Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap in beton- en Stelconplaten
De Keij realiseert complete projecten

Bent u op zoek naar betonplaten voor het aanleggen van erfverhardingen of terreinverhardingen? Een betonplaat wordt veel gebruikt voor het verharden van agrarische- en industriële doeleinden. Te denken aan kavelpaden, toegangswegen, sleufsilo’s, overdekte terreinen, op- en overslagplaatsen, parkeerplaatsen en openbare ruimtes. Ook voor pottenvelden, containervelden en tuincentrums zijn er diverse betonplaat afmetingen toe te passen. Zelfs voor tijdelijke verhardingen kunt u nieuwe betonplaten huren door middel van een koop-terugkoopregeling.

Voor elk doeleinde heeft De Keij wel een passende oplossing met nieuwe betonplaten, b-keus of gebruikte platen. Zij bieden een scherpe prijs waarbij zij ook de kwaliteit van de betonplaat verharding in het oog houden. De juiste afmeting in combinatie met een gelijkmatig dragende ondergrond zorgen namelijk voor een duurzame verharding. Er zij veel soorten betonnen platen toe te passen als erfverharding, maar welke afmeting past er bij uw terrein? En wat zijn de verschillen tussen de betonplaten die er zijn? De Keij, een betonspecialist in het aanleggen van betonplaat verhardingen, geeft advies op maat en nemen projecten van ontwerp tot oplevering aan. Zo heeft u één aanspreekpunt en in korte tijd is uw terrein voorzien van een duurzame verharding. Neem gerust contact op en bespreek uw wensen!

Wij van De Keij zijn een kei in grote projecten. Helaas zijn wij niet de partij die de platen in de achtertuin komt leggen.

6 Betonplaten in ons assortiment

Maat

Staat de maat er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

De Keij

Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap in beton- en Stelconplaten
De Keij realiseert complete projecten

Contact

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

0488 44 33 24
info@dekeij.nl

WERKWIJZE

De Keij werkt snel en efficiënt met betonplaten van hoogwaardige kwaliteit. Zij leveren de betonplaten in een groot aantal standaardmaten, al dan niet uitgevoerd met constructieve wapening voor hoge aslasten. Betonplaten worden ook wel industrieplaten of agriplaten genoemd. Zoals de naam al zegt; deze betonnen platen worden voornamelijk gebruikt voor industriële- en agrarische doeleinden. De Keij, een betonspecialist in het aanleggen van erfverhardingen, helpt u om het project in goede banen te leiden. Zij zijn een totaalleverancier vanaf 100m² binnen Nederland, Duitsland en Engeland. Zij leveren en leggen betonplaten, waarbij zij ook het grondwerk uitvoeren. De grondwerkzaamheden bestaan uit het uitgraven en egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een (puinbaan) en zandbed met een goede afwatering door middel van goten en putten. De uitvoer van deze werkzaamheden vormen een nauwkeurig gelijkmatig en dragende ondergrond ter ondersteuning van de maximale draagkracht bij betonplaten. Een gelijkmatig dragende ondergrond in combinatie met de juiste afmeting betonplaten voorzien uw terrein namelijk van een duurzame erfverharding.

ERFVERHARDING MET BETONPLATEN

Heeft u te maken met onverharde paden en ervaring met vastzittend vee of materieel? Onverharde paden leiden tot oneffenheden en in regenachtige tijden drassig en ontoegankelijk. Een tijdrovende activiteit om vee te bevrijden uit de modderpaden of vastzittend materieel eruit te trekken. Daarnaast is de kans groot dat het materieel (vrachtwagens, tractoren, bussen, heftrucks) meer onderhoud vereisen. Wilt u betonplaten kopen om de toegankelijkheid en bereikbaarheid van uw percelen of terreinen te verbeteren? De Keij heeft voor elk type terrein een handige oplossing, waarbij zij diverse afmetingen betonplaten in het assortiment hebben.

Betonplaten zijn bij De Keij te koop in zes verschillende afmetingen, waarvan de afmeting 200x200cm de meest gebruikte betonplaten afmeting als verharding. Daarnaast hebben we de betonplaat afmetingen 200x100cm, 200x150cm, 350x120cm, 300x120cm en de 80x120cm in het assortiment. Deze betonplaten afmetingen zijn te koop met diverse opties, waarbij we denken aan de toplaag, dikte, met- of zonder stalen hoekrand en met- of zonder hijsgaten. Verschillende opties bepalen tegelijkertijd het gewicht van een betonplaat die weer belangrijk is voor de belasting van een betonplaten verharding.

Deze betonplaat afmetingen zijn leverbaar in 12cm, 14cm en 16cm dik. Een betonplaat van 14cm dik heeft het draagvermogen van maximaal 15 ton aslast en de 16cm betonplaat maximaal 20 ton. Daarnaast zijn er gladde betonplaten, tegelstroeve- of (ruw) gebezemde betonplaten. Gladde betonplaten zijn onderhoudsarm en zowel binnen als buiten te plaatsen. Stroeve betonplaten zijn voorzien van een antislipstructuur en bieden grip voor materieel en vee op de verharding.

Benieuwd welke betonplaat afmeting er geschikt is voor het verharden van uw perceel? En bent u benieuwd naar de betonplaten prijs in combinatie met het leggen en uitvoeren van grondwerkzaamheden. Of wilt u de grondwerkzaamheden zelf uitvoeren en wilt u prijzen voor het leveren en leggen van betonplaten? En heeft u al een erfverharding met betonplaten, maar wilt u het terrein uitbreiden? Ook daarvoor heeft De Keij betonplaten te koop in diverse standaard maten. Neem gerust contact op en bespreek uw wensen. De medewerkers van De Keij berekenen de verwachte belasting van betonplaten en adviseren vervolgens de optimale maatvoering die geschikt is voor uw terrein. Vervolgens maken zij een offerte op maat met betonplaten van hoogwaardige kwaliteit voorzien van een scherpe betonplaten prijs.

BETONPLATEN LATEN LEGGEN

Zodra De Keij samen met u de geschikte betonplaat afmeting in kaart hebben, bespreken we het leggen van betonplaten. Zoals we inmiddels weten worden betonplaten op een nauwkeurig gelijkmatig en dragende ondergrond geplaatst. Het is namelijk belangrijk dat de ondergrond het perfecte draagvermogen biedt voor betonplaten, zodat de betonplaten de juiste draagkracht bieden voor het verkeer wat over de verharding rijdt. Hier komt zeker enige vakmanschap bij kijken. De Keij is sinds 1998 werkzaam in het aanleggen van open verhardingen en hebben ervaring met diverse ondergronden en toepassingen van betonelementen. Tijdens het betonplaten leggen houden zij bijvoorbeeld rekening met de afwatering, afschot en de voegafstand van de betonplaten. Zij geven u dan ook graag advies op maat, want een goede voorbereiding is namelijk het halve werk!

De voorbereidingen voor een gelijkmatig dragende ondergrond begint bij de ondergrondgesteldheid. Klei- en zandgronden hebben vaak voldoende draagkracht voor een betonnen verharding, maar veengronden daarentegen vereisen een andere opbouw. Vervolgens brengen zij een puinbaan aan als extra ondersteuning van betonplaten bij zware belastingen. Daarna egaliseren zij een zandbed van minimaal 10cm tot maximaal 15cm met lasergestuurd apparatuur. De dikte van een puin- of zandbaan zijn daarbij afhankelijk van de eigenschappen van de ondergrond en belasting van de betonnen platen.

Door de grote afmeting en het hoge gewicht van betonplaten heeft u het juiste materieel nodig om de betonplaten te leggen. Betonplaten zijn te plaatsen door middel van vacuüm hijssystemen of met de juiste hijssleutels. De Keij is voorzien van op afstand bestuurbare vrachtwagens met autolaadkraan en vacuüm hijssystemen. Daarmee leggen zij direct vanaf de vrachtwagen snel en vakkundig honderden betonplaten op één dag. Bij terreinen die ontoegankelijk zijn voor onze vrachtwagens adviseren we een tijdelijke verharding met ijzeren rijplaten. Mocht het onverharde perceel onbereikbaar zijn voor het grote materieel, dan plaatsen zij de betonplaten met een shovel. Voor elk doeleinde is er een passende oplossing voor het aanleggen van een betonplaten verharding.

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 11043248
BTW: NL001910856B81

© 2022 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster