Bel ons op: 0488 44 33 24 | Stuur ons een e-mail: info@dekeij.nl

Hoge kwaliteit
Snel leverbaar
Tot 25 ton aslast
Ideale terreinverharding

3 Stelconplaten in ons assortiment

Maat

Staat de maat er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Contact

Tolsestraat 8
4043 KB Opheusden
Nederland

0488 44 33 24
info@dekeij.nl

Stelconplaten

Als u op zoek bent naar Stelconplaten, dan bent u bij De Keij aan het juiste adres! De platen van De Keij beschikken over uiteenlopende eigenschappen. Ze zijn bestand tegen een hoge aslast en verkrijgbaar in diverse maten en verschillende diktes.

Stelconplaten kopen

Al jarenlang levert De Keij diverse soorten Stelconplaten. Deze platen zijn de ideale oplossing voor het verharden van uw kavelpaden en opslagterreinen. Voor de gemiddelde klant volstaat een standaard Stelconplaat, zonder constructieve wapening. Dankzij het constructieve beton – kwaliteit C60 – zijn deze platen berekend op aslasten tot 20 ton. De platen die wij leveren zijn niet alleen sterk. Ze zijn ook nog eens maatvast. Daardoor kunnen wij elke verharding met hoge nauwkeurigheid realiseren.

Stelconplaten leggen

Wij leveren niet alleen Stelconplaten, maar wij verzorgen ook het aanleggen van bijvoorbeeld uw kavelpad. Dat is de meerwaarde die wij u kunnen bieden bij De Keij! Daarbij geven wij advies over de juiste maatvoering van de platen die wij leveren. Is het belangrijk dat het kavelpad of opslagterrein soepel bereden kan worden? Dan kunt u kiezen voor de Stelconplaat met stalen hoeklijn, die zijn hier namelijk perfect voor. Deze platen sluiten volledig op elkaar aan, vrijwel zonder richel. Dat resulteert in een egaal betonpad.

Onze laatste projecten

Wat onze klanten vinden

De Keij is een innovatief bedrijf als het gaat om het plaatsen en verzorgen van transport van prefab beton elementen.

© 2018 De Keij Betonplaten & keerwanden | Sitemap