Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap
De Keij realiseert complete projecten

Bent u van plan om een terreinverharding met betonplaten aan te leggen? Of heeft u het terrein al voorzien van een verharding, maar wilt u het uitbreiden met betonplaten? En wilt u daarbij ook een efficiënte indeling van het terrein? De Keij heeft meerdere betonelementen in het assortiment om een terreinverharding aan te leggen. Met betonplaten en megablokken creëert u een duurzaam verhard terrein en een efficiënte opslagruimte voor al uw bulkgoederen. En dan denken we ook aan de ondergrond voor het aanleggen van een terreinverharding met betonplaten. De ondergrond is namelijk net zo belangrijk als de juiste afmeting betonplaat. Een gelijkmatig dragende ondergrond in combinatie met de juiste betonplaat voorzien uw terrein van een duurzame erfverharding. Wilt u daarbij gebruik maken van nieuwe-, tweede keus of gebruikte betonplaten? Alles is te bespreken met De Keij en zij geven u passend advies over het aanleggen van een terreinverharding met betonplaten. Wilt u het project uit handen geven? Ook dat is geen probleem. De Keij egaliseert de ondergrond voor betonplaten en neemt daarbij de afwatering mee. Daarna komen zij de betonplaten leggen en zorgen voor een nette afwerking van het terrein. Kortom; Van onverhard naar duurzaam verhard in één hand. Heeft u specifieke wensen? Vraag gerust om advies. De Keij denkt met u mee en hebben een oplossing voor elk terrein.

Nieuwe betonplaten
Hoogwaardige kwaliteit
Zeer sterk, vlak en strak
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
In verschillende afmetingen en diktes verkrijgbaar
Voldoen aan de kwaliteitseisen
Snel leverbaar
Bekijk onze betonplaten
Tweede keus platen
Voldoen niet aan de kwaliteitseisen
Kleine schoonheidsfoutjes
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Gekenmerkt door stip of streep aan zijkant
Goedkoper dan nieuwe betonplaten
Beperkt leverbaar
Neem contact met ons op
Gebruikte betonplaten
Hoogwaardige kwaliteit
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Scherp geprijsd
Leverbaar zolang de voorraad strekt
Gebruikte betonplaten

TERREINVERHARDING INDUSTRIE

Een terreinverharding met betonplaten is ideaal voor bedrijfsterreinen, (tijdelijke) bouwwegen, parkeerplaatsen, op- en overslagterreinen, toegangswegen en overdekte terreinen. Betonplaten zijn van hoogwaardige kwaliteit en met een gelijkmatig dragende ondergrond een duurzame verharding. Daarnaast zijn betonplaten goed te combineren met megablokken om een efficiënte opslagruimte in te delen voor al uw bulkgoederen. Vraag bij De Keij naar de mogelijkheden voor uw terrein.

BETONPLATEN

De Keij heeft zes verschillende afmetingen betonplaten in het assortiment. De meest gebruikte betonplaat is de 200x200cm. Daarnaast hebben we de afmeting 200x100cm, ofwel pasplaat voor de betonplaat 200x200cm om het terrein aan te vullen. Daarnaast heeft De Keij ook de afmetingen 300x120cm, 350x120cm en de 80x120cm in het assortiment. Deze standaardmaten zijn te bestellen met diverse opties als de dikte van een betonplaat en de toplaag. Ook heeft De Keij beperkt tweede keus betonplaten te koop en gebruikte betonplaten zolang de voorraad strekt.

BETONBLOKKEN

Met megablokken bouwt u eenvoudig scheidingsmuren voor de opslag van bulkgoederen. Door de nokken aan de bovenzijde en uitsparingen aan de onderzijde zijn betonblokken snel te stapelen. En door het hoge gewicht zijn er geen hechtmaterialen nodig om een betonnen muur op zijn plaats te houden. Ook van deze betonelementen heeft De Keij verschillende afmetingen in het assortiment. Zo kunt u een muur bouwen naar de gewenste hoogte, zodat u binnen dezelfde oppervlakte meer goederen kunt opslaan. Megablokken in de afmeting 160x80x80cm en 80x80x80cm zijn de meest gangbare maten. De maten worden weergeven in lengte x breedte x hoogte. Daarnaast heeft De Keij ook de afmetingen 160x40x40cm, 160x40x80cm, 160x80x40cm, 40x40x40cm, 40x40x80cm, 80x40x40cm, 80x40x80cm en 80x80x40cm.

Een terreinverharding met betonplaten aanleggen?

Of wilt u het terrein efficiënt indelen voor al uw bulkgoederen? De Keij heeft meerdere betonelementen in het assortiment in verschillende afmetingen met diverse opties. Bekijk onze betonelementen en bespreek uw wensen met De Keij.

Bekijk onze betonelementen

Bent u op zoek naar een duurzame terreinverharding met betonplaten? De Keij is gespecialiseerd in het aanleggen van erfverhardingen met betonplaten voor diverse terreinen of wegen. Denk maar aan industrieterreinen, parkeerplaatsen, (tijdelijke) bouwwegen, toegangswegen en overdekte terreinen. Wilt u ook een functioneel op- en overslag terrein aanleggen met betonplaten en indelen met betonblokken? Betonplaten zijn speciaal vervaardigd op basis van werkbelasting en gebruiksdoel. Daarnaast bieden betonblokken een stevige scheidingsmuur voor de opslag van bulkgoederen. Het is van belang dat u de juiste betonplaten kiest bij het realiseren van een terreinverharding. En daarbij speelt ook de ondergrond en de afwatering van het terrein een belangrijke rol voordat u betonplaten gaat leggen.  De Keij denkt met u mee en zij geven u passend advies over het aanleggen van een duurzame erfverharding.

 

TERREINVERHARDING BINNEN DE INDUSTRIE

Overdekt terrein met industrieplatenEen terreinverharding met betonplaten geeft niet alleen een strak aanzicht, maar verbetert hoofdzakelijk de toegankelijkheid van een terrein. Waar kunnen we betonplaten dan voor gebruiken? Betonplaten zijn ideaal voor parkeerplaatsen, overdekte terreinen, (tijdelijke) bouwwegen, industrieterreinen, fietspaden, op- en overslagterreinen. Agrariërs gebruiken erfverhardingsplaten voor het aanleggen van kavelpaden, koepaden, boomkwekerspaden en sleufsilo’s. Ook binnen de recreatie- en sportsector leggen zij paden aan met betonplaten. Denk dan aan strandpaden, duinpaden, bij hockey- en sportvelden. Door de hoogwaardige kwaliteit en diverse opties zijn betonplaten multifunctioneel inzetbaar. De Keij voorziet uw locatie van een comfortabele erfverharding. Zelfs bij intensieve belastingen is het mogelijk om een terreinverharding met betonplaten aan te leggen.

 

BETONPLATEN VOOR INTENSIEVE BELASTING

Industrieterrein met betonplatenDe constructeur van De Keij rekent uit wat de verwachte aslast op uw toekomstige terreinverharding zal zijn. Daarna wordt de optimale dimensionering van de betonplaten vastgesteld. Worden de industrieplaten enkel gebruikt door hand- en pompwagens of rijden er dagelijks zwaarbeladen vrachtwagens overheen? Bij intensieve belastingen van betonplaten brengen we allereerst een puinbaan aan. Een puinbaan dient als extra versteviging en ter ondersteuning voor betonplaten. Daarna brengen we een zandbed aan van minimaal 10 cm om verzakkingen of scheuren in betonplaten te voorkomen. Op deze manier wordt er een gelijkmatig dragende ondergrond gecreëerd voor intensieve belastingen. Vraag gerust om advies over de ondergrond of welke betonplaten het meest geschikt zijn voor uw terrein. De Keij helpt u graag verder.

 

TERREINVERHARDING MET STELCONPLATEN

Naast de voordelige industrieplaten levert De Keij ook originele Stelconplaten, welke bekend staan om hun hoge belastbaarheid en maatvastheid. Stelconplaten heeft De Keij leverbaar in twee verschillende standaardmaten, namelijk in 200x100cm en 200x200cm. Net zoals industrieplaten zijn Stelconplaten te koop in verschillende diktes en toplagen. Stelconplaten zijn bestand tegen hoge verkeer- en puntbelastingen tot maximaal 25 ton. Welke oplossing voor uw terrein het beste is, hangt af van een aantal factoren. We doen u graag een passend voorstel aan de hand van uw wensen. Laat ons weten welke maatvoering u wenst en óf de betonplaten van een stalen hoeklijn voorzien moeten zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een verharding met betonplaten voor uw terrein? Neem contact op met De Keij of bekijk het assortiment betonplaten.

 

ADVIES VAN DE KEIJ

Sinds 1998 houdt De Keij zich bezig in het aanleggen van open verhardingen. Zij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van terreinverhardingen met betonplaten. Dan gaat het niet alleen om betonplaten leggen, maar ook het egaliseren van de ondergrond, zoals het aanbrengen van een zandbaan. Ook houden zij rekening met de afwatering van het terrein. Een perfecte ondergrond in combinatie met de juiste betonplaatafmeting zorgen namelijk voor een duurzame erfverharding. Wilt u betonplaten kopen en ook het grondwerk laten voeren? De Keij staat voor u klaar. In korte tijd voorzien zij uw terrein van een erfverharding met betonplaten.

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Offerte aanvragen voor Terreinverharding met betonplaten

Klaas van Binsbergen
Directie
Heeft u geen tijd voor het invullen van een offerteaanvraag? Neem dan direct contact op met onze klantenservice.

Bel ons op

0488 44 33 24
Naar contactformulier

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2024 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster