Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

HET EGALISEREN VAN ONDERGROND

Het egaliseren van de ondergrond bepaalt het succes van uw project. Of u nu een kavelpad, toegangsweg, binnen- of buitenterrein wilt verharden, het begint bij het egaliseren van de ondergrond. Egaliseren vormt de basis van een sterke en stevige ondergrond. Een sterke ondergrond is nodig voordat er betonplaten of Stelconplaten geplaatst worden. Het vlak maken van de ondergrond zorgt ervoor dat uw erfverharding de asbelasting van het toekomstig verkeer over uw erfverharding kan dragen. De Keij vertelt u wat egaliseren inhoudt en welke methode u het beste kunt toepassen om te egaliseren. Daarnaast legt De Keij uit waarom het belangrijk is om te egaliseren.

 

Welke methode kunt u het beste toepassen bij egaliseren?

Egaliseren is het stevig en gelijkmaken van de ondergrond. Dit klinkt gemakkelijk, maar het gaat om precisiewerk. Door de ondergrond van uw verharding te verdichten en gelijk te maken, zorgt u voor de juiste conditie voor een stevige bovenlaag. Dit maakt gelijktrekken van ondergrond voor het aanleggen van betonplaten specialistisch werk. Daarom maakt De Keij gebruik van lasergestuurde machines. De lasergestuurde machines zorgen ervoor dat de ondergrond tot op millimeters nauwkeurig vlak wordt gemaakt. Door gebruik te maken van lasergestuurde machines worden veel voorkomende problemen uitgesloten. Zo worden oneffenheden in de ondergrond verwijderd. Het egaliseren is vakmanschap en tijdrovend. De machines zorgen ervoor dat de productiecapaciteit van dit vakmanschap wordt verhoogd. Daarnaast is het kostenbesparend, want problemen met uw verharding voorkomen is beter dan achteraf uw verharding te moeten herstellen. De kwaliteit, de opbouw en het egaliseren van de ondergrond beïnvloedt de levensduur van de betonplaten. Daarom neemt De Keij onder andere totaalprojecten aan, waaronder alle  grondwerkzaamheden zoals het egaliseren van de ondergrond. De Keij onderzoekt de gesteldheid van het terrein en bepaalt wat er nodig is om aan uw wensen te voldoen. Neem contact met ons op voor advies over het egaliseren van uw ondergrond en het gebruik van lasergestuurd apparatuur.

Project Flamstead | Egaliseren van de puinbaan

 

Wat maakt egaliseren zo belangrijk?

Door de ondergrond te egaliseren zorgt u ervoor dat er geen zwakke plekken in uw verharding ontstaan. Hierdoor voorkomt u dat er problemen ontstaan zoals verzakking van de ondergrond. Bovendien kan het probleem ontstaan dat de draagkracht van de ondergrond niet voldoende is voor de betonplaten. Deze problemen ontstaan onder andere door een ongelijkmatige ondergrond, waarbij er mogelijk puin of andere obstakels aanwezig zijn. Naast het egaliseren van de ondergrond denken we ook aan een eventuele afwatering van het terrein. Het creëren van een gelijkmatige ondergrond zorgt voor voldoende draagkracht voor de betonplaten. Daarnaast kan er berekend worden welke betonplaten of Stelconplaten het meest geschikt zijn voor uw terrein. Het berekenen van de betonplaten dient ervoor te zorgen dat u de juiste betonplaten heeft om de aslast van machines en voertuigen te kunnen dragen. Bij gebruik van verkeerde betonplaten, heeft u de kans dat uw verharding beschadigd. De medewerkers van De Keij geven u passend advies voor het gebruik van betonplaten voor uw erfverharding. Daarbij helpen zij u met het maken van een juiste berekening van de betonplaten. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem hiervoor gerust contact met ons op!

Beton plaat | De Keij Betonplaten

 

 

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

Tel: 0488 44 33 24
E-mail: info@dekeij.nl

KvK: 11043248
BTW: NL167921812B01

© 2019 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster