VAN 26 JULI T/M 16 AUGUSTUS ZIJN WIJ OP VAKANTIE EN TELEFONISCH NIET BESCHIKBAAR. TOT DIE TIJD HELPEN WIJ U UITERAARD NOG GRAAG. BEDANKT VOOR UW BEGRIP.

Neem contact op

De Keij Transport

Hebt u extra transportcapaciteit nodig? Zoekt u een vrachtwagen met autolaadkraan en ervaren chauffeur? Welkom bij De Keij Transport! Wij hebben jarenlange ervaring met het vervoer van prefab betonelementen, zoals betonplaten, keerwanden en megablokken. Wij verzorgen voor u het transport van betonelementen en grote stukgoederen, binnen en buiten Nederland.

De ideale uitrusting voor het transporteren én plaatsen van uiteenlopende ladingen, zoals betonelementen, bomen, hooibalen, big bags, betonplaten, pallets, etc. We beschikken onder meer over een zuignap, klem, bomentang, pallethaak en gangbare stroppen en haken. Daarmee kunnen we bijna elke last op een veilige manier hijsen. Onze chauffeurs beschikken uiteraard over de hiervoor vereiste certificaten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Hebt u een rit waarvoor u een ervaren en betrouwbare eigen rijder zoekt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

1. Planning

Uw opdracht begint met plannen. Vooraf stemmen we alles nauwkeurig op elkaar af, zodat de levering en het plaatsen van onze producten geen belemmering vormen. Uiteraard gaat alles in nauwe samenwerking met u als opdrachtgever.

De Keij Transport uit Opheusden - plan

2. Levering

We zijn gespecialiseerd in het vervoer van van prefab betonelementen, zoals betonplaten, keerwanden en megablokken. We verzorgen voor u het transport van betonelementen en grote stukgoederen, binnen en buiten Nederland.

De Keij Transport uit Opheusden

3. Plaatsen & leggen

Ook het plaatsen en leggen kunt u met een gerust hart aan De Keij overlaten. We beschikken over een zuignap, klem, bomentang, pallethaak en gangbare stroppen en haken. Daarmee kunnen we bijna elke last op een veilige manier hijsen.

De Keij Betonplaten | Betonplaten leveren en leggen

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2024 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster