Het egaliseren van de ondergrond bepaalt het succes van uw project. Welke verharding u ook wilt realiseren, het begint bij het egaliseren van de ondergrond. Egaliseren vormt namelijk de basis van een sterke en stevige ondergrond. Een sterke ondergrond is nodig voordat er betonplaten of Stelconplaten worden geplaatst. Een nauwkeurig geëgaliseerde ondergrond zorgt ervoor dat uw erfverharding de asbelasting van het toekomstig verkeer kan dragen. De Keij vertelt u wat egaliseren inhoudt en welke methode u het beste kunt toepassen.

 

WELKE METHODE TOEPASSEN BIJ EGALISEREN?

Egaliseren van ondergrond betonplaten verharding | De KeijHet gelijkmaken en verdichten van de ondergrond zorgt voor de juiste conditie van een stevige onderlaag voor de betonplaten. Het egaliseren bestaat dus uit het stevig en gelijkmaken van de ondergrond. Het gelijkmaken van de ondergrond dient nauwkeurig te geschieden, zodat u jaren plezier heeft van uw erfverharding. Dit specialistische werk wordt uitgevoerd met lasergestuurde machines, welke de ondergrond tot op millimeters nauwkeurig vlakmaken. Hierdoor worden veel voorkomende problemen uitgesloten, zoals oneffenheden en onvlakheden van de ondergrond. Het egaliseren is een tijdrovende bezigheid en bevat dus enige vakmanschap. Het gebruik van lasergestuurde machines verhoogd de productiecapaciteit van dit vakmanschap.

 

WAT MAAKT EGALISEREN ZO BELANGRIJK?

Betonplaten OpheusdenDoor het egaliseren van de ondergrond zorgt u ervoor dat er geen zwakke plekken in de verharding ontstaan. Hierdoor voorkomt u dat er problemen ontstaan zoals verzakking van de ondergrond. Bovendien kan het probleem ontstaan dat de draagkracht van de ondergrond onvoldoende is voor de betonplaten. Deze problemen ontstaan onder andere door een ongelijkmatige ondergrond, waarbij er mogelijk puin of andere obstakels aanwezig zijn.  Het nauwkeurig egaliseren van de ondergrond voorkomt bovenstaande problemen. Daarnaast zorgt het egaliseren ook voor voldoende draagkracht bij betonplaten. Tegelijkertijd behoudt het ook de kwaliteit van de betonplaten, zodat u jarenlang plezier heeft van uw terreinverharding. Nauwkeurig egaliseren van de ondergrond is dus van groot belang!

 

KWALITEIT BETONPLATEN

Betonplaten 200x200 cm leveren en leggen | Betonplaten verharding | KeijEr zijn dan ook minimaal drie voorwaarden waaraan de ondergrond moet voldoen voor het behoud van de betonplaten. We denken daarbij aan de kwaliteit, opbouw en het egaliseren van de ondergrond. Ook dienen de betonplaten berekend te zijn op de belasting van machines en voertuigen, welke over de betonnen verharding rijden. Op basis van de juiste informatie berekent De Keij welke betonplaten of Stelconplaten het meest geschikt zijn voor uw terrein. Bij gebruik van verkeerde betonplaten heeft u de kans dat uw terreinverharding beschadigd. Dus niet alleen het egaliseren van de ondergrond, maar ook de juiste betonplaten zijn belangrijk voor een goede terreinverharding. Als laatste houden we ook rekening met een eventuele afwatering van het terrein.

 

WILT U DAT DE KEIJ DE GRONDWERKZAAMHEDEN UITVOERT?

De medewerkers van De Keij geven u passend advies over egaliseren, afwatering en de juiste betonplaten voor uw terrein. Zij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en neem daarvoor gerust contact met hen op! Daarnaast neemt De Keij ook totaalprojecten aan, waaronder het uitvoeren van grondwerkzaamheden zoals het egaliseren. De Keij onderzoekt de gesteldheid van het terrein en bepaalt wat er nodig is om aan uw wensen te doen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Uw terrein is op deze manier snel en efficiënt voorzien van de juiste verharding.

 

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2024 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster