Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap
De Keij realiseert complete projecten

Wilt u Stelconplaten leggen als verharding van uw terrein? De Keij heeft drie verschillende afmetingen Stelconplaten te koop met diverse opties. Zo kunt u betonplaten bestellen met een stalen hoeklijn en heeft u de keuze uit een gladde- of gebezemde toplaag. Voor welke toepassing gaat u Stelconplaten leggen? En welke belasting moet de Stelconplaat gaan dragen? De Keij helpt u bij het maken van de juiste product keuze en geven u advies over de ondergrond. De ondergrond voor betonplaten is namelijk net zo belangrijk als de juiste afmeting van een Stelconplaat. Wilt u het project van ontwerp tot oplevering uit handen geven? De Keij verzorgt het grondwerk, levering en legwerk van Stelconplaten voor projecten vanaf 100m². Zij egaliseren de ondergrond, zorgen voor een strak zandbed en houden rekening met de afwatering van het terrein. Daarna komen de chauffeurs de Stelconplaten leggen met een vrachtwagen voorzien van een autolaadkraan en vacuüm hijssysteem. De Keij werkt snel en efficiënt en afhankelijk van de locatie leggen zij honderden betonplaten op één dag.

Stelconplaat 200x200cm
Hoogwaardige kwaliteit
Zeer sterk vlak en strak
Gladde- en gebezemde toplaag
Diktes in 14cm, 16cm, 20cm en 25cm
Maximaal tot 25 ton aslast
Snel leverbaar
Stelconplaat 200x200cm
Stelconplaat 200x100cm
Hoogwaardige kwaliteit
Zeer sterk, vlak en strak
Gebezemde toplaag
Diktes in 14cm, 16cm, 20cm en 25cm
Maximaal tot 25 ton aslast
Snel leverbaar
Stelconplaat 200x100cm
Gebruikte Stelconplaat
Hoogwaardige kwaliteit
Zichtbare gebruikerssporen
Gebruikte toplaag
Verschillende diktes
Diverse maximale aslasten
Leverbaar zolang de voorraad strekt
Bekijk gebruikte Stelconplaat

STELCONPLATEN LEGGEN

Stelconplaten zijn ideaal voor het verharden van uw kavelpaden en bedrijfsterreinen. Betonplaten beschikken over uiteenlopende eigenschappen, waaronder de maatvastheid en kwaliteit. Deze betonplaten zijn verkrijgbaar in diverse maten en diktes en bestand tegen hoge aslasten tot 25 ton. Stelconplaten zijn daarnaast ook leverbaar met- en zonder hoeklijn. Als laatste heeft u ook de keuze uit een gebezemde- of gladde toplaag. Een gebezemde toplaag bevat een antislipstructuur en bieden daardoor meer grip voor materieel en vee. Gladde betonplaten daarentegen zijn onderhoudsarm en zijn makkelijk schoon te maken. De Keij helpt u bij het maken van de juiste product keuze voor uw terreinverharding of kavelpaden. Wilt u Stelconplaten leggen, maar heeft u vragen over de ondergrond voor betonplaten? De Keij geeft advies op maat over de ondergrond voor betonplaten en het leggen van Stelconplaten. Wilt u liever het project uitbesteden? Ook dat is mogelijk bij De Keij. Vraag bij De Keij naar de mogelijkheden voor uw terrein.

Wilt u Stelconplaten leggen als terreinverharding?

De Keij Betonplaten heeft drie verschillende afmetingen Stelconplaten te koop. Vraag om advies voor het bestellen van de juiste afmeting Stelconplaat voor uw terrein, voordat u de Stelconplaten gaat leggen. Wilt u het hele project van ondergrond tot het leggen van betonplaten uit handen geven? Ook dat is mogelijk. Bespreek uw wensen met De Keij.

Bekijk onze Stelconplaten

ONDERGROND STELCONPLATEN

Voordat De Keij Stelconplaten komt leggen moet de ondergrond aan verschillende eisen voldoen. Zo dient de ondergrond gelijkmatig en dragend te zijn, zodat Stelconplaten de belasting kunnen dragen. Indien de ondergrond ongelijk en onvoldoende draagkracht bezit, bieden de Stelconplaten onvoldoende steun voor de belasting. Ondergronden conform alle voorwaarden zorgen ervoor dat Stelconplaten jarenlang meegaan.

 

STELCONPLATEN LEVEREN

Om Stelconplaten te leveren is het van belang dat uw terrein bereikbaar is voor onze vrachtwagens. Door omstandigheden is het mogelijk dat uw terrein moeilijk bereikbaar is. Denk maar aan bouwplaatsen, smalle wegen of onverharde wegen. Het is geen probleem wanneer het terrein van een tijdelijke verharding voorzien is. Het terrein kunt u bijvoorbeeld tijdelijk verharden met ijzeren rijplaten. Heeft u een tijdelijke opslagplaats tot beschikking voor Stelconplaten? Dan is dat natuurlijk ook een optie. Zodra de onderbaan klaar ligt kunnen de chauffeurs efficiënt de Stelconplaten leveren en leggen. Deze Stelconplaten leggen zij bij levering gelijk vanaf de vrachtwagen direct op de gelijkmatig dragende onderbaan.

 

STELCONPLATEN LEGGEN

Stelconplaten leggen gebeurt met een vrachtwagen die voorzien is van een autolaadkraan en vacuüm hijssysteem. De Stelconplaten leggen zij vanaf de vrachtwagen gelijk op de juiste plaats. Tijdens het legwerk houden zij rekening met een voeg van 5 mm, door middel van afstandhouders. Het instrooien van zand in de voegen zorgt voor versteviging van de Stelconplaten op de onderbaan. Verschuivingen van Stelconplaten op de onderbaan is dan uitgesloten. Om de strakheid van Stelconplaten op de onderbaan te behouden, adviseren zij het instrooien nogmaals te herhalen.

 

STELCONPLATEN PRIJS

Stelconplaten zijn leverbaar in diverse afmetingen en toepasbaar bij elk terrein binnen de agrarische-, industriële-, recreatie- en sportsector. Doordat De Keij in bulk inkoopt aan betonplaten kunnen zij u een aantrekkelijke Stelconplaten prijs aanbieden. Daarnaast hebben zij in partijen gebruikte Stelconplaten op voorraad. Gebruikte Stelconplaten zijn kwalitatief goed en De Keij voorziet u van een scherpe Stelconplaten prijs.

 

 

ADVIES DE KEIJ

Wilt u het terrein van ontwerp tot oplevering uit laten voeren? Heeft u vragen over Stelconplaten leggen en leveren of benieuwd naar de Stelconplaten prijs? De Keij is gespecialiseerd in het aanleggen van erfverhardingen met betonplaten en Stelconplaten. Een perfecte ondergrond in combinatie met de juiste afmeting Stelconplaat voorziet uw terrein van een duurzame erfverharding. De Keij geeft advies over de ondergrond voor betonplaten en het leggen dan Stelconplaten. Wilt u het hele project uit handen geven? De Keij voorziet uw terrein in korte tijd van een duurzame verharding. Zij egaliseren de ondergrond, brengen een zandbed aan en denken mee met de afwatering voor uw terrein. Daarna leveren en leggen zij betonplaten snel en vakkundig op de onderbaan en zorgen voor een nette afwerking. Kortom; van onverhard naar duurzaam verhard in één hand. Neem gerust contact op met De Keij.

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Offerte aanvragen voor Stelconplaten leggen

Klaas van Binsbergen
Directie
Heeft u geen tijd voor het invullen van een offerteaanvraag? Neem dan direct contact op met onze klantenservice.

Bel ons op

0488 44 33 24
Naar contactformulier

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2024 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster