Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Voor gebruikte Stelconplaten bent u bij De Keij aan het juiste adres! Binnen de agrarische-, industriële en logistieke sector worden veelal betonplaten of Stelconplaten gebruikt als erfverharding. Deze zijn namelijk snel te plaatsen en indien nodig gemakkelijk te verleggen. De Keij heeft al vele Stelconplaten gebruikt als verharding, bestaande uit nieuwe- en gebruikte Stelconplaten. De platen zijn een goedkope oplossing voor elke erfverharding en is een voordelige investering voor kavelpaden, betonpaden, tijdelijke bouwwegen, parkeerplaatsen en terreinen. Naast gebruikte Stelconplaten of betonplaten, zijn er ook B-keus betonplaten. B-keus betonplaten voldoen niet aan alle eisen van de fabrikant en liggen daardoor goedkoper in de markt, maar hebben wel een hoge kwaliteit.

A-keus betonplaten
Hoogwaardige kwaliteit
Zeer sterk, vlak en strak
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
In verschillende diktes en afmetingen verkrijgbaar
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Snel leverbaar
Bekijk onze stelconplaten
B-keus betonplaten
Voldoen niet aan alle kwaliteiteisen
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Goedkoper dan A-keus platen
Beperkt leverbaar
Vraag offerte aan
Gebruikte betonplaten
Hoogwaardige kwaliteit
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Scherp geprijsd
Leverbaar zolang de voorraad strekt
Vraag offerte aan

GEBRUIKTE STELCONPLATEN KOPEN?

Wilt u gebruikte Stelconplaten kopen? De Keij heeft verschillende afmetingen en diktes te koop, welke zij voor een scherpe prijs aanbieden! Stelconplaten zijn toepasbaar voor verschillende doeleinden binnen de agrarische-, industriële en logistieke sector. Veelal worden de platen gebruikt voor het verbeteren van de toegankelijkheid van percelen en terreinen. De Keij werkt snel en efficiënt met Stelconplaten van hoogwaardige kwaliteit. Deze zijn te koop in een groot aantal standaardmaten. Voor alle terreinen of percelen is er een passende oplossing, waarbij eventueel betonplaten op maat toegepast kunnen worden. Dus of u nu kiest voor Stelcon- of betonplaten, u kiest voor een goede investering voor jaren!

Op zoek naar gebruikte Stelconplaten?

We hebben vaak gebruikte Stelconplaten op voorraad voor projecten boven de 60 m². Neem gerust telefonisch contact op om specifieke wensen te bespreken. Dan kijken we samen naar de beschikbare gebruikte Stelconplaten.

Neem direct contact op

Gebruikte Stelconplaten voor uw terrein

Heeft u Stelconplaten gebruikt voor uw terrein, maar wilt u deze graag vervangen of verplaatsen? Of heeft u deze platen gebruikt binnen uw kwekerij en wilt u meerdere paden aanleggen met dezelfde afmeting? De Keij denkt graag met u mee in oplossingen voor uw terrein. Een van de oplossingen is het gebruiken van eerdere gebruikte platen. Deze betonplaten zijn in goede staat om nogmaals te gebruiken en voldoen nog aan alle eisen. Stelconplaten met de afmeting 200x200cm worden het meest hergebruikt en zijn, indien de voorraad strekt, leverbaar met- en zonder hoeklijn. Vraag naar optimale foto’s bij De Keij, zodat u weet wat u koopt!

 

Gebruikte betonplaten

Naast de gebruikte Stelconplaten hebben we ook gebruikte betonplaten, ofwel industrieplaten, in ons assortiment. Deze gebruikte betonplaten hebben we in partijen voorradig, maar zijn ook snel weer verkocht! Gebruikte betonplaten voldoen nog aan alle eisen en zijn scherp geprijsd! Indien voorradig zijn de gebruikte betonplaten leverbaar met- en zonder hoeklijn. Betonplaten met de afmeting 200x200cm zijn de meest gangbare afmeting! Neem contact op voor het exact aantal gebruikte betonplaten en de levertijd!

 

Tweede keus gebruikte Stelconplaten

Bij fabrikanten worden Stelconplaten geselecteerd als zijnde A- of B-keus betonplaat. Een A-keus plaat voldoet aan alle eisen en zijn van hoogwaardige kwaliteit. B-Keus platen daarentegen hebben kleine afwijkingen. Dit zijn Stelconplaten met schoonheidsfoutjes, maar welke nog prima gebruikt kunnen worden voor uw erfgoed. Wij denken dan bijvoorbeeld aan kleine scheurtjes in de plaat. Afhankelijk van uw toepassing kunt u de betonplaten nog prima gebruiken. B-keus Stelconplaten, ofwel tweede keus Stelconplaten, zijn leverbaar zolang de voorraad strekt.

 

Mogelijkheden De Keij

Bent u benieuwd naar de uitstraling en kwaliteit van gebruikte betonplaten en Stelconplaten? De Keij is gespecialiseerd in het aanleggen van Stelconplaten, waarbij ze ook de grondwerkzaamheden uitvoeren. Heeft u al betonnen platen voor uw terrein en wilt u het terrein verder uitbreiden met betonnen platen? Neem contact op met De Keij voor meer informatie over de levertijden. De Keij voorziet u van een degelijke verharding voor een scherpe prijs!

 

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Offerte aanvragen

  • Gebruikte Stelconplaten

  • Heeft u nog extra opmerkingen? Vermeld deze hier.

Stelconplaten leveren wij vanaf een oppervlakte van 60m2

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

Tel: 0488 44 33 24
E-mail: info@dekeij.nl

KvK: 11043248
BTW: NL167921812B01

© 2020 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster