Bel ons op: 0488 44 33 24 | Stuur ons een e-mail: info@dekeij.nl

Makkelijk te stapelen
Duurzaam & slijtvast
Scherp geprijsd
Ideaal voor agrariërs

Megablokken

Wilt u opslagruimte creëren voor bulkgoederen? Dan zijn de megablokken van De Keij een ideale oplossing. Met deze betonnen legioblokken van een groot formaat, bouwen wij snel en voordelig wanden en muren geheel naar uw wens. De betonnen legblokken zijn voorzien van noppen. Daardoor vallen ze in elkaar, net als echte lego stenen. Mortel is niet nodig.

Toepassing megablokken

De betonnen blokken van De Keij kunnen gebruikt worden voor diverse toepassingen. Onder andere keerwanden en scheidingsmuren worden gemakkelijk gerealiseerd met de betonnen elementen. Megablokken worden gebruikt om bijvoorbeeld zand of afval op te slaan.

De megablokken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. De megablokken 160x80x80 en megablokken 160x80x40 worden door ons het meest geleverd. Ook kunt u kiezen voor betonnen blokken met noppen maar uiteraard ook zonder noppen. De afmeting en de uitvoering zijn geheel naar uw wens aan te passen. Wij geven u daar graag advies over!

Megablokken plaatsen

De betonnen megablokken zijn een slimme oplossing. U blijft met deze betonnen blokken, ook wel legoblokken genoemd, namelijk altijd flexibel. De elementen liggen los op elkaar; door hun hoge gewicht (per stuk al gauw 2 ton of meer) vormen ze een solide wand.
Heeft u een extra wand nodig of wilt u uw terrein anders indelen? Dan kunt u naar hartenlust stapelen met de betonnen blokken. Wij doen dat overigens ook graag voor u. We transporteren de betonnen legoblokken naar elke locatie met een vrachtwagen die voorzien is van autolaadkraan. Daarmee bouwen we ter plaatse de gewenste wanden voor u.

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Tolsestraat 8
4043 KB Opheusden
Nederland

Tel: 0488 44 33 24
E-mail: info@dekeij.nl

KvK: 11043248
BTW: NL167921812B01

© 2019 De Keij Betonplaten & keerwanden | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster