Wilt u een terreinverharding met betonplaten laten aanleggen en bent u daarnaast op zoek naar afwateringselementen voor een goede afwatering van het terrein? Of heeft u containervelden en pottenvelden waarbij afwateringsgoten ingezet moeten worden voor een goed doorlopende waterhuishouding? Dan zijn betonnen goten en zandvangputten ideaal in te zetten als afwatering bij agrarische doeleinden en terreinen binnen de industrie. Om het terrein met een goede afwatering aan te leggen dient er allereerst een gelijkmatig dragende ondergrond aanwezig te zijn. Daarnaast moet de ondergrond van de betonplaten verharding onder afschot komen te liggen. Een verharding onder afschot in combinatie met afwateringselementen zal goed afwateren. Daarbij moeten ook de afwateringselementen op een vlakke ondergrond staan, gelijkmatig met de betonplaten baan. De betonnen goten en putten vereisen een andere ondergrond dan de betonnen platen. Wilt u advies over het aanleggen van verhardingen met onze betonelementen en één aanspreekpunt voor het hele project? Neem gerust contact op en bespreek uw wensen.

Verholen goot met hoeklijn
Betonkwaliteit: C50/60
Randafwerking: Stalen hoeklijn
Oppervlakte: Glad
Afmeting: (lxbxh) 100x50x33cm 150x50x33cm 200x50x33cm
Neem contact op
Verholen goot met ronde vellingkant
Betonkwaliteit: C50/60
Randafwerking: Vellingkant (5x5 mm)
Oppervlakte: Glad
Afmeting: (lxbxh) 100x50x33cm 150x50x33cm 200x50x33cm
Neem contact op
Afwateringsgoot met tegel
Betonkwaliteit: C50/60
Randafwerking: Tegel of rooster
Oppervlakte: Tegelstroef
Afmeting: (lxbxh) 120x11x12cm 500x28x12cm
Neem contact op
Zandvangput
Betonkwaliteit: C50/60
Randafwerking: Gietijzeren rooster
Oppervlakte: Glad
Afmeting: (lxbxh) 50x50x81cm
Neem contact op

OPLOSSINGEN VOOR DE INDUSTRIE

Terreinverhardingen met betonplaten zijn een ideale oplossing voor diverse doeleinden binnen de industrie. De betonplaten zijn makkelijk en snel te plaatsen en daarbij nog eens semi-flexibel. Door de standaardmaten in het assortiment is het mogelijk om terreinverhardingen in de toekomst uit te breiden of te verplaatsen. Betonnen platen worden veel toegepast bij doeleinden als industrieterreinen, bedrijfsterreinen, overdekte terreinen, op- en overslagplaatsen, parkeerplaatsen en openbare ruimtes zoals strandpaden bijvoorbeeld. Voor al deze doeleinden is er een passende oplossing met betonplaten of Stelconplaten.

OPLOSSINGEN VOOR AGRARISCHE DOELEINDEN

Niet alleen binnen de industrie zijn er oplossingen te bedenken voor het aanleggen van een verharding met betonplaten. Er zijn namelijk ook oplossingen voor het aanleggen van erfverhardingen met betonplaten binnen de agrarische sector. Denk maar aan kavelpaden, toegangswegen, overdekte terreinen, sleufsilo’s, pottenvelden, containervelden en tuincentrums. En bij diverse doeleinden, zowel binnen de industrie als de agrarische sector hebben we te maken met de aanleg van een nauwkeurige afwatering. Om dan wateroverlast bij terreinen en percelen te voorkomen zijn er afwateringselementen in te zetten. Welke afwateringsgoten en putten passen bij de aanleg van een verharding bij uw bedrijf?

Op zoek naar afwateringselementen voor een goede waterhuishouding van uw terrein?

De Keij heeft diverse betonnen goten en putten in te zetten als afwatering bij verhardingen met betonplaten of Stelconplaten. Wilt u meer informatie over het aanleggen van een erfverharding inclusief het plaatsen van afwateringselementen?

Neem dan contact op

AFWATERINGSELEMENTEN

Voor het aanleggen van een goede waterhuishouding bij verhardingen met betonplaten zijn er dus afwateringselementen in te zetten. In ons assortiment hebben we afwateringsgoten en zandvangputten die ook nog eens perfect aansluiten bij betonplaten verhardingen. Zo hebben we verholen goten met hoeklijn of ronde vellingkant voor terreinen binnen de industrie. De zandvangputten zijn als aanvulling op de betonnen goten, om het inkomende zand op te vangen en verstoppingen te voorkomen. Ook voor wasplaatsen zijn er speciale putten te verkrijgen. Daarnaast hebben we voor afwateringen binnen de agrarische sector een betongoot met tegel of rooster in het assortiment.

 

VERHOLEN GOOT MET HOEKLIJN

Afwateringselementen | Afwateringsgoten en zandvangputten | De KeijEen verholen betongoot met hoeklijn is ideaal in te zetten bij elke terreinverharding met betonplaten of Stelconplaten. Tegelijkertijd ook een mooie aansluiting bij terreinverhardingen met betonplaten voorzien van stalen hoekranden. Hoeklijnen zijn bij zowel afwateringsgoten als bij betonplaten een extra versteviging van de randen. En daarbij zijn de betonelementen met stalen rand ideaal voor verkeer met kleine wielen, doordat deze nauw op elkaar aansluiten. Deze verholen betongoot met hoeklijn is te plaatsen in lengtes van 100cm, 150cm en 200cm, voorzien van een gladde toplaag. De breedte en hoogte zijn bij elke lengte afmeting hetzelfde; 50cm breed en 33cm hoog. Het gewicht van de betongoot in de lengte afmeting 100cm is 350kg. En zo weegt de verholen goot met hoeklijn van 150cm 525kg en de 200cm lengte afmeting heeft het gewicht van 700kg.

 

VERHOLEN GOOT MET RONDE VELLINGKANT

Ook een verholen goot met ronde vellingkant is ideaal in te zetten bij elke beton- of Stelconplaten verharding. Deze afwateringsgoot sluit dan weer mooi aan bij terreinverhardingen zonder stalen hoekrand. De verholen afvoergoten zijn geschikt voor zware belastingen en bij terreinverhardingen waar intensieve transporten op plaatsvinden. Een verholen afwateringsgoot met ronde vellingkant is te verkrijgen in de afmeting 100x50x33cm (350kg), 150x50x33cm (525kg) en 200x50x33cm (700kg).

 

AFWATERINGSGOTEN MET TEGEL OF ROOSTER

Dan hebben we ook nog de afwateringsgoot met tegel of rooster, ideaal voor erfverhardingen met betonplaten binnen de agrarische sector. Deze betongoot wordt met name ingezet bij containervelden en pottenvelden. Door middel van pluggen en roestvrijstalen strips kunnen gronddoeken en foliën makkelijk vastgezet worden. Deze afvoergoot is afgedekt met tegels van 30x30cm met een stroeve toplaag. Daarnaast is deze betongoot ook te verkrijgen met roestvrijstalen rooster als afdekking. De afwateringsgoot is leverbaar in de afmetingen 120x11x12cm en 500x28x12cm.

 

ZANDVANGPUTTEN

Als laatste hebben we de zandvangputten die we inzetten bij betonplaat verhardingen waarbij verholen goten zijn ingezet als afwatering. Een zandvangput vangt al het inkomende zand vanuit de betongoot op, zodat het hemelwater goed blijft doorlopen en er geen verstoppingen plaatsvinden. Door met enige regelmaat de zandvangput te legen, blijft de afwatering van het terrein ook optimaal. Deze zandvangput in de afmeting 50x50x81cm is eenvoudig te legen door het gietijzeren rooster te verwijderen en vervolgens het zand eruit te scheppen.

 

BETONSPECIALIST DE KEIJ

Welke afwateringselement u ook gaat plaatsen, elke betongoot of zandvangput heeft een nauwkeurige ondergrond nodig om het hemelwater goed te laten afvoeren. Dus bij het aanleggen van een verharding met betonplaten moet allereerst de ondergrond onder afschot aangelegd worden. Vervolgens moet de ondergrond voor deze afwateringselementen bestaan uit een strakke puinbaan en/of stabilisatiezand. De Keij is een betonspecialist in het aanleggen van verhardingen met betonplaten en Stelconplaten. Sinds 1998 realiseren zij open verhardingen en inmiddels ervaring in verschillende ondergronden en afwateringen met diverse betonelementen. Wilt u een terreinverharding of een erfverharding aanleggen? Neem dan contact op en bespreek uw wensen met De Keij. Zij nemen projecten van ontwerp tot oplevering aan en denken met u mee in oplossingen.

 

 

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Offerte aanvragen voor Goten en putten

Klaas van Binsbergen
Directie
Heeft u geen tijd voor het invullen van een offerteaanvraag? Neem dan direct contact op met onze klantenservice.

Bel ons op

0488 44 33 24
Naar contactformulier

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2024 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster