gelderland. Met ongeveer 6000 inwoners is het de grootste plaats van de gemeente Neder-Betuwe, maar ook hèt laanboomcentrum van Europa. Vele kwekerijen binnen het laanboomcentrum zijn voorzien van een erfverharding met betonplaten van De Keij. Vele kwekers rijden efficiënt door de kwekerijen en gaan met schoon materieel over de wegen.

 

KWALITEIT IN ééN HAND

De kwaliteit van het eindresultaat is afhankelijk van de ondergrond waar de betonplaten op steunen. De levensduur van betonplaten wordt beïnvloed door de belasting (aslast) en even belangrijk door de kwaliteit en opbouw van de ondergrond. Om de klant een goede levensduur van het terrein te bieden, neemt De Keij het hele project aan. De Keij onderzoekt de gesteldheid van het terrein. Vervolgens bepaalt De Keij wat er nodig is, om aan de gebruikseisen van de klant te voldoen. Door het hele project van ontwerp tot oplevering aan te nemen, wordt de klant ontzorgt.

 

PROJECTEN

Als de terreinomstandigheden het vereisen, wordt de ondergrond uitgegraven en versterkt. Daarvoor brengen zij puingranulaat en speciale zandsoorten aan. Verdichten en egaliseren maken onderdeel uit van het werk. Bij het ontwerp wordt rekening gehouden met voorzieningen voor hemelwaterafvoer en terrein hoogteverschillen. Waterafvoergoten, putten, leidingen en dergelijke komen voor in onze projecten. Pas als de onderbaan aan alle eisen voldoet, plaatsen zij de betonplaten op het zandbed. Doordat zij alle werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren, realiseren zij projecten in zeer korte tijd.

De Keij Betonplaten blijft groeien binnen de agrarische, industriële en logistieke sector. Niet alleen door heel Nederland nemen zij complete projecten aan, maar ook in België, Duitsland en Engeland.

De Keij Betonplaten realiseert projecten als;

  • Terreinverhardingen als parkeerplaatsen, industrieterreinen en bedrijfsterreinen
  • Kavelpaden
  • Betonpaden
  • Toegangswegen
  • (Tijdelijke) bouwwegen
  • Sleufsilo’s
  • Plaatsing van keerwanden
  • Plaatsing megablokken

 

CONTACT

Wilt u ook uw terrein verharden met betonplaten? Neem dan contact op met en vraag naar de mogelijkheden voor uw terrein!

Unsere Mission

Unsere Mission ist es, so viele Kunden wie möglich mit unseren vorgefertigten Produkten zu zufrieden zu stellen. Uns geht es wirklich um das glückliche Lächeln. Durch die Abnahme von großen Mengen bei unseren Lieferanten können wir unseren Kunden wettbewerbsfähige Preise anbieten und dennoch eine hervorragende Qualität liefern. Also genau das, was unsere Kunden wollen! Darüber hinaus liefern wir Ihnen das gewünschte Material mit unserem De Keij-Transport und Verlegen die vorgefertigten Produkte. Unsere Kunden bekommen also den kompletten Service und haben nur einen Ansprechpartner während des gesamten Befestigungsprojekts.

Klaas van Binsbergen | Firmeninhaber

unsere Projekte

Kontaktinformation

Tolsestraat 8
NL-4043 KB Opheusden
Niederlande

Tel: 0488 44 33 24
E-mail: info@dekeij.nl

KvK: 11043248
USt nr: NL167921812B01

© 2019 De Keij Betonplatten & Stützwände | Sitemap | Privacy Policy

Website: Stylemaster