Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Wilt u agriplaten plaatsen als erfverharding binnen uw kwekerij? Voor elke ondernemer binnen de agrarische-, industriële of logistieke sector heeft De Keij een passende oplossing voor het aanleggen van een duurzame erfverharding. In regenachtige tijden worden onverharde paden ontoegankelijk voor zowel vee als machines. Het aanleggen van een verharding met agriplaten voorkomt verzakkingen en vastzittende machines. Een verharding met betonplaten bestaat onder andere uit een nauwkeurig geëgaliseerde ondergrond en de juiste afmeting betonplaat. Daarbij speelt ook de waterhuishouding van uw terrein een grote rol voor een duurzame en jarenlange erfverharding. De Keij heeft een groot aantal standaardmaten agriplaten leverbaar, al dan niet uitgevoerd met een constructieve wapening voor hoge aslasten. Daarnaast leveren en leggen zij niet alleen betonplaten, maar nemen zij ook het grondwerk aan. Zo zijn de onverharde paden snel verleden tijd en is uw terrein voorzien van een vlakke verharding met agriplaten!

Agriplaten A-Keus
Nieuw vanaf de fabriek
Hoogwaardige kwaliteit
Zeer sterk, vlak en strak
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
In verschillende diktes leverbaar
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Snel leverbaar
Bekijk onze agriplaten
Agriplaten B-Keus
Nieuw vanaf de fabriek
Bevatten kleine schoonheidsfoutjes
Gemarkeerd met stip of streep
Bestand tegen hoge verkeer- of puntbelasting
Goedkoper dan nieuwe (A-keus) betonplaten
Beperkt leverbaar
Neem contact op
Gebruikte agriplaten
Vanaf een project
Zichtbare gebruikerssporen
Hoogwaardige kwaliteit
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Scherp geprijsd
Leverbaar zolang de voorraad strekt
Gebruikte agriplaten

AGRIPLATEN ALS ERFVERHARDING

Wilt u agriplaten aanleggen voor een duurzame erfverharding binnen uw bedrijf? De Keij heeft verschillende afmetingen betonplaten leverbaar, in diverse diktes en voorzien van een stroeve- of gladde toplaag. Betonplaten hebben een hoogwaardige kwaliteit doordat deze beschikken over unieke eigenschappen. Binnen de agrarische sector zijn betonnen platen in te zetten voor onder andere toegangswegen, terreinen, sleufsilo en kavelpaden. Voor deze doeleinden heeft De Keij diverse oplossingen, waaronder het aanleggen van A-keus, oftewel nieuwe betonplaten, B-keus of gebruikte betonplaten. De juiste afmeting betonplaat in combinatie met een nauwkeurig geëgaliseerde ondergrond, vormen een duurzame erfverharding voor jaren! De Keij helpt u graag bij het maken van een juiste keuze!

Op zoek naar agriplaten?

Wij hebben agriplaten snel leverbaar vanaf 60 m². Neem gerust contact op om de specifieke wensen te bespreken. Dan kijken we samen naar een geschikte betonverharding voor uw terrein.

Neem direct contact op

ERFVERHARDING MET AGRIPLATEN

Wilt u onverharde kavelpaden veranderen in een verharding met agriplaten? De Keij heeft verschillende oplossingen voor een goede erfverharding binnen uw bedrijf. De Keij heeft onder andere A-keus betonplaten, oftewel nieuwe betonplaten te koop. Daarnaast zijn er beperkt B-keus betonplaten leverbaar of kunt u gebruikte betonplaten plaatsen als erfverharding. Ook kennen we binnen de agrarische sector de Agricon Groove betonplaten. Voor elke ondernemer is er een passende oplossing voor het realiseren van een erfverharding. En een juiste afmeting betonplaat in combinatie met een nauwkeurig geëgaliseerde ondergrond zorgen voor een duurzame erfverharding!

 

AGRIPLATEN A-KEUS

Agriplaten | Betonplaten | De KeijDe Keij heeft zes verschillende standaardmaten agriplaten leverbaar, welke ook aan te passen zijn aan uw wensen. Bij het maken van uw keuze is allereerst is de belastbaarheid van een betonplaat belangrijk. Wilt u een erfverharding met een maximale aslast van 15 ton? Daarvoor hebben we de afmetingen 300x120cm, 350x120cm en 80x120cm beschikbaar. Wilt u een verharding met agriplaten voorzien van een maximale aslast van 20 ton? Dan heeft De Keij de afmetingen 200x100cm, 200x150cm en 200x200cm op voorraad. Ten tweede heeft u bij elke afmeting betonplaat de keuze uit een dikte van 12cm, 14cm of 16cm. En als laatste kunt u kiezen uit een stroeve- of gladde toplaag. Stroeve betonplaten zijn voorzien van een antislipstructuur, zijn extra sterk en gemakkelijk te verleggen. Gladde betonplaten zijn onderhoudsarm, gemakkelijk schoon te maken en zowel binnen- als buiten te plaatsen.

 

AGRICON GROOVE BETONPLATEN

Binnen de agrarische sector kennen we ook wel de Agricon Groove betonplaten. Deze betonplaten zijn te verkrijgen in de afmeting 200x200cm en 200x100cmAgricon Groove betonplaten hebben een maximale aslast van 15 ton en leverbaar met een dikte van 14cmDaarnaast zijn Agricon Groove betonplaten voorzien van een (ruw) gebezemdeofwel een stroeve toplaag

 

AGRIPLATEN B-KEUS

Agriplaten B-keus noemen we ook wel tweede keus betonplaten. Deze betonplaten hebben kleine afwijkingen waardoor het niet voldoet aan alle eisen van de fabrikant. Bij kleine afwijkingen denken we bijvoorbeeld aan haarscheurtjes, een klein hoekje eraf of een kleurverschil. Een B-keus betonplaat kenmerken we aan een stip of streep aan de zijkant van de betonplaatDeze betonplaten zijn qua uitstraling nog zo goed als nieuwmaar wel beperkt leverbaar

 

GEBRUIKTE AGRIPLATEN

Binnen de agrarische sector worden betonplaten regelmatig hergebruikt. Zolang de voorraad strekt zijn ook de gebruikte agriplaten te bestellen bij De Keij. Gebruikte platen hebben bij een project gelegen en zijn nog in goede staat voor hergebruik. Daarbij voldoen deze gebruikte betonplaten aan de kwaliteitseisen, maar zijn er gebruikerssporen aanwezig. Deze betonplaten zijn scherp geprijsd en biedt De Keij vanaf 60 m² aan. Vraag gerust naar optimale foto’s van gebruikte betonplaten, zodat u weet wat u koopt!

 

 

DE KEIJ BETONPLATEN

De Keij Betonplaten uit Dodewaard is gespecialiseerd in het aanleggen van erfverhardingen door middel van agriplaten. Zij leveren en leggen betonplaten voor de zakelijke markt vanaf 60 m², voornamelijk binnen de agrarische-, industriële en logistieke sector. Ook het grondwerk zoals het egaliseren van de onderbaan vallen onder de werkzaamheden van De Keij.  Zij hebben al vele erfverhardingen aangelegd binnen Nederland, België, Duitsland en Engeland. Bent u benieuwd naar een erfverharding met betonnen platen voor uw terrein? Neem contact met hen op voor meer informatie of vul het offerteformulier in.

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Offerte aanvragen

1 Basis informatie
2 Uitgebreide informatie
3 Uw gegevens
  • Agriplaten

  • LET OP: Bij de specificaties staat aangegeven in welke dikte de betonplaat verkrijgbaar is.
  • Betonplaten leveren wij vanaf een oppervlakte van 60 m².

Wij leveren vanaf een oppervlakte van 60m2

© 2020 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster