Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Het is bij de Keij betonplaten ook mogelijk om gebruikte betonplaten te gebruiken voor uw erfverharding. Betonplaten worden veelal binnen de agrarische-, industriële- en logistieke sector gebruikt als vorharding. Voordeel van het leggen van betonplaten is dat het makkelijk te plaatsen is en indien nodig gemakkelijk te verleggen. De Keij heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld als specialist op het gebied van plaatsen en verleggen van betonplaten. Gebruikte betonplaten zijn een goedkope oplossing voor elke erfverharding en het is een voordelige investering voor kavelpaden, betonpaden, tijdelijke bouwwegen, parkeerplaatsen en terreinen. Naast de ruime keuze uit gebruikte betonplaten zijn er ook B-keus platen. Dit zijn betonplaten met schoonheidsfoutjes, maar zijn nog prima te gebruiken. B-keus platen voldoen niet aan alle eisen van de fabrikant waardoor je deze platen goedkoper kunt kopen.

A-keus platen
Hoogwaardig kwaliteit
Zeer sterk, vlak en strak
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
In verschillende diktes en afmetingen verkrijgbaar
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Snel leverbaar
Bekijk onze betonplaten
B-keus platen
Voldoen niet aan alle kwaliteitseisen
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Goedkoper dan A-keus platen
Beperkt leverbaar
Vraag offerte aan
Gebruikte platen
Hoogwaardige kwaliteit
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Scherp geprijsd
Leverbaar zolang de voorraad strekt
Vraag offerte aan

Waar worden gebruikte betonplaten voor gebruikt?

Bent u op zoek naar gebruikte betonplaten die ook nog eens heel goedkoop zijn? De Keij uit Dodewaard heeft verschillende maten verkrijgbaar en zijn snel en eenvoudig te verwerken! Dankzij de unieke combinatie van eigenschappen beschikken de Keij betonplaten over een hoge kwaliteit. U kunt gebruikte betonplaten gebruiken voor verschillende doeleinden binnen de agrarische-, industriële en logistieke sector. Betonplaten worden veelal gebruikt om de toegankelijkheid van percelen en terreinen te verbeteren. De Keij werkt snel en efficiënt met betonnen platen van hoogwaardige kwaliteit. De betonplaten zijn in verschillende afmetingen en diktes te koop. Voor alle terreinen of percelen wordt door ons een passende oplossing voor gevonden waarbij eventueel betonplaten op maat toegepast wordt. Betonplaten van de Keij zijn een goede investering voor jaren!

 

GEBRUIKTE BETONPLATEN VOOR UW TERREIN

Heeft u betonplaten gebruikt voor uw terrein, maar wilt u deze graag vervangen of verplaatsen? Of heeft u betonplaten gebruikt binnen uw kwekerij en wilt u meerdere paden aanleggen met dezelfde afmeting betonplaat? De Keij denkt graag met u mee in oplossingen voor uw terrein. Het is ook mogelijk om gebruikte betonplaten toe te passen. Deze betonplaten zijn in goede staat om nogmaals te gebruiken en voldoen nog aan alle eisen, maar qua uitstraling minder mooi. Betonplaten met de afmeting 200x200cm worden het meest hergebruikt en indien de voorraad strekt leverbaar met- en zonder hoeklijn. Vraag naar optimale foto’s van gebruikte betonplaten bij De Keij, zodat u weet wat u koopt!

OPZOEK NAAR GEBRUIKTE BETONPLATEN?

We hebben altijd gebruikte betonplaten liggen voor projecten boven de 60 m2. Neem gerust telefonisch contact op om specifieke wensen te bespreken dan kijken we samen naar de beste beschikbare gebruikte betonplaten.

Neem direct contact op

GEBRUIKTE STELCONPLATEN

Naast de gebruikte betonplaten, of industrieplaten, hebben we ook gebruikte Stelconplaten in ons assortiment. Deze gebruikte Stelconplaten hebben we in partijen voorradig, maar zijn ook snel weer verkocht! Gebuikte Stelconplaten zijn goedkoop en voldoen nog aan alle eisen. Indien voorradig zijn de gebruikte Stelconplaten leverbaar met- en zonder hoeklijn. Goedkope Stelconplaten met de afmeting 200x200cm zijn de meest gangbare afmeting! Neem contact op voor de exacte aantal Stelconplaten en de levertijden!

 

TWEEDE KEUS BETONPLATEN

Bij fabrikanten worden betonplaten geselecteerd als zijnde A- of B-keus betonplaat. De betonplaten moeten bij fabrikanten aan allerlei eisen voldoen. Een A-keus betonplaat voldoet aan alle eisen, maar een B-keus betonplaat daarentegen heeft kleine afwijkingen. Wij denken dan aan kleine scheurtjes in de betonplaat of een klein hoekje eraf. Bij B-keus betonplaten kan er ook een kleurverschil aanwezig zijn. B-keus betonplaten, ofwel tweede keus,  zijn leverbaar zolang de voorraad strekt.

 

MOGELIJKHEDEN DE KEIJ

Bent u benieuwd naar de uitstraling en kwaliteit van gebruikte Stelconplaten en betonplaten? De Keij is gespecialiseerd in het aanleggen van betonplaten, waarbij zij ook de grondwerkzaamheden uitvoeren. Heeft u al eens betonplaten gebruikt voor uw terrein en wilt u het terrein uitbreiden met betonnen platen? Neem contact op met De Keij voor meer informatie over de levertijden! De Keij Betonplaten voorziet u van een degelijke verharding voor een scherpe prijs!

 

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Offerte aanvragen

  • Gebruikte Betonplaten

  • Heeft u nog extra opmerkingen? Vermeld deze hier.

Betonplaten leveren wij vanaf een oppervlakte van 60m2

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

Tel: 0488 44 33 24
E-mail: info@dekeij.nl

KvK: 11043248
BTW: NL167921812B01

© 2019 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster