Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap in beton- en Stelconplaten
De Keij realiseert complete projecten

Wilt u opslagruimte creëren voor bulkgoederen? Dan zijn de megablokken van De Keij een ideale oplossing. Met deze betonnen legioblokken van een groot formaat, bouwen wij snel wanden en muren geheel naar uw wens. Betonnen megablokken zijn voorzien van noppen, waardoor betonblokken gemakkelijk te stapelen zijn. Hechtmaterialen als mortel zijn overbodig.

 

Bekijk Megablokken

'N Keij in totaalprojecten

Het aanleggen van een duurzame terreinverharding vraagt om precisie en vakmanschap. De Keij is gespecialiseerd in het aanleggen van beton- en Stelconplaat verhardingen. Met duizenden pk’s zetten zij (onverharde) terreinen om in hoogwaardige kwaliteit betonverhardingen. Door middel van onderstaande route neemt De Keij u mee in het proces van ontwerp tot oplevering. Navigeer naar het vertrekpunt ‘Uitzetten en uitgraven’, bekijk de video en ga door naar de zes volgende tussenstops. Na twee minuten komt u aan bij ‘het eindresultaat’ en weet u hoe het aanleggen in zijn werk gaat.

 • 1
  Uitzetten en uitgraven
 • 2
  Afwatering aanleggen
 • 3
  Puin/zand leveren en verdelen
 • 4
  Egaliseren (puinbaan) en zandbaan
 • 5
  Betonplaten leveren
 • 6
  Betonplaten leggen en afstandhouders zetten
 • 7
  Stenen ruimen, aanvullen en inzanden
 • 8
  Het eindresultaat

Megablokken Assortiment

Keuzehulp

Wij van De Keij zijn een kei in grote projecten. Helaas zijn wij niet de partij die de platen in de achtertuin komt leggen.

Veelgestelde vragen

Binnen welk tijdsbestek ontvang ik de offerte?

Wij streven ernaar om binnen 1 werkdag contact met u op te nemen en de offerte toe te sturen.

Wat zijn de levertijden van De Keij?

De levertijden hangen af van vraag en aanbod. In het hoogseizoen is het mogelijk dat de levertijden langer zijn. Neem gerust contact met ons op voor de exacte levertijden en uitvoer van totaalprojecten.

TOEPASSING MEGABLOKKEN

Betonelementen worden gebruikt voor opslag van bulkgoederen zoals bijvoorbeeld zand, grond of afval. Betonelementen als betonblokken, megablokken of legioblokken worden gebruikt voor diverse toepassingen, onder andere als keerwand en scheidingsmuur. Betonelementen zijn gemakkelijk te plaatsen, gezien deze betonnen blokken voorzien zijn van noppen.

Megablokken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. De megablokken 160x80x80 en megablokken 160x80x40 worden door ons het meest geleverd. Daarbij kunt u kiezen voor betonnen blokken met noppen, maar uiteraard ook zonder noppen. De afmeting en de uitvoering zijn geheel naar uw wens aan te passen. Wij geven u daar graag advies over!

MEGABLOKKEN PLAATSEN

Betonelementen als betonblokken, megablokken, legioblokken zijn een voordelige investering. Deze betonnen elementen liggen los op elkaar, waardoor het gemakkelijk verplaatsbaar is en geen hechtmaterialen benodigd zijn. Gezien het hoge gewicht (per stuk al gauw 2 ton) vormen zij een solide keerwand en scheidingsmuur.

Heeft u een extra wand nodig of wilt u uw terrein anders indelen? Dan kunt u naar hartenlust stapelen met deze betonnen blokken. De Keij doet dat overigens ook graag voor u. Wij transporteren de betonnen legioblokken naar elke locatie met een vrachtwagen, welke voorzien is van autolaadkraan. Daarmee bouwen wij ter plaatse de gewenste keerwanden en scheidingsmuren voor u!

 

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2022 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster