Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap
De Keij realiseert complete projecten

Bent u op zoek naar een efficiënte indeling voor al uw bulkgoederen of tussenwand bij bedrijfsterreinen? Megablokken zijn ideale stapelblokken inzetbaar als scheidingswand bij diverse bulkgoederen zoals zand, grond, grind en afval. Maar ook zijn betonblokken inzetbaar als brandwerende muur bij opslag van hout, papier en rubberen banden bijvoorbeeld. Door de noppen en uitsparingen hebben betonblokken een sterke stapelconstructie, maar wel onder de voorwaarde van een gelijkmatig dragende ondergrond.

 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Stapelbaar tot maximaal 5 meter hoog
 • Geen hechtmaterialen nodig
 • Brandwerendheid van minimaal 4 uur
 • Duurzaam, geluidswerend en flexibel

 

Bekijk Megablokken

'N Keij in totaalprojecten

Het aanleggen van een duurzame terreinverharding vraagt om precisie en vakmanschap. De Keij is gespecialiseerd in het aanleggen van beton- en Stelconplaat verhardingen. Met duizenden pk’s zetten zij (onverharde) terreinen om in hoogwaardige kwaliteit betonverhardingen. Door middel van onderstaande route neemt De Keij u mee in het proces van ontwerp tot oplevering. Navigeer naar het vertrekpunt ‘Uitzetten en uitgraven’, bekijk de video en ga door naar de zes volgende tussenstops. Na twee minuten komt u aan bij ‘het eindresultaat’ en weet u hoe het aanleggen in zijn werk gaat.

 • 1
  Uitzetten en uitgraven
 • 2
  Afwatering aanleggen
 • 3
  Puin/zand leveren en verdelen
 • 4
  Egaliseren (puinbaan) en zandbaan
 • 5
  Betonplaten leveren
 • 6
  Betonplaten leggen en afstandhouders zetten
 • 7
  Stenen ruimen, aanvullen en inzanden
 • 8
  Het eindresultaat

Megablokken Assortiment

Keuzehulp

Reactie binnen 2 werkdagen
Klaas van Binsbergen
Directie
Heeft u geen tijd voor het invullen van een offerteaanvraag? Neem dan direct contact op met onze klantenservice.

Bel ons op

0488 44 33 24
Naar contactformulier
Wij van De Keij zijn een kei in grote projecten. Helaas zijn wij niet de partij die de platen in de achtertuin komt leggen.

Veelgestelde vragen

Binnen welk tijdsbestek ontvang ik de offerte?

Wij streven ernaar om binnen 1 werkdag contact met u op te nemen en de offerte toe te sturen.

Welke afmetingen betonblokken zijn er?

De grootste megablokken hebben een afmeting van 160x80x80cm en wegen zo’n 2400kg per stuk. Dit is ook de meest gebruikte betonblok in combinatie met de halve afmeting 80x80x80cm. Daarnaast kennen we de afmetingen 160x80x40cm, 80x80x40cm, 160x40x40cm, 80x40x40cm, 40x40x40cm, 160x40x80cm en 80x40x80cm.

Wat is het gewicht van betonnen legoblokken?

Afhankelijk van de afmeting varieert het gewicht van megablokken tussen de 150kg en 2400kg. De grootste betonnen legoblok 160x80x80cm weegt 2400kg.

Wat zijn de prijzen van betonblokken?

De prijzen van betonnen megablokken zijn afhankelijk van de afmeting, het transport, de plaatsing en de huidige energie- en brandstoftoeslagen. Neem gerust contact op en vraag naar de prijzen van de gewenste betonblokken.

Hoe plaats je betonnen legoblokken?

Betonblokken zijn voorzien van noppen aan de bovenzijde en uitsparingen aan de onderzijde waarmee je een stevige muur kunt bouwen. En dat zonder toepassing van hechtmaterialen. De Keij plaatst de betonnen legoblokken met een vrachtwagen voorzien van een autolaadkraan en klem. Wilt u een betonnen muur laten bouwen? Neem dan contact op, want De Keij denkt graag met u mee.

Welke fundering voor het plaatsen van betonblokken?

Om een stevige muur te bouwen met betonblokken dient er eerst een gelijkmatig dragende ondergrond aanwezig te zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan betonplaten als stabiele fundering. Neem gerust contact op, bespreek uw wensen en vraag naar de mogelijkheden voor een efficiënte terreinindeling.

Wat zijn de levertijden van De Keij?

De levertijden hangen af van vraag en aanbod. In het hoogseizoen is het mogelijk dat de levertijden langer zijn. Neem gerust contact met ons op voor de exacte levertijden en uitvoer van totaalprojecten.

TOEPASSING MEGABLOKKEN

Betonnen legoblokken worden onder andere ingezet als scheidingsmuur bij opslag van bulkgoederen zoals zand, grond, grind en afval. Denk ook aan een scheidingswand bij bedrijfsterreinen of brandwerende muren bij opslag van snel brandbare goederen zoals hout, papier en rubberen banden. Deze zware betonelementen zijn multifunctioneel inzetbaar, duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit.

 

BETONBLOKKEN STAPELEN

Alle betonblokken zijn voorzien van een unieke bouwconstructie en denk daarbij maar aan de kleine legoblokken, waarmee grote bouwwerken worden gemaakt. Door de noppen aan de bovenzijde en uitsparingen aan de onderzijde zijn alle betonnen blokken eenvoudig te stapelen. En in combinatie met het hoge gewicht zijn er geen hechtmaterialen nodig om de betonnen muren op zijn plaats te houden. Deze megablokken zijn dus ook weer herbruikbaar bij nieuwe terreinindelingen bijvoorbeeld.

AFMETING BETONNEN LEGOBLOKKEN

De grootste megablokken hebben een afmeting van 160x80x80cm en wegen zo’n 2400kg per stuk. Dit is ook de meest gebruikte betonblok in combinatie met de halve afmeting 80x80x80cm. Daarnaast kennen we de afmetingen 160x80x40cm, 80x80x40cm, 160x40x40cm, 80x40x40cm, 40x40x40cm, 160x40x80cm en 80x40x80cm.

 

FUNDERING BETONNEN LEGOBLOKKEN

Megablokken kennen een hoog gewicht (tot wel 2400kg), zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een uniek stapelsysteem. Maar dat is wel onder voorwaarde van een gelijkmatig dragende fundering. Op instabiele ondergronden kunt u geen betonnen muren bouwen. De Keij denkt graag met u mee voor het indelen van een efficiënte terreininrichting en wel van ondergrond tot het opbouwen van de betonnen muren. Neem gerust contact op.

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2024 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster