Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Naast het bestellen van nieuwe betonplaten is het bij De Keij ook mogelijk om gebruikte betonplaten te kopen. Betonplaten worden veelal binnen de agrarische-, industriële- en logistieke sector gebruikt als verharding. Daarbij zijn betonplaten makkelijk te plaatsen en indien nodig ook te verleggen. De Keij heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld als specialist op het gebied van plaatsen en verleggen van betonplaten. Gebruikte betonplaten zijn een voordelige investering voor kavelpaden, betonpaden, tijdelijke bouwwegen, parkeerplaatsen en terreinen. Naast de ruime keuze uit gebruikte betonplaten zijn er ook B-keus betonplaten. Deze betonplaten hebben schoonheidsfoutjes en voldoen daardoor niet aan alle eisen van de fabrikant. B-keus betonplaten zijn nog in goede staat en een goedkopere oplossing voor uw terrein.

A-keus betonplaten
Hoogwaardig kwaliteit
Zeer sterk, vlak en strak
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
In verschillende diktes en afmetingen verkrijgbaar
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Snel leverbaar
Bekijk onze betonplaten
B-keus betonplaten
Voldoen niet aan alle kwaliteitseisen
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Goedkoper dan A-keus platen
Beperkt leverbaar
Vraag offerte aan
Gebruikte betonplaten
Hoogwaardige kwaliteit
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Scherp geprijsd
Leverbaar zolang de voorraad strekt
Vraag offerte aan

Kenmerken

Bent u op zoek naar gebruikte betonplaten die ook nog eens scherp geprijsd zijn? De Keij uit Dodewaard heeft verschillende maten gebruikte betonnen oppervlaktes die snel en eenvoudig te plaatsen zijn. Dankzij de unieke combinatie van eigenschappen zijn de betonnen platen van De Keij van hoogwaardige kwaliteit. Gebruikte betonplaten zijn verkrijgbaar voor verschillende doeleinden binnen de agrarische-, industriële en logistieke sector. De platen zijn in verschillende afmetingen leverbaar. Voor alle terreinen of percelen wordt door ons een passende oplossing gevonden, waarbij eventueel betonplaten op maat toegepast kunnen worden. U kiest bij De Keij voor een goede investering voor jaren!

 

Gebruikte betonplaten voor uw terrein

Heeft u al betonplaten liggen binnen uw terrein, maar wilt u deze vervangen of verplaatsen? Of heeft u ze gebruikt binnen uw kwekerij en wilt u meerdere paden aanleggen? De Keij denkt graag met u mee in oplossingen voor uw terrein. Een optie is om gebruikte betonplaten te gebruiken. Deze zijn in goede staat om nogmaals te gebruiken en voldoen nog aan alle eisen. Betonplaten in de afmeting 200x200cm worden het meest hergebruikt en indien de voorraad strekt leverbaar met- en zonder hoeklijn. Vraag gerust naar foto’s bij De Keij, zodat u weet wat u koopt!

OP ZOEK NAAR GEBRUIKTE BETONPLATEN?

We hebben vaak gebruikte betonplaten op voorraad voor projecten boven de 60m². Neem gerust telefonisch contact op om specifieke wensen te bespreken. Dan kijken we samen naar de beschikbare gebruikte betonplaten.

Neem direct contact op

Gebruikte Stelconplaten

Naast gebruikte betonplaten, ofwel industrieplaten, hebben we ook gebruikte Stelconplaten in ons assortiment. Deze gebruikte Stelconplaten hebben we in partijen voorradig, maar zijn ook snel weer verkocht! Gebruikte Stelconplaten voldoen nog aan alle eisen en zijn scherp geprijsd! Indien voorradig zijn gebruikte Stelconplaten leverbaar met- en zonder hoeklijn. Stelconplaten in de afmeting 200x200cm zijn de meest gangbare afmeting. Neem contact op voor de exacte aantal Stelconplaten en de levertijden!

 

Tweede keus betonplaten

Bij fabrikanten worden betonplaten geselecteerd als zijnde A- of B-keus betonplaat. Ze moeten bij fabrikanten aan allerlei eisen voldoen. Een A-keus betonplaat voldoet aan alle eisen, maar een B-keus betonplaat daarentegen heeft kleine afwijkingen. Wij denken dan aan kleine of een klein hoekje eraf. Bij B-keus betonplaten kan er ook een kleurverschil aanwezig zijn. B-keus betonplaten, ofwel tweede keus betonplaten, zijn leverbaar zolang de voorraad strekt.

 

Mogelijkheden De Keij

Bent u benieuwd naar de uitstraling en kwaliteit van gebruikte Stelconplaten en betonplaten? En wilt u ze ook laten plaatsen door De Keij? De Keij is gespecialiseerd in het aanleggen van betonplaten, waarbij zij ook de grondwerkzaamheden uitvoeren. Heeft u al eens betonplaten gebruikt voor uw terrein en wilt u het terrein uitbreiden? De Keij denkt met u mee in oplossingen! Neem contact met hen op voor meer informatie! De Keij Betonplaten voorziet u van een hoogwaardige verharding voor een scherpe prijs!

 

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Offerte aanvragen

  • Gebruikte betonplaten

  • Heeft u nog extra opmerkingen? Vermeld deze hier.

Betonplaten leveren wij vanaf een oppervlakte van 60m2

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

Tel: 0488 44 33 24
E-mail: info@dekeij.nl

KvK: 11043248
BTW: NL167921812B01

© 2020 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster