Bel ons op: 0488 44 33 24 | Stuur ons een e-mail: info@dekeij.nl

Makkelijk te stapelen
Duurzaam & slijtvast
Scherp geprijsd
Ideaal voor agrariërs

Megablokken

Met betonnen megablokken van De Keij Betonplaten & Keerwanden, creëert u in een mum van tijd een solide wand voor het opslaan van zand, grind, afval of andere goederen. Deze blokken hebben noppen aan de bovenkant en gaten aan de onderkant waardoor ze als Legoblokken op elkaar passen.

De flexibiliteit van betonnen megablokken

Door het ontwerp van de betonnen megablokken heeft u een enorme flexibiliteit. De blokken worden namelijk op elkaar gestapeld en niet vastgemetseld of iets dergelijks. Hierdoor is een constructie met megablokken eenvoudig uit te breiden, te verwijderen of te verplaatsen. Wij geven u graag een persoonlijk advies over de juiste toepassing voor uw project.

Verschillende afmetingen voor een oplossing op maat

Wist u dat er meer dan tien verschillende afmetingen betonnen megablokken beschikbaar zijn? De populairste hiervan zijn de megablokken 160x80x80 en megablokken 160x80x40. Door deze verschillende formaten is elke denkbare constructie mogelijk.

Profiteer van een snelle levering en deskundige plaatsing

De Keij Betonplaten & Keerwanden heeft al jarenlange ervaring in het leveren en plaatsen van megablokken in heel Nederland. Hierdoor hebben wij een goede band met de leveranciers om een snelle levering te garanderen en werken wij enkel met ervaren personeel. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0488 44 33 24.

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Tolsestraat 8
4043 KB Opheusden
Nederland

Tel: 0488 44 33 24
E-mail: info@dekeij.nl

KvK: 11043248
BTW: NL167921812B01

© 2018 De Keij Betonplaten & keerwanden | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster