Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

In verband met een bruiloft zijn wij DINSDAG 22 SEPTEMBER gesloten. WOENSDAG 23 SEPTEMBER staan we u weer graag te woord!

Stapelbaar
Duurzaam & slijtvast
Scherp geprijsd
Ideaal voor agrariërs

MEGABLOKKEN

Wilt u opslagruimte creëren voor bulkgoederen? Dan zijn de megablokken van De Keij een ideale oplossing. Met deze betonnen legioblokken van een groot formaat, bouwen wij snel wanden en muren geheel naar uw wens. Betonnen megablokken zijn voorzien van noppen, waardoor betonblokken gemakkelijk te stapelen zijn. Hechtmaterialen als mortel zijn overbodig.

TOEPASSING MEGABLOKKEN

Betonelementen worden gebruikt voor opslag van bulkgoederen zoals bijvoorbeeld zand, grond of afval. Betonelementen als betonblokken, megablokken of legioblokken worden gebruikt voor diverse toepassingen, onder andere als keerwand en scheidingsmuur. Betonelementen zijn gemakkelijk te plaatsen, gezien deze betonnen blokken voorzien zijn van noppen.

Megablokken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. De megablokken 160x80x80 en megablokken 160x80x40 worden door ons het meest geleverd. Daarbij kunt u kiezen voor betonnen blokken met noppen, maar uiteraard ook zonder noppen. De afmeting en de uitvoering zijn geheel naar uw wens aan te passen. Wij geven u daar graag advies over!

MEGABLOKKEN PLAATSEN

Betonelementen als betonblokken, megablokken, legioblokken zijn een voordelige investering. Deze betonnen elementen liggen los op elkaar, waardoor het gemakkelijk verplaatsbaar is en geen hechtmaterialen benodigd zijn. Gezien het hoge gewicht (per stuk al gauw 2 ton) vormen zij een solide keerwand en scheidingsmuur.

Heeft u een extra wand nodig of wilt u uw terrein anders indelen? Dan kunt u naar hartenlust stapelen met deze betonnen blokken. De Keij doet dat overigens ook graag voor u. Wij transporteren de betonnen legioblokken naar elke locatie met een vrachtwagen, welke voorzien is van autolaadkraan. Daarmee bouwen wij ter plaatse de gewenste keerwanden en scheidingsmuren voor u!

 

© 2020 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster