Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Wilt u een erfverharding met betonplaten, maar komt u niet uit met de standaardmaat betonplaat? Dan heeft u bij De Keij de mogelijkheid om betonplaten op maat te bestellen, zodat u alsnog een strak terreinverharding heeft. Of heeft u bijvoorbeeld een erfverharding met de betonplaat 200x200cm en komt u niet uit met deze maat? Betonplaten 200x100cm bieden dan vaak al een uitkomst voor het passend maken van het terrein. En bij diverse kavelpaden is een diagonaalplaat al een betonplaat op maat om de hoeken bij een T-splitsing op te vullen. Wilt u een overdekt terrein verharden, maar moeten er betonplaten op maat gezaagd worden? Ook dat is geen probleem. Bij De Keij denken zij graag met u mee en komen met een passende oplossing voor uw toekomstige erfverharding. Vraag naar de mogelijkheden bij De Keij voor uw perceel of terrein. Of u nu een agrarische ondernemer bent of een ondernemer in de industrie? De Keij heeft voor elke ondernemer een oplossing en geeft advies op maat!

Nieuwe betonplaten
Hoogwaardige kwaliteit
Zeer sterk, vlak en strak
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
In verschillende diktes en afmetingen leverbaar
Gladde- of stroeve toplaag
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Snel leverbaar
Bekijk onze betonplaten
Tweede keus platen
Voldoen niet aan alle kwaliteitseisen
Kleine schoonheidsfoutjes
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Gekenmerkt door een stip of streep aan de zijkant
Goedkoper dan nieuwe betonplaten
Beperkt leverbaar
Neem contact met ons op
Gebruikte betonplaten
Hoogwaardige kwaliteit
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Scherp geprijsd
Leverbaar zolang de voorraad strekt
Gebruikte betonplaten

BETONPLATEN 200X100CM

Betonplaten in de afmeting 200x100cm zijn ideaal in te zetten als betonplaten op maat bij 200x200cm. Een betonplaat 200x100cm is te koop in meerdere diktes, met verschillende toplagen en aslasten tot maximaal 20 ton. Deze betonplaten zijn te bestellen in 12cm, 14cm en 16cm dik en te koop met een gladde- of stroeve toplaag. Betonplaat 200x100cm is een ideale pasplaat om terreinverhardingen aan te vullen met betonplaten. Zo is uw terrein alsnog geheel voorzien van betonplaten. Is deze betonplaat niet de juiste betonplaat op maat? Dan zijn diagonaalplaten een mogelijke uitkomst!

 

DIAGONAALPLATEN

Heeft u kavelpaden, toegangswegen, kwekerspaden, strandpaden met T-splitsingen? Dan zijn diagonaal- ofwel driehoeksplaten ideaal in te zetten. Zo kunt u de hoeken van T-splitsingen netjes aanvullen met betonplaten, zodat u geen problemen ondervindt tijdens het indraaien. Diagonaalplaten zijn leverbaar in 14cm dik met een gladde toplaag en snel leverbaar. Is het probleem niet opgelost met een betonplaat 200x100cm of een diagonaalplaat? Dan is er nog de mogelijkheid om betonplaten op maat te zagen. Neem contact op met De Keij en bespreek uw wensen!

Betonplaten op maat kopen?

Er zijn verschillende mogelijkheden om met betonplaten een terrein op maat te maken. Denk dan aan betonplaten 200x100cm, diagionaalplaten of betonplaten op maat zagen. Wilt u een erfverharding met betonplaten aan laten leggen door De Keij? En komt u niet uit met de standaardmaten vanuit het assortiment? De Keij heeft een passende oplossing met betonplaten op maat. Vraag naar de mogelijkheden voor uw terrein.

Neem contact op

Bent u op zoek naar de oplossing om de toegankelijkheid van uw perceel te optimaliseren? Heeft u daarbij betonplaten op maat nodig om het geheel passend te maken? Voor elke ondernemer heeft De Keij een passende oplossing voor het verharden van een perceel of terrein. Eén van de oplossingen is het toepassen van betonplaten 200x100cm die als pasplaat dienen bij betonplaten 200x200cm. Ook kunt u diagonaalplaten bestellen om onder andere T-splitsingen op te vullen bij kavelpaden en toegangswegen. Het is ook mogelijk om betonplaten op maat te zagen om het terrein volledig aan te vullen met betonplaten. Betonplaten zijn namelijk ideaal in te zetten voor agrarische- en industriële doeleinden. Het verbetert de toegankelijkheid van percelen en een snelle en efficiënte manier van erfverharding. De Keij heeft voor elk project een passende oplossing en in korte tijd is het terrein voorzien van een duurzame verharding.

 

Betonplaten op maat zagen | De Keij BetonplatenBETONPLATEN OP MAAT ZAGEN

De Keij Betonplaten heeft zes verschillende standaardmaten in het assortiment. Bij deze betonplaten zijn er mogelijkheden om het naar wens aan te passen. Door betonplaten op maat te laten zagen kunt u alsnog een terreinverharding met betonplaten aanleggen. Let wel: betonplaten met hoeklijn kunt u ook op maat zagen, maar oogt minder mooi. Meestal zijn pasplaten al de oplossing om het terrein volledig aan te vullen. Daarnaast blijft de belastbaarheid van betonplaten van groot belang. Betonplaten 200x100cm, 200x150cm en 200x200cm kennen een maximale aslast van 20 ton. Voor betonnen platen 300x120cm, 350x120cm en 80x120cm is de maximale aslast 15 ton. Er zijn genoeg mogelijkheden om betonplaten aan te passen naar uw wensen. De Keij maakt op basis van uw informatie de berekeningen over de belasting en maatvoering. Vraag gerust naar meer informatie over een betonplaten verharding voor een perceel of terrein.

 

BETONPLATEN LEGGEN

Weet u welke betonplaten u toe wilt passen voor uw terrein? Wilt u de betonplaten laten leggen door De Keij en wilt u het voorbereidende werk ook uit handen geven? De Keij neemt alle werkzaamheden aan. In korte tijd is uw terrein voorzien van een duurzame erfverharding met betonplaten. Allereerst egaliseren zij de onverharde paden en brengen een zandbed aan. De dikte van de zandlaag is afhankelijk van de belasting van betonnen platen en de eigenschappen van de ondergrond. Op een nauwkeurig vlak zandbed leggen zij de betonplaten met een autolaadkraan en vacuüm hijssysteem. Zo plaatsen de chauffeurs van De Keij moeiteloos honderden betonplaten op één dag.

 

 

BETONPLATEN BESTELLEN

De Keij Betonplaten is gevestigd in Dodewaard en zijn gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van betonplaten en Stelconplaten. Daarnaast neemt De Keij ook alle grondwerkzaamheden aan. Voornamelijk binnen de agrarische-, logistieke-, en industriële markt. Ze combineren het transport, de levering en plaatsing, waardoor het voor de klant zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt. De Keij levert in heel Nederland, maar daarnaast ook in Duitsland, België en het Verenigd Koninkrijk. Naast betonplaten op maat levert de Keij ook gebruikte- of tweede keus betonplaten voor een voordelig tarief. Bekijk de verschillende formaten betonplaten of neem contact op. De Keij Betonplaten helpt u graag verder!

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Offerte aanvragen

Wij leveren vanaf een oppervlakte van 60m2

© 2020 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster