Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Bent u op zoek naar de oplossing om de toegankelijkheid van uw perceel te verbeteren? Het plaatsen van betonplaten is een snelle en efficiënte manier om de toegankelijkheid te vergroten en er jaren profijt van te hebben. Het zorgt ervoor dat u niet meer vast komt te zitten met vrachtauto’s, bussen, auto’s en tractoren op uw eigen terrein. Betonplaten, ook wel industrieplaten, gebruiken we voornamelijk voor industriële doeleinden. De industriële betonplaten van De Keij zijn er in een groot aantal standaardmaten, maar ook betonplaten op maat. Daarnaast heeft De Keij ook de mogelijkheid om betonplaten op maat te zagen. Zo heeft de Keij voor elk project een passende oplossing!

 

BETONPLATEN OP MAAT

De Keij Betonplaten heeft zes verschillende standaardmaten in het assortiment. Bij deze betonplaten op maat zijn er mogelijkheden om ze aan te passen naar wens. Een van de belangrijkste opties is de belastbaarheid van de betonplaten. Betonplaten met de afmetingen 200×100 cm, 200×150 cm en 200×200 cm is de maximale aslast 20 ton. Voor betonnen platen 300×120 cm, 350×120 cm en 80×120 cm is de maximale aslast 15 ton. De dikte van alle betonplaten variëren van 12 tot en met 16 cm.

Daarnaast heeft u twee keuzes voor de toplaag van de betonplaat, namelijk een ruwe of gladde afwerking. De ruwe toplaag zorgt voor meer grip, terwijl de gladde toplaag geschikt is om binnen- of buiten te gebruiken en makkelijker schoon te houden is. Genoeg mogelijkheden om de betonplaten aan te passen naar uw wensen. De Keij maakt op basis van uw informatie de berekeningen over de belasting en maatvoering, zodat u de juiste keuze kunt maken.

 

BETONPLATEN LEGGEN

Weet u welke betonplaten voor uw terrein het meest geschikt zijn? Dan zorgt De Keij dat ze op de juiste plaats terecht komen. Het voorbereidende werk voert de Keij ook uit. Eerst egaliseren zij de onverharde paden en brengen zij een zandbed aan. De dikte van de zandlaag is afhankelijk van de belasting van de betonnen platen en de eigenschappen van de ondergrond. Op dit zandbed leggen zij de betonplaten met een autolaadkraan. Zo plaatst De Keij moeiteloos honderden betonplaten op één dag.

 

BETONPLATEN OP MAAT ZAGEN

Voornamelijk bij beton- of kavelpaden is het benodigd om diagonale betonplaten toe te passen. Diagonale betonplaten zijn driehoeksplaten en worden toegepast voor aansluiting op verschillende kavelpaden. Diagonale betonplaten behoren bij standaard afmetingen en zijn snel te leveren. Soms is het benodigd om betonplaten op maat te zagen. Betonplaten op maat zagen geschiedt op locatie, om het gewenste resultaat te krijgen.

 

BETONPLATEN BESTELLEN

De Keij Betonplaten is gevestigd in Dodewaard. Zij zijn gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van betonplaten, waarbij zij ook grondwerkzaamheden uitvoeren. Voornamelijk binnen de agrarische-, logistieke-, en industriële markt. Ze combineren het transport, de levering en plaatsing, waardoor het voor de klant zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt. De Keij levert in heel Nederland, maar daarnaast ook in Duitsland, België en het Verenigd Koninkrijk. Naast betonplaten op maat levert de Keij ook gebruikte of b-keus betonplaten voor een voordelig tarief. Bekijk de verschillende formaten betonplaten of neem contact op. De Keij Betonplaten helpt u graag verder!

© 2020 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster