Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap in beton- en Stelconplaten
De Keij realiseert complete projecten

Stelconplaten zijn perfect in te zetten als verharding bij industrieterreinen, bedrijfsterreinen, op- en overslagterreinen en voor doeleinden binnen de transport en logistiek. Daarnaast is een Stelconplaat in te zetten voor vloeistofdichte toepassingen, als stoot- en aanrijdplaat en voor tijdelijke verhardingen. Wilt u een onverhard terrein snel en efficiënt verharden of uitbreiden? De Keij heeft voor elke ondernemer een passende oplossing voor het aanleggen van een duurzame terreinverharding met Stelconplaten. Zij realiseren projecten van ontwerp tot oplevering, zodat u één aanspreekpunt heeft voor het hele project. Daarnaast bieden zij een scherpe Stelconplaten prijs en houden daarbij de kwaliteit van een Stelconplaat verharding in het oog. De juiste afmeting Stelconplaat in combinatie met een gelijkmatig dragende ondergrond zorgen namelijk voor een duurzame terreinverharding. Stelconplaten zijn er in drie verschillende afmetingen met unieke eigenschappen, aan te passen aan uw wensen. Welke Stelconplaat afmeting past bij uw terrein en wat zijn de verschillen tussen betonplaten die er zijn? De Keij, een betonspecialist in het aanleggen van terreinverhardingen met betonplaten, denkt met u mee in oplossingen en geven advies op maat!

Wij van De Keij zijn een kei in grote projecten. Helaas zijn wij niet de partij die de betonplaten in de achtertuin komt leggen.

3 Stelconplaten in ons assortiment

Maat

Staat de maat er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

De Keij

Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap in beton- en Stelconplaten
De Keij realiseert complete projecten

Contact

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

0488 44 33 24
info@dekeij.nl

STELCONPLATEN

Bent u op zoek naar geschikte Stelconplaten voor het verharden van een terrein? Dan bent u bij De Keij aan het juiste adres! Zij werken snel en efficiënt met betonplaten van hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en maatvastheid. De Stelconplaten die zij aanbieden beschikken over uiteenlopende eigenschappen aan te passen aan de wensen van de klant. Daarnaast is een Stelconplaat bestand tegen hoge aslasten tot 25 ton voor uitzonderlijk zware belastingen. Deze betonnen platen zijn een ideale oplossing voor het verharden van unieke doeleinden binnen de industrie. Sinds 1998 realiseert De Keij open verhardingen en helpen u om het hele project in goede banen te leiden. Zij leggen Stelconplaten met hoge nauwkeurigheid in combinatie met een gelijkmatig dragende ondergrond, zodat u jarenlang plezier heeft van de verharding.

 

STELCONPLATEN: NIEUW EN GEBRUIKT

Een Stelconplaat is een betonnen plaat in verschillende afmetingen en voorzien van een niet constructieve betonwapening. Deze betonplaten zijn daardoor bestand tegen een hoge verkeer- en puntbelasting tot maximaal 25 ton. Daarnaast zijn betonplaten gemaakt op basis van betonkwaliteit C50/6o. Deze codering houdt in dat een Stelconplaat een cilinderdruksterkte van 50MPa heeft en een kubusdruksterkte van 60 MPa. En hoe hoger de waarde, des te kwalitatiever beton. Om de slijtvastheid van een Stelconplaat te garanderen heeft het een granieten of kwarts deklaag van 2cm. Een duurzame betonplaat welke leverbaar is in drie verschillende afmetingen namelijk in 200x100cm, 200x150cm en 200x200cm.

 

BETONPLATEN MET HOEKLIJN

Stelcon betonplaten gebruikt men voor tijdelijke- of permanente erfverhardingen, overdekte bedrijfsvloeren, opslagterreinen, kavelpaden en (bouw)wegen. En om verkeer met kleine wielen soepel over de verharding te laten rijden zijn Stelconplaten met stalen rand een aanrader. Deze betonplaten hebben een strakke aansluiting, vrijwel zonder richel,  zodat het verkeer zonder problemen rondrijdt. En deze stalen hoeklijnen zijn tegelijkertijd een versteviging voor de randen van de betonplaten.

 

GEBRUIKTE STELCONPLATEN OF B-KEUS

Gebruikte Stelconplaten zijn in partijen voorradig. Door de hoogwaardige kwaliteit en slijtvastheid zijn gebruikte Stelconplaten nog van goede kwaliteit voor hergebruik. Daarnaast zijn er ook in beperkte voorraad B-keus betonplaten. Deze tweede keus betonplaten voldoen niet aan alle eisen van de fabrikant. Het zijn goedkope betonplaten in vergelijking met nieuwe betonplaten. Zowel nieuwe- tweede keus- als gebruikte Stelconplaten vereisen een gelijkmatig dragende ondergrond voor het dragen van de belasting. Een nauwkeurige ondergrond in combinatie met de juiste afmeting Stelconplaat zorgen namelijk voor een duurzame verharding. Wilt u een gelijkmatig dragende ondergrond aanleggen en de Stelconplaten laten leggen? De Keij geeft advies over de ondergrond van betonplaten en voeren ook het legwerk uit.

 

STELCONPLATEN LEGGEN

Het egaliseren van ondergrond en Stelconplaten leggen voor het verharden van een terrein is precisiewerk. Ook als het u het terrein onder afschot moet aanleggen is een nauwkeurig vlakke ondergrond van groot belang. Betonplaten zijn bestand tegen maximale aslasten tot 25 ton, maar op een ongelijke ondergrond is de kans op scheuren of breken groter. Door de oneffen ondergrond hebben betonplaten onvoldoende steun wanneer er verkeer over rijdt. De verkeer- en puntbelasting is dan onevenredig verdeeld. Een gelijkmatig dragende ondergrond is dus wel degelijk van belang voor het behoudt van uw terreinverharding met betonplaten. Een meerwaarde die we u bij De Keij kunnen aanbieden. Zij geven advies over de ondergrond en juiste maatvoering van de betonnen platen. De juiste maatvoering zorgt er namelijk ook voor dat de betonplaten de juiste draagkracht bezit voor de belasting. Daarnaast is de maatvoering belangrijk om de afvoer van water en het afschot te berekenen.

 

ADVIES DE KEIJ

Bovendien kunt u ervoor kiezen om alle grondwerkzaamheden uit te laten voeren door De Keij. Zij zorgen ervoor dat de ondergrond het perfecte draagvermogen krijgt voor de betonplaten verharding. En met onze lasergestuurde machines maken zij de ondergrond tot op de millimeter nauwkeurig vlak. De ondergrond is namelijk dé basis voor een duurzame terreinverharding. De Keij begint met het egaliseren van de ondergrond. Vervolgens brengen zij een zandbed aan en zorgen we voor een goede afwatering van uw terrein. Zodra de ondergrond voldoet aan alle voorwaarden leggen zij de betonplaten. Stelconplaten leggen zij met een vrachtwagen en autolaadkraan voorzien van een vacuüm hijssysteem. In korte tijd leggen zij moeiteloos en vakkundig honderden Stelconplaten op één dag. Bent u benieuwd naar de kwaliteit van Stelconplaten voor uw terrein? Of wilt u één aanspreekpunt voor het hele project? Neem contact op met De Keij en bespreek uw wensen.

 

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 11043248
BTW: NL001910856B81

© 2021 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster