Over De Keij

Al vele vierkante kilometers zijn door De Keij voorzien van een efficiënte verharding. Waar De Keij eerst bestratingsverhardingen realiseerde, bestaan de werkzaamheden nu uit het leveren en leggen van betonplaten. Daarbij nemen zij complete projecten aan, om een goede levensduur van het terrein te bieden. Dat zijn de specialiteiten van De Keij! Het leveren en aanbrengen van betonplaten, keerwanden en sleufsilo’s, waarbij de grondwerkzaamheden meegenomen wordt.

DE KEIJ BESTRATINGEN

In 1998 is Klaas van Binsbergen gestart met bestratingen. Hij realiseerde voor zakelijke- en particuliere opdrachtgevers vele bestratingsverhardingen. Het bedrijf groeide snel uit tot een allround bestratingsbedrijf.
Sinds 2006 heeft De Keij zich volledig toegelegd op het leveren en leggen van betonplaten. Daarbij onderscheiden zij zich met het aannemen van complete projecten. Zij richten zich uitsluitend op de zakelijke markt, met name bij bedrijven binnen de agrarische-, industriële- en logistieke sector.

 

DE KEIJ BETONPLATEN & KEERWANDEN

In de volksmond hebben we verschillende benamingen voor De Keij Betonplaten & Keerwanden. Binnen de bekende omgeving worden zij ook wel De Keij of De Keij Betonplaten genoemd. Het bedrijf is gevestigd in Opheusden; een dorp binnen de provincie Gelderland. Met ongeveer 6000 inwoners is het de grootste plaats van de gemeente Neder-Betuwe, maar ook hèt laanboomcentrum van Europa. Vele kwekerijen binnen het laanboomcentrum zijn voorzien van een erfverharding met betonplaten van De Keij. Vele kwekers rijden efficiënt door de kwekerijen en gaan met schoon materieel over de wegen.

 

KWALITEIT IN ééN HAND

De kwaliteit van het eindresultaat is afhankelijk van de ondergrond waar de betonplaten op steunen. De levensduur van betonplaten wordt beïnvloed door de belasting (aslast) en even belangrijk door de kwaliteit en opbouw van de ondergrond. Om de klant een goede levensduur van het terrein te bieden, neemt De Keij het hele project aan. De Keij onderzoekt de gesteldheid van het terrein. Vervolgens bepaalt De Keij wat er nodig is, om aan de gebruikseisen van de klant te voldoen. Door het hele project van ontwerp tot oplevering aan te nemen, ontzorgen zij de klant.

 

PROJECTEN

Indien de terreinomstandigheden het vereisen, wordt de ondergrond uitgegraven en versterkt. Daarvoor brengen zij puingranulaat en speciale zandsoorten aan. Verdichten en egaliseren maken daarbij onderdeel uit van het werk. Bij het ontwerp houden zij rekening met voorzieningen voor hemelwaterafvoer en terrein hoogteverschillen. Waterafvoergoten, putten, leidingen en dergelijke komen voor bij onze projecten. Pas als de onderbaan aan alle eisen voldoet, plaatsen zij de betonplaten op het zandbed. Doordat zij alle werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren, realiseren zij projecten in zeer korte tijd.

De Keij Betonplaten blijft groeien binnen de agrarische-, industriële- en logistieke sector. Niet alleen door heel Nederland nemen zij complete projecten aan, maar ook in België, Duitsland en Engeland.

De Keij Betonplaten realiseert complete projecten als;

  • Terreinverhardingen zoals parkeerplaatsen, industrieterreinen en bedrijfsterreinen
  • Kavelpaden
  • Betonpaden
  • Toegangswegen
  • (Tijdelijke) bouwwegen
  • Sleufsilo’s
  • Plaatsing van keerwanden
  • Plaatsing megablokken

 

CONTACT

Wilt u ook uw terrein verharden met betonplaten? Neem dan contact op met en vraag naar de mogelijkheden voor uw terrein!

Onze missie

Onze missie is om zoveel mogelijk tevreden klanten te voorzien van onze prefab producten. We gaan ècht ver voor een glimlach. Door in bulk te kopen bij onze leveranciers, kunnen we scherpe prijzen aanbieden en toch uitmuntende kwaliteit leveren. Dat is wat onze klanten graag willen. Bovendien combineren we direct De Keij Transport bij het leveren en plaatsen van de prefab producten. Klanten zijn dus in één keer klaar en hebben één aanspreekpunt voor het complete project.

Klaas van Binsbergen | Eigenaar

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Tolsestraat 8
4043 KB Opheusden
Nederland

Tel: 0488 44 33 24
E-mail: info@dekeij.nl

KvK: 11043248
BTW: NL167921812B01

© 2019 De Keij Betonplaten & keerwanden | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster