Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

OVER DE KEIJ

Al vele vierkante kilometers in Nederland, België, Duitsland en Engeland zijn door De Keij voorzien van een efficiënte verharding. Waar De Keij eerst bestratingsverhardingen realiseerde, bestaan de werkzaamheden nu uit het aannemen van grondwerkzaamheden, leveren en aanbrengen van betonelementen. Zij voorzien uw terrein van een duurzame erfverharding met betonplaten, keerwanden, betonblokken en realiseren betonnen sleufsilo’s.

DE KEIJ BESTRATINGEN

In 1998 is Klaas van Binsbergen gestart met bestratingen. Hij realiseerde voor zakelijke- en particuliere opdrachtgevers vele open bestratingsverhardingen. Het bedrijf groeide snel uit tot een allround bestratingsbedrijf.
Sinds 2006 heeft De Keij zich volledig toegelegd op het leveren en leggen van betonplaten en Stelconplaten. Daarbij onderscheiden zij zich met het aannemen van complete projecten. Zij realiseren met name projecten vanaf 100m² voor doeleinden binnen binnen de agrarische-, industriële- en logistieke sector.

 

DE KEIJ BETONPLATEN

De Keij Betonplaten heeft binnen de Neder-Betuwe een bekende naam als De Keij. Zij waren tot augustus 2019 gevestigd in het dorp Opheusden binnen de provincie Gelderland. Met ongeveer 6000 inwoners is het de grootste plaats van de gemeente Neder-Betuwe, maar ook hèt laanboomcentrum van Europa. Vele kwekerijen binnen het laanboomcentrum zijn voorzien van een erfverharding met betonplaten van De Keij. De kwekers rijden efficiënt door de kwekerijen en gaan met schoon materieel over de wegen. Sinds september 2019 heeft De Keij Betonplaten zich gevestigd in Dodewaard. En niet alleen in Nederland, maar ook België, Duitsland en Engeland worden er er terreinverhardingen aangelegd door De Keij.

 

KWALITEIT IN ÉÉN HAND

De kwaliteit van het eindresultaat is afhankelijk van de ondergrond waar de betonplaten op steunen. De levensduur van betonplaten wordt beïnvloed door de belasting (aslast) en even belangrijk door de kwaliteit en opbouw van de ondergrond. Om de klant een goede levensduur van het terrein te bieden, neemt De Keij het hele project aan. De Keij onderzoekt de gesteldheid van het terrein. Vervolgens bepaalt De Keij wat er nodig is, om aan de gebruikseisen van de klant te voldoen. Door het totale project van ontwerp tot oplevering aan te nemen, ontzorgen zij de klant. Kortom; Van onverhard naar een duurzame erfverharding in één hand.

 

PROJECTEN

Indien de terreinomstandigheden het vereisen, wordt de ondergrond uitgegraven en versterkt. Daarvoor brengen zij puingranulaat en speciale zandsoorten aan. Verdichten en egaliseren maken daarbij onderdeel uit van het werk. Bij het ontwerp houden zij rekening met voorzieningen voor hemelwaterafvoer en terrein hoogteverschillen. Waterafvoergoten, putten, leidingen en dergelijke komen voor bij onze projecten. Pas als de onderbaan aan alle eisen voldoet, plaatsen zij de betonplaten op het zandbed. Doordat zij alle werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren, realiseren zij projecten in zeer korte tijd. De Keij Betonplaten blijft groeien binnen de agrarische-, industriële- en logistieke sector. Niet alleen door heel Nederland nemen zij complete projecten aan, maar ook in België, Duitsland en Engeland.

De Keij Betonplaten realiseert complete projecten zoals;

 

CONTACT DE KEIJ BETONPLATEN

Wilt u het erf of terrein verharden met betonplaten of Stelconplaten en daarnaast het hele project uit handen geven? De Keij denkt met u mee en staat voor u klaar. Neem contact op bespreek uw wensen. Zij hebben voor elke ondernemer een passende oplossing voor het aanleggen van een verharding met betonplaten. Een verharding met betonplaten zorgt voor een toegankelijk terrein naar onder andere kwekerijen, weilanden, schuren en hallen. Het verkeer rijdt probleemloos over de verharding, zonder vast komen te zitten. Ook als u het terrein of erf wilt uitbreiden heeft De Keij voldoende betonplaten in het assortiment. Bent u ook benieuwd naar een efficiënte opslagindeling voor bulkgoederen of voer? Een sleufsilo met betonplaten als ondergrond en keerwanden als scheidingswand bieden een oplossing voor ruwvoer en mest. Wilt u voor bulkgoederen zoals zand, grind, grond en afval een oplossing? Dan zijn betonplaten en megablokken een uitkomst.

Onze missie

Onze missie is om zoveel mogelijk tevreden klanten te voorzien van onze prefab producten. We gaan ècht ver voor een glimlach. Door in bulk te kopen bij onze leveranciers, kunnen we scherpe prijzen aanbieden en toch uitmuntende kwaliteit leveren. Dat is wat onze klanten graag willen. Bovendien combineren we direct het leveren en plaatsen van de prefab producten en voeren we grondwerkzaamheden uit. Klanten zijn dus in één keer klaar en hebben één aanspreekpunt voor het complete project.

Klaas van Binsbergen | Eigenaar

Onze laatste projecten

© 2021 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster