Al vele vierkante meters in Nederland, Duitsland en Engeland zijn voorzien van een keiharde betonplaat verharding

Waar Klaas van Binsbergen startte met bestratingsverhardingen, is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot specialist in beton- en Stelconplaat verhardingen. Het team keiharde werkers weten met duizenden pk’s een (onverhard) terrein om te zetten in een efficiënte betonverharding van hoogwaardige kwaliteit. Voor elke klant heeft De Keij een passende oplossing, waarbij zij dagelijks hun vakkundigheid, snelheid en loyaliteit inzetten. En óf het nu gaat om het uithalen van een bestaande verharding, puin afvoeren, grondwerkzaamheden, afwatering, zaagwerk óf betonplaten plaatsen… Niets is te gek voor De Keij, want van een strakke betonplaat verharding wordt u pas écht blij!

ONS TEAM

Keij harde werkers
Klaas van Binsbergen
Directie
+31(0) 488 44 33 24 | info@dekeij.nl
Anneke van Binsbergen - Huibers
Administratie
+31(0) 488 74 54 30 | anneke@dekeij.nl
Heleen van Binsbergen
Online Marketing
+31(0) 488 74 54 35 | heleen@dekeij.nl
Jannelien Hoogakker - Schaap
Verkoop Binnendienst
+31(0) 488 74 54 34 | jannelien@dekeij.nl
Corné Aalberts
Planning
+31(0) 488 74 54 31 | planning@dekeij.nl
Anton van Hattum
Projectleider
+31 (0) 488 74 54 32 | anton@dekeij.nl
Gerita van Welij
Verkoop Binnendienst i.o.
+31(0) 488 44 33 24 | info@dekeij.nl
Gerard van Binsbergen
Chauffeur
Wim Brenkman
Chauffeur
Theo van Binsbergen
Chauffeur
Edward Huibers
Chauffeur
Theo Huibers
Werkvoorbereider
Jacco van Dreven
Kraanmachinist
Bernd Nijland
Shovelmachinist

ONS WERK

ONZE MISSIE

Onze missie is om zoveel mogelijk tevreden klanten te voorzien van een strakke terreinindeling met prefab betonproducten. We gaan écht ver voor een glimlach. Door in bulk te kopen bij onze leveranciers kunnen we scherpe prijzen aanbieden en toch uitmuntende kwaliteit leveren. Bovendien combineren we direct het leveren en plaatsen van prefab producten en voeren we tegelijkertijd de grondwerkzaamheden uit. Dat is wat onze klanten graag willen; van ontwerp tot oplevering in één keer klaar en één aanspreekpunt voor het hele project!

Klaas van Binsbergen | Eigenaar

HISTORIE

DE KEIJ BESTRATINGEN

In 1998 is Klaas van Binsbergen gestart met bestratingsverhardingen voor particuliere- en zakelijke opdrachtgevers. Samen met zijn vrouw Anneke runde hij het bestratingsbedrijf met veel plezier en al snel werd De Keij een allround bestratingsbedrijf. Vanaf 2006 heeft De Keij zich volledig toegelegd op het leveren en leggen van beton- en Stelconplaten. Met hoge precisie en vakmanschap realiseren zij betonverhardingen voor elk doeleinde binnen de industrie en agrarische sector. Daarbij onderscheiden zij zich door het aannemen van complete projecten. Zo heeft de klant van ontwerp tot oplevering één aanspreekpunt en is het terrein in korte tijd voorzien van een efficiënte verharding.

DE KEIJ & DUURZAAMHEID

DUURZAAM WERKEN MET MATERIEEL

Klimaatsverandering, CO2-vrije energievoorziening en Rijksoverheid die bedrijven stimuleert om te investeren in duurzame energie. Ook De Keij neemt deel aan de route van klimaatbestrijding op weg naar een groene wereld. Het startpunt van duurzaamheid bevindt zich op het dak van het kantoorgebouw waar sinds februari 2021 maar liefst 57 zonnepanelen liggen.

De route vervolgt zich gaandeweg naar het knooppunt ‘duurzaam werken met materieel’. Momenteel zijn vijf van de zes vrachtwagens voorzien van Euro 6 dieselmotoren. Deze motoren stoten 97% minder stikstof uit dan motoren waar oudere types vrachtwagens mee uitgerust zijn. Ook de shovel is voorzien van een roetfilter, die de uitstoot van het schadelijke roet aanzienlijk verminderd. De route naar volledige duurzaam werken met materieel wordt nog verder uitgestippeld…

25-jarig jubileum

Op 6 juli 2023 was het 25 jaar geleden dat Klaas & Anneke zijn begonnen met het bedrijf ‘De Keij Sierbestrating’. Van parkeerplaats – via tuinpad – naar terras realiseerden zij bestratingsverhardingen bij particulieren en bedrijven. Mede door de goede samenwerking is De Keij inmiddels uitgegroeid tot een échte specialist in het aanleggen van betonplaatverhardingen binnen de agrarische sector en industrie.

Vanaf 2006 tot en met 2023 heeft De Keij door heel Nederland 170 hectare verhard met betonplaten. In totaal ruim 470.000 beton- en/of Stelconplaten geleverd en gelegd, waarbij zij in het hoogseizoen momenteel tot 1.000 betonplaten per dag leggen.

In de media

In februari 2022 kreeg De Keij een aanvraag binnen van MasterMilo om een gedeelte van het terrein te verharden. Zij hadden meer verhard oppervlakte nodig voor zowel opslag als uitvoering van hun technische projecten. MasterMilo is een YouTube-kanaal gewijd aan techniek en stellen zo’n 775.000 geïnteresseerde abonnees dagelijks op de hoogte van hun technische werkzaamheden. Zo neemt Emile – de vlogger van MasterMilo – zijn abonnees ook mee in het werk omtrent het aanleggen van gebruikte Stelconplaten achter zijn pand.

VCA-CERTIFICAAT

WIJ WERKEN VEILIG EN GEZOND

Het VCA-certificaat (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers) bevestigt dit. Wij kunnen hiermee aantonen dat we beschikken over een managementsysteem dat voldoet aan de eisen, gesteld in VCA* 2017/6.0, voor het toepassingsgebied ‘het plaatsen van betonelementen’.

GEÏNTERESSEERD?

Bent u van plan om een industrieterrein of agrarisch perceel in zijn totaliteit te vernieuwen of wilt u het juist uitbreiden? Of heeft u al een betonplaat verharding en wilt u het terrein herindelen? Ook daarvoor heeft De Keij een oplossing door de gebruikte betonplaten terug te kopen. Een voordelige investering en tegelijkertijd een gloednieuwe terreinverharding. Wenst u meer informatie over de producten en bent u geïnteresseerd in onze diensten? Of wilt u juist advies over het aanleggen van een terreinverharding? Wij zijn van maandagmorgen 07.00 uur tot en met vrijdagmiddag 18.00 uur bereikbaar voor al uw vragen. Bekijk ter inspiratie onze projecten en neem gerust contact met ons op. Ook uw terrein kan in korte tijd keihard verhard zijn. Reken maar, want het Keij team staat al voor u klaar!

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2024 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster