Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Hoge kwaliteit
Snel leverbaar
Projecten vanaf 60 m2
Ideale terreinverharding

BETONPLATEN

De Keij werkt snel en efficiënt met betonplaten van hoogwaardige kwaliteit. We leveren de betonplaten in een groot aantal standaardmaten, al dan niet uitgevoerd met constructieve wapening voor hoge aslasten. Betonplaten worden ook wel industrieplaten of agriplaten genoemd. Zoals de naam al zegt, deze platen worden voornamelijk gebruikt voor industriële- en agrarische doeleinden.

De Keij is een specialist in het aanleggen van erfverhardingen en helpt u om uw project in goede banen te leiden. Zij zijn een totaalleverancier binnen Nederland, Duitsland, België en Engeland. Zij leveren en leggen niet alleen betonplaten, maar nemen ook het grondwerk aan. De grondwerkzaamheden bestaan uit het egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een zandbed en de afwatering van het terrein. De uitvoer van deze werkzaamheden vormen een gelijkmatig dragende ondergrond die voldoende draagkracht biedt voor de aslast van betonplaten. Een gelijkmatig dragende ondergrond in combinatie met de juiste afmeting betonplaten voorziet uw terrein namelijk van een duurzame erfverharding!

BETONPLATEN KOPEN

Heeft u te maken met onverharde paden en ervaring met vastzittend vee of materieel met name in regenachtige tijden? Onverharde paden leiden tot oneffenheden en in regenachtige tijden drassig en ontoegankelijk. Een tijdrovende bezigheid om het vastzittend vee of materieel weer te bevrijden. Daarnaast een grote kans dat het materieel (vrachtwagens, tractoren, bussen, heftrucks) meer onderhoud vereisen. Wilt u betonplaten kopen om de toegankelijkheid van uw perceel te verbeteren? Vele agrariërs of ondernemers binnen de industriële sector hebben hun perceel of terrein laten aanleggen met betonplaten. De Keij heeft voor elk type terrein een handige oplossing doordat zij diverse afmetingen betonplaten in het assortiment hebben. Betonplaten zijn onder andere geschikt voor doeleinden als; kavelpaden, toegangswegen, sleufsilo, industrieterreinen, overdekte terreinen, parkeerplaatsen, bouwwegen of tijdelijke verhardingen.

Betonplaten zijn te koop in diverse afmetingen, waarvan de afmeting 200x200cm de meest gebruikte betonplaat. Een betonplaat kent diverse opties waaronder de afmeting, dikte en de toplaag. De Keij heeft zes verschillende afmetingen in het assortiment en elke afmeting met diverse opties. Zo kennen zij naast de afmeting 200x200cm, de afmetingen 200x100cm, 200x150cm, 350x120cm, 300x120cm en de 80x120cm. Bij elke betonplaat afmeting staat aangegeven in welke dikte deze betonplaten te koop zijn. Betonplaten zijn leverbaar in 12cm, 14cm en 16cm dik. Een betonplaatafmeting met 14cm dikte heeft een maximale aslast van 15 ton en de 16cm dikte betonplaat 20 ton. Ook heeft u de keuze uit twee verschillende toplagen; Een gladde- of stroeve toplaag. De stroeve toplaag kent weer twee varianten, namelijk tegelstroef en (ruw) gebezemd. Daarnaast kennen de meeste betonplaten een enkele wapening. Voor hoge aslasten boven de 20 ton heeft De Keij ook betonplaten tot een maximale aslast van 25 ton leverbaar met een constructieve wapening.

Heeft u al een erfverharding met betonplaten en wilt u het terrein uitbreiden? Ook daarvoor heeft De Keij betonplaten te koop in diverse standaardmaten met verschillende opties. Neem gerust contact op en bespreek uw wensen. De Keij denkt met u mee en geeft advies welke betonelementen voor uw terrein geschikt zijn.

BETONPLATEN LEGGEN

Voordat u betonplaten laat leggen als verharding brengt De Keij allereerst met u in kaart welke betonplaten het meest geschikt zijn. Zo berekenen zij ten eerste de verwachte belasting van de betonplaten. Welk materieel rijdt er over de toekomstige verharding? Vervolgens adviseren zij de optimale maatvoering.

Tijdens het leggen van betonplaten houden zij rekening met de afwatering, de afschot en de voegafstand van de betonplaten. Het is namelijk belangrijk dat de ondergrond het perfecte draagvermogen biedt voor betonplaten, zodat de betonplaten de juiste draagkracht bieden voor de aslast. Hier komt zeker enige vakmanschap bij kijken. De Keij is sinds 1998 werkzaam in het aanleggen van open verhardingen en hebben ervaring met diverse ondergronden en betonelementen. Zij geven u dan ook graag passend advies en nemen daarnaast alle werkzaamheden aan voor het realiseren van een betonverharding. Een goede voorbereiding is namelijk het halve werk.

Zodra alle voorbereidingen getroffen zijn begint De Keij met de uitvoer van het grondwerk. Zij egaliseren de onverharde paden en brengen een zandbed aan. De dikte van de zandlaag is afhankelijk van de belasting van de betonnen platen en de eigenschappen van de ondergrond. Bij de meeste ondergronden adviseert De Keij een zandbed van minimaal 10cm en bij zware belastingen adviseren zij zelfs een puinlaag onder de zandbaan. Het egaliseren van de lagen gebeurt door middel van lasergestuurd materieel, zodat uw ondergrond tot op de millimeter nauwkeurig vlak ligt.

Op een gelijkmatig dragende onderbaan leggen de chauffeurs van De Keij de betonnen platen met een vrachtwagen of shovel. Met een op afstand bestuurbare vrachtwagen voorzien van een autolaadkraan en vacuüm hijssysteem leggen zij honderden betonplaten op één dag.

Bij moeilijk te bereiken terreinen is een tijdelijke verharding met ijzeren rijplaten een uitkomst. Zo is het alsnog mogelijk om betonplaten te leggen met een vrachtwagen. Mocht het perceel alsnog ontoegankelijk zijn, dan leggen zij de betonplaten met een shovel. Voor elke agrariër of ondernemer binnen de industrie heeft De Keij een passende oplossing voor erfverharding.

Onze laatste projecten

© 2020 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster