Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Hoge kwaliteit
Snel leverbaar
Projecten vanaf 60 m2
Ideale terreinverharding

BETONPLATEN

De Keij werkt snel en efficiënt met betonplaten van hoogwaardige kwaliteit. We leveren de betonplaten in een groot aantal standaardmaten, al dan niet uitgevoerd met constructieve wapening voor hoge aslasten. Betonplaten worden ook wel industrieplaten genoemd. Zoals de naam al zegt, deze platen worden voornamelijk gebruikt voor industriële doeleinde. De Keij helpt u om uw project in goede banen te leiden. Daarom verzorgt De Keij de grondwerkzaamheden, leveren en leggen wij de betonplaten en indien gewenst verzorgen wij de afwerking van uw terrein.

BETONPLATEN KOPEN

Heeft u een zandweg of zandpad als terrein en ervaring met het vast komen zitten van vrachtauto’s, tractoren, auto’s of bussen? Wilt u de toegankelijkheid van uw perceel verbeteren? Bent u agrariër of bent u actief in de industriële sector en heeft u betonplaten nodig? De Keij biedt voor elk type terrein een handige oplossing; namelijk het leggen van topkwaliteit industriële betonplaten voor diverse branches.

De Keij verzorgt de levering en legwerk van betonplaten door heel Nederland, Duitsland, België en Engeland. Door middel van de betonplaten realiseert u erfverhardingen met een strakke en opgeruimde aanblik. Om de kwaliteit van de betonnen platen zo lang mogelijk te onderhouden neemt De Keij ook alle grondwerkzaamheden aan. Deze grondwerkzaamheden bestaan uit het egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een zandbed en de afwatering van het terrein. Hierdoor heeft u een gelijkmatig dragende ondergrond en heeft uw ondergrond voldoende draagvermogen voor de betonplaten.

BETONPLATEN LEGGEN

De Keij brengt samen met u in kaart welke betonplaten het meest geschikt zijn voor uw project, want elk terrein is anders. Zo berekenen wij ten eerste de verwachte belasting van de betonplaten. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat de ondergrond het prefecte draagvermogen heeft en de betonplaten de prefecte draagkracht hebben voor uw verharding. Vervolgens bepalen wij de optimale maatvoering. Tijdens het leggen van betonplaten moet er namelijk rekening gehouden worden met de afvoer van water, de afschot en de voegafstand van de betonplaten. Het bepalen hiervan is vakmanschap. Door de vele ervaring die De Keij heeft met het leggen van betonplaten adviseren we u hier graag over.

Zodra de voorbereiding is afgerond beginnen de grondwerkzaamheden. Wij egaliseren de onverharde paden en brengen een zandbed aan. De dikte van de zandlaag is afhankelijk van de belasting van de betonnen platen en de eigenschappen van de ondergrond. Op kleigrond volstaat de regel voor een zandbed van 5 cm, terwijl op een gestorte puinlaag een zandbed van 10 cm moet komen. Dit gebeurt met lasergestuurde machines zodat uw ondergrond tot op millimeters nauwkeurig vlak wordt gemaakt. Op dit zandbed leggen wij de betonnen platen met onze autolaadkraan, voorzien van zuignap. Zo brengen we snel en moeiteloos honderden betonplaten aan op één dag. Bij elke agrariër of industrie heeft De Keij een oplossing voor erfverharding.

© 2020 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster