VAN 26 JULI T/M 16 AUGUSTUS ZIJN WIJ OP VAKANTIE EN TELEFONISCH NIET BESCHIKBAAR. TOT DIE TIJD HELPEN WIJ U UITERAARD NOG GRAAG. BEDANKT VOOR UW BEGRIP.

Neem contact op
Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap
De Keij realiseert complete projecten

Wilt u een erfverharding met betonplaten laten aanleggen door De Keij, maar komt u niet uit met de standaardmaat betonplaat? Dan heeft u bij De Keij de mogelijkheid om betonplaten op maat te bestellen, zodat u alsnog een strakke terreinverharding heeft. Laat u bijvoorbeeld de erfverharding aanleggen met de betonplaat 200x200cm en komt u niet volledig uit met deze maat? Betonplaten 200x100cm bieden dan vaak al de oplossing om het hele terrein te verharden. Denk ook aan het opvullen van T-splitsingen en inrit verbreding bij kavelpaden en toegangswegen bijvoorbeeld. Daarvoor hebben we een diagonaalplaat als betonplaat op maat, zodat machines makkelijker kunnen in- en uitdraaien. En dan kennen we ook nog aan de overdekte terreinen waarbij vaak maatwerk van toepassing is. Door betonplaten op maat te zagen voorzien we uw terrein alsnog van een totale erfverharding. Wilt u een verharding laten aanleggen waarbij maatwerk voor betonplaten van toepassing is? Vraag naar de mogelijkheden, want of u nu een agrarische ondernemer bent of een ondernemer binnen de industrie, De Keij heeft voor elk doeleinde een passende oplossing. Zij geven advies op maat en nemen het project van ontwerp tot oplevering aan. Zo heeft u één aanspreekpunt voor het hele project en in korte tijd een strakke verharding met betonplaten.

Nieuwe betonplaten
Hoogwaardige kwaliteit
Zeer sterk, vlak en strak
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
In verschillende diktes en afmetingen leverbaar
Gladde- of stroeve toplaag
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Snel leverbaar
Bekijk onze betonplaten
Tweede keus platen
Voldoen niet aan alle kwaliteitseisen
Kleine schoonheidsfoutjes
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Gekenmerkt door een stip of streep aan de zijkant
Goedkoper dan nieuwe betonplaten
Beperkt leverbaar
Neem contact met ons op
Gebruikte betonplaten
Hoogwaardige kwaliteit
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Scherp geprijsd
Leverbaar zolang de voorraad strekt
Gebruikte betonplaten

BETONPLATEN 200X100CM

Betonplaten in de afmeting 200x100cm zijn ideaal in te zetten als betonplaten op maat bij verhardingen met 200x200cm. Deze halve betonplaat 200x100cm is te koop 12cm, 14cm en 16cm dik, met een gladde- of stroeve toplaag en aslasten tot maximaal 20 ton. Deze betonplaat is te verkrijgen in 14cm en 16cm dik als stroeve- en gladde betonplaat met maximale aslasten tot 20 ton. Beide betonplaten zijn dus ideale pasplaten om terreinverhardingen aan te vullen met betonplaten. Door middel van maatwerk kunt u alsnog het hele terrein voorzien van een betonplaten verharding. Zijn deze afmeting betonplaten niet de juiste betonplaat op maat? Dan zijn diagonaalplaten een mogelijke uitkomst!

 

MAATWERK MET DIAGONAALPLATEN

Heeft u kavelpaden, toegangswegen, koepaden, kwekerspaden of strandpaden met T-splitsingen? Dan zijn diagonale betonplaten ofwel driehoeksplaten ideaal in te zetten. Zo kunt u ook de hoeken van T-splitsingen aanvullen met betonplaten, zodat u geen problemen ondervindt tijdens het in- en uitdraaien met machines. Diagonaalplaten zijn leverbaar in 14cm dik met een gladde toplaag en snel leverbaar. Bieden de halve betonplaten (200x100cm) en diagonaal platen geen oplossing? Dan passen we maatwerk bij de betonplaten verharding toe door betonplaten op maat te zagen. Neem gerust contact op met De Keij en bespreek uw wensen!

Betonplaten op maat nodig voor het aanleggen van een erfverharding met betonplaten?

De Keij heeft meerdere oplossingen voor het aanleggen van een erfverharding met betonplaten waarbij maatwerk van toepassing is. Zo hebben zij betonplaten 200x100cm en diagonaalplaten of de mogelijkheid om betonplaten op maat te zagen. Komt u niet uit met de standaardmaat betonplaten? Vraag bij De Keij dan naar het maatwerk voor betonplaten bij uw erfverharding.

Neem contact op

MAATWERK BETONPLATEN VERHARDING

Betonplaten zijn ideaal in te zetten voor agrarische- en industriële doeleinden. Het verbetert de toegankelijkheid van percelen en een snelle efficiënte manier van erfverharding. Bent u op zoek naar een passende oplossing om een erfverharding met betonplaten aan te leggen? Heeft u daarbij betonplaten op maat nodig om het gehele terrein te voorzien van een betonplaten verharding? Dan heeft De Keij voor elke ondernemer een unieke oplossing. Zij geven advies op maat en zorgen van ondergrond tot het leggen van betonplaten voor een strakke terreinverharding. Eén van de oplossingen is het toepassen van betonplaten 200x100cm. Ook hebben we diagonaalplaten om inritten te verbreden en T-splitsingen op te vullen bij kavelpaden en toegangswegen. Als laatste hebben we de mogelijk om betonplaten op maat te zagen om het terrein geheel passend te maken. Zo heeft De Keij voor elk project een passende oplossing.

 

Betonplaten op maat zagen | De Keij BetonplatenBETONPLATEN OP MAAT ZAGEN

De Keij heeft zes verschillende standaardmaten in het assortiment. Al deze betonplaten zijn aan te passen aan uw wensen, te denken aan de dikte, toplaag met- of zonder hoeklijn en met- of zonder hijsgaten. Bij sommige verhardingen redden we het niet om met de standaard betonplaten het terrein te verharden. Dan moeten we betonplaten op maat zagen om het terrein geheel aan te vullen met een betonverharding.
Let wel; Een terreinverharding met betonplaten voorzien van hoeklijn kunnen we ook op maat zagen, maar oogt minder mooi. In de meeste gevallen bieden de halve betonplaten of driekwart platen met hoeklijn al de oplossing om het terrein volledig aan te vullen. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om een erfverharding aan te leggen, zelfs als er maatwerk bij een betonplaten verharding van toepassing is.

 

BETONPLATEN LEGGEN

De Keij maakt op basis van uw informatie de berekeningen over de belasting en maatvoering van betonplaten. Daarnaast geven zij advies over het aanleggen van een duurzame erfverharding. En om u van alle gemakken te voorzien nemen zij het totaalproject aan, zodat u één aanspreekpunt heeft voor het hele terrein. In korte tijd is uw terrein voorzien van een erfverharding met betonplaten. Allereerst dragen zij zorg voor een nauwkeurig gelijkmatig dragende ondergrond. Zij zullen de bestaande grond uitgraven, (puinlaag) en grove zandlaag aanbrengen en vervolgens egaliseren. De dikte van de (puin-) en zandlaag is afhankelijk van de belasting van betonnen platen en de eigenschappen van de ondergrond. Daarnaast houden zij ook rekening met de afwatering van percelen en terreinen. Vervolgens leggen we betonplaten op de nauwkeurige ondergrond met een vrachtwagen voorzien van autolaadkraan en vacuüm hijssysteem. Met deze moderne vrachtwagens plaatsen wij honderden betonplaten op één dag.

 

 

TOTAALLEVERANCIER DE KEIJ

Wilt u een erfverharding met betonplaten laten aanleggen en heeft u betonplaten op maat nodig om het terrein geheel passend te maken? De Keij is gespecialiseerd in het aanleggen van terreinverhardingen met betonplaten en Stelconplaten. Bij De Keij kunt u dus ook terecht voor maatwerk bij een betonplaten verharding, want ook daarvoor zijn er oplossingen te vinden. De Keij realiseert projecten in heel Nederland, maar ook in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Bekijk onze afmetingen betonplaten en neem contact op voor advies over het aanleggen van een strakke verharding.

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Offerte aanvragen voor Betonplaten op maat

Klaas van Binsbergen
Directie
Heeft u geen tijd voor het invullen van een offerteaanvraag? Neem dan direct contact op met onze klantenservice.

Bel ons op

0488 44 33 24
Naar contactformulier

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2024 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster