Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Hoge kwaliteit
Snel leverbaar
Tot 25 ton aslast
Terreinverharding vanaf 60 m2

3 Stelconplaten in ons assortiment

Maat

Staat de maat er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Contact

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

0488 44 33 24
info@dekeij.nl

STELCONPLATEN

Als u Stelconplaten wilt kopen, dan bent u bij De Keij Betonplaten aan het juiste adres! De betonplaten die wij aanbieden beschikken over uiteenlopende eigenschappen. Ze zijn bestand tegen een hoge aslast en verkrijgbaar in diverse maten en verschillende diktes.

STELCONPLATEN KOPEN

Al jarenlang levert De Keij diverse soorten Stelconplaat. Deze platen zijn de ideale oplossing voor het verharden van uw kavelpaden en opslagterreinen. Voor de gemiddelde klant volstaat een standaard Stelconplaat, zonder constructieve wapening. Dankzij het constructieve beton – kwaliteit C60 – zijn deze platen berekend op aslasten tot 20 ton.

De betonplaten die wij leveren zijn niet alleen sterk, ze zijn ook nog eens maatvast. Daardoor realiseren wij elke verharding met een hoge nauwkeurigheid!

STELCONPLATEN LEGGEN

Wij leveren niet alleen Stelconplaten, maar wij verzorgen ook het aanleggen van bijvoorbeeld uw kavelpad. Dat is de meerwaarde die wij u kunnen bieden bij De Keij! Daarbij geven wij advies over de juiste maatvoering van de platen die wij leveren.

Is het belangrijk dat het kavelpad of opslagterrein soepel bereden kan worden? Dan kunt u kiezen voor de Stelconplaat met stalen hoeklijn, die zijn hier namelijk perfect voor! Deze Stelconplaten sluiten volledig op elkaar aan, vrijwel zonder richel. Dat resulteert een egaal betonpad!

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

Tel: 0488 44 33 24
E-mail: info@dekeij.nl

KvK: 11043248
BTW: NL167921812B01

© 2019 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster