Bel ons op: 0488 44 33 24 | Stuur ons een e-mail: info@dekeij.nl

Hoge kwaliteit
Snel leverbaar
Tot 25 ton aslast
Ideale terreinverharding

Stelconplaten leggen is een zeer secuur werk. De platen moeten goed op elkaar aansluiten, zodat voertuigen er goed over kunnen rijden of uw vee veilig blijft. De Keij Betonplaten & Keerwanden zorgt ervoor dat dit gebeurt. Al jaren hebben wij ervaring in het deskundig leggen van Stelconplaten en betonplaten bij bedrijven in heel Nederland.

NEEM CONTACT MET ONS OPBekijk productaanbod

Het beste materieel om Stelconplaten te leggen

Voor het leggen van Stelconplaten is goed materieel nodig. Denk hierbij aan de juiste opleggers met kraan om een snelle levering en plaatsing te garanderen. Daarom kiest u voor De Keij Betonplaten & Keerwanden. Wij hebben het juiste materieel in huis om de Stelconplaten snel te leveren en te leggen. De Stelconplaten dienen gelegd te worden met een afschot van 0,8% tot 1,5% zodat het water op de juiste manier wordt afgevoerd.

Wij vertellen u graag meer

Op een juiste manier de Stelconplaten leggen is, zoals u kunt lezen, uitermate belangrijk voor een efficiënte verharding. Kies daarom voor De Keij Betonplaten & Keerwanden. Als u belt naar 0488 44 33 24 vertelt een van onze ervaren medewerkers graag meer over het leveren en leggen van de Stelconplaten op uw terrein. Benieuwd naar de Stelconplaten die wij in het verleden hebben gelegd? Bekijk dan onze reeds gerealiseerde projecten.

Aanbevolen pagina’s:

Keerwanden kopen | Kavelpad | Industrieplaten prijs

Neem contact met ons op

Via onderstaand contactformulier kunt u een vraag stellen aan ons! Binnen enkele werkdagen ontvangt u een reactie.

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Tolsestraat 8
4043 KB Opheusden
Nederland

Tel: 0488 44 33 24
E-mail: info@dekeij.nl

KvK: 11043248
BTW: NL167921812B01

© 2018 De Keij Betonplaten & keerwanden | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster