Bel ons op: 0488 44 33 24 | Stuur ons een e-mail: info@dekeij.nl

Hoge kwaliteit
Snel leverbaar
Volledige projecten
Ideale terreinverharding

Betonplaten

De Keij werkt snel en efficiënt met betonplaten en industrieplaten van hoogwaardige kwaliteit. We leveren de betonnen platen in een groot aantal standaardmaten, al dan niet uitgevoerd met constructieve wapening voor hoge aslasten. Betonplaten worden ook wel industrieplaten genoemd. Deze platen worden voornamelijk gebruikt voor industriële doeleinden.

Betonplaten kopen

Heeft u een zandweg of zandpad bij uw terrein? Vrachtauto’s, tractoren, auto’s en bussen kunnen diep wegzakken of vast komen te zitten. De Keij biedt voor elk type terrein een handige oplossing; namelijk het leggen van industriële betonplaten. Hiermee bent u tot in lengte van jaren van dit probleem verlost. Met deze betonnen platen zijn al uw percelen voortaan probleemloos toegankelijk. Bent u agrariër? Bekijk de oplossingen voor agrariërs. Of heeft u betonplaten nodig voor industrieel gebruik? Wij leveren topkwaliteit betonplaten aan diverse branches. Bovendien kopen wij in bulk in bij onze leveranciers. Zo bent u altijd verzekerd van een scherpe prijs.

Betonplaten plaatsen

Samen met u brengen we in kaart welke betonplaten het meest geschikt zijn voor uw project. Daarnaast kijken we wat de verwachte belasting is en berekenen wij vervolgens de optimale maatvoering. Wij egaliseren de paden en brengen een zandbed aan. De dikte van de zandlaag is afhankelijk van de belasting van de betonnen platen en de eigenschappen van de ondergrond. Op kleigrond volstaat in de regel een zandbed van 5 cm terwijl op een gestorte puinlaag 10 cm zandbed moet komen. Op dit zandbed brengen wij de betonnen platen aan met onze autolaadkraan, voorzien van zuignap. Zo leggen we snel en moeiteloos honderden platen op één dag. Bekijk de oplossingen voor boomkwekerijen.

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Tolsestraat 8
4043 KB Opheusden
Nederland

Tel: 0488 44 33 24
E-mail: info@dekeij.nl

KvK: 11043248
BTW: NL167921812B01

© 2019 De Keij Betonplaten & keerwanden | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster