Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Hoge kwaliteit
Snel leverbaar
Tot 25 ton aslast
Terreinverharding vanaf 60 m²

3 Stelconplaten in ons assortiment

Maat

Staat de maat er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Contact

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

0488 44 33 24
info@dekeij.nl

STELCONPLATEN

Bent u op zoek naar geschikte Stelconplaten voor verharding van het terrein? Dan bent u bij De Keij aan het juiste adres! De Stelconplaten die zij aanbieden beschikken over uiteenlopende eigenschappen. Ze zijn bestand tegen een hoge aslast tot 25 ton en verkrijgbaar in diverse maten en verschillende diktes. Al jarenlang levert en legt De Keij diverse soorten Stelconplaten. Deze platen zijn de ideale oplossing voor het verharden van uw kavelpaden en opslagterreinen. De betonplaten die zij leveren zijn niet alleen sterk, maar ook nog eens maatvast. In combinatie met een gelijkmatig dragende ondergrond leggen zij Stelconplaten met een hoge nauwkeurigheid. De Keij helpt u om het hele project in goede banen te leiden.

STELCONPLATEN: NIEUW EN GEBRUIKT

Een Stelconplaat is een betonnen plaat in verschillende afmetingen. Stelconplaten zijn voorzien van een niet constructieve betonwapening. Deze betonplaten zijn daardoor bestand tegen een hoge verkeer- en puntbelasting tot maximaal 25 ton. Daarnaast zijn Stelconplaten gemaakt op basis van betonkwaliteit C50/6o. Deze codering houdt in dat Stelconplaten een cilinderdruksterkte van 50MPa hebben en een kubusdruksterkte van 60 MPa. En hoe hoger de waarde, des te kwalitatiever beton. Om de slijtvastheid van Stelconplaten te garanderen hebben deze betonplaten een granieten of kwarts deklaag van 2 cm. Een duurzame betonplaat welke leverbaar is in drie verschillende afmetingen namelijk in 200x100cm, 200x150cm en 200x200cm.

 

STELCONPLATEN MET HOEKLIJN

Stelconplaten gebruikt men voor tijdelijke- of permanente erfverhardingen, overdekte bedrijfsvloeren, opslagterreinen, kavelpaden en (bouw)wegen. En om verkeer met kleine wielen soepel over de verharding te laten rijden zijn Stelconplaten met hoeklijn een aanrader. Deze betonplaten hebben een strakke aansluiting, vrijwel zonder richel,  zodat het verkeer zonder problemen rondrijdt. En deze stalen hoeklijnen zijn tegelijkertijd een versteviging voor de randen van Stelconplaten.

 

GEBRUIKTE STELCONPLATEN OF B-KEUS

Gebruikte Stelconplaten zijn in partijen voorradig. Door de hoogwaardige kwaliteit en slijtvastheid van Stelconplaten zijn gebruikte Stelconplaten nog van goede kwaliteit voor hergebruik. Daarnaast zijn er ook in beperkte voorraad B-keus betonplaten. Deze tweede keus betonplaten voldoen niet aan alle eisen van de fabrikant. Het zijn goedkope betonplaten in vergelijking met nieuwe betonplaten. Zowel nieuwe- tweede keus- als gebruikte Stelconplaten vereisen een gelijkmatig dragende ondergrond voor het dragen van de belasting. Een nauwkeurige ondergrond in combinatie met de juiste afmeting Stelconplaat zorgen namelijk voor een duurzame verharding. Wilt u een gelijkmatig dragende ondergrond aanleggen en de Stelconplaten laten leggen? De Keij geeft advies over de ondergrond van betonplaten en zij komen ook de Stelconplaten leggen.

STELCONPLATEN LEGGEN

Het egaliseren van ondergrond en Stelconplaten leggen voor het verharden van een terrein is precisiewerk. Ook als het u het terrein onder afschot moet aanleggen is een nauwkeurig vlakke ondergrond van groot belang. En de Stelconplaten zijn bestand tegen maximale aslasten van 25 ton, maar op een ongelijke ondergrond is de kans op scheuren of breken groter. Door de oneffen ondergrond hebben betonplaten onvoldoende steun wanneer er verkeer over de Stelconplaten rijdt. De verkeer- en puntbelasting is dan onevenredig verdeeld. Een gelijkmatig dragende ondergrond is dus wel degelijk van belang voor het behoudt van uw terreinverharding met betonplaten. Een meerwaarde die we u bij De Keij kunnen aanbieden. Zij geven advies over de ondergrond en juiste maatvoering van Stelconplaten. De juiste maatvoering zorgt er namelijk ook voor dat de betonplaten de juiste draagkracht bezit voor de belasting. Daarnaast is de maatvoering belangrijk om de afvoer van water en het afschot te berekenen.

 

ADVIES DE KEIJ

Bovendien kunt u ervoor kiezen om alle grondwerkzaamheden uit te laten voeren door De Keij. Zij zorgen ervoor dat de ondergrond het perfecte draagvermogen krijgt voor de Stelconplaten. En met onze lasergestuurde machines maken zij de ondergrond tot op de millimeter nauwkeurig vlak. De ondergrond is namelijk dé basis voor een duurzame terreinverharding. De Keij begint met het egaliseren van de ondergrond. Vervolgens brengen zij een zandbed aan en zorgen we voor een goede afwatering van uw terrein. Zodra de ondergrond voldoet aan alle voorwaarden leggen zij de Stelconplaten. Stelconplaten leggen zij met een vrachtwagen met autolaadkraan en voorzien van een vacuüm hijssysteem. In korte tijd leggen zij moeiteloos en vakkundig honderden Stelconplaten op één dag.

Bent u benieuwd naar de kwaliteit van Stelconplaten voor uw terrein? Of wilt u één aanspreekpunt voor het hele project? Neem contact op met De Keij en bespreek uw wensen.

© 2020 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster