Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap
De Keij realiseert complete projecten

Binnen de agrarische- en industriële sector zien we steeds meer een erfverharding met betonplaten. U kent de nadelen van onverharde erfverhardingen zoals grind of gebroken puin. Helaas leiden grind en gebroken puin tot oneffenheden en onkruidgroei. Betonplaten bieden daarentegen een effen aanzicht en onkruidgroei wordt grotendeels uitgesloten! Daarbij is een erfverharding met betonplaten in elke seizoen berekend op tractors en ander zwaar materieel. Erfverhardingen onderscheiden zich in twee hoofdgroepen en onderscheiden zich daarbij binnen verschillende subgroepen. De Keij zorgt voor de levering en het leggen van betonplaten binnen de agrarische- en industriële sector.

A-keus betonplaten
Hoogwaardig kwaliteit
Zeer sterk, vlak en strak
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
In verschillende diktes en afmetingen verkrijgbaar
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Snel leverbaar
Bekijk onze betonplaten
B-keus betonplaten
Voldoen niet aan alle kwaliteitseisen
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Goedkoper dan A-keus platen
Beperkt leverbaar
Neem contact met ons op
Gebruikte betonplaten
Hoogwaardige kwaliteit
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Scherp geprijsd
Leverbaar zolang de voorraad strekt
Gebruikte betonplaten

SOORTEN ERFVERHARDINGEN

Een erfverharding bestaat uit verschillende categorieën, maar onderscheidt zich in twee hoofdgroepen. Zo bestaan er open erfverhardingen en gesloten erfverhardingen.  Een open verharding wil zeggen dat het wegdek uit losse elementen opgebouwd wordt; denk aan: betonplaten, klinkers of tegels. Open verhardingen hebben voegen en zijn in meer- of mindere mate water- en luchtdoorlatend. Een gesloten verharding is opgebouwd uit materiaal dat een solide geheel vormt. Hierin zijn geen losse onderdelen te onderscheiden. Gesloten verhardingen zijn bijvoorbeeld gemaakt van asfalt of beton. De Keij realiseert alleen projecten met een open verharding, namelijk het leveren en leggen van betonplaten. Open verhardingen door middel van betonplaten voorzien uw perceel van een strak aanzicht. Daarbij rijdt u gemakkelijk met uw materieel door uw landerijen. Een erfverharding met betonplaten geeft u de mogelijkheid tot comfortabel werken!

ERFVERHARDINGEN VAN DE KEIJ

De Keij specialiseert zich in het realiseren van erfverhardingen met betonplaten voor ondernemers binnen de agrarische- en industriële sector. Erfverhardingen met betonplaten, binnen de industriële sector, worden onder andere toegepast bij bedrijfsterreinen, industrieterreinen, toegangswegen, binnenlocaties en parkeerplaatsen. Het aanleggen van kavelpaden, betonpaden en toegangswegen worden veelal uitgevoerd binnen de agrarische sector. Ook het plaatsen van keerwanden en realisatie van sleufsilo’s behoren tot de werkzaamheden van De Keij.

Betonplaten voor erfverharding?

Betonplaten bieden een nagenoeg vlakke ondergrond en een opgeruimde aanblik. Het voordeel daarbij is dat u met tractors en zware werktuigen gemakkelijk kunt rijden over een begaanbare erfverharding. Onze betonplaten zijn leverbaar in een groot aantal standaardmaten. We brengen samen met u in beeld wat de verwachte belasting van de platen zal zijn. Op basis daarvan doen we u een voorstel voor de maatvoering. U kunt ook kiezen voor betonplaten met een antislipstructuur bijvoorbeeld. Vervolgens kunnen wij u de gewenste betonplaten leveren en, indien benodigd, vanaf de vrachtwagen leggen.

Neem contact op

LEVEREN EN LEGGEN VAN BETONPLATEN

Voorafgaand aan de erfverharding egaliseren we de ondergrond en brengen we een zandbed aan. Daarna leveren we de betonplaten; onze vrachtwagens zijn voorzien van een autolaadkraan met zuignap, waarmee wij de betonplaten meteen op de juiste plaats leggen. Daarbij is de vrachtwagen voorzien van een afstandsbediening. Als de chauffeurs aan het lossen zijn, hoeven zij niet achter het stuur van de vrachtwagen te verplaatsen. Zij blijven op de kraan zitten en verrijden de vrachtwagen naar de juiste plaats. Zo realiseren we in korte tijd uw erfverharding! Afhankelijk van de locatie kunnen we tot een paar duizend vierkante meter erfverharding per dag aanbrengen. Wat De Keij betreft, kan uw erf binnenkort verhard zijn.

 

NIEUW OF GEBRUIKTE BETONPLATEN

Naast het leveren en leggen van nieuwe betonplaten hebben we ook de keuze uit gebruikte betonplaten. Prijstechnisch zijn gebruikte betonplaten aantrekkelijk. Ook voor het realiseren van tijdelijke erfverhardingen bent u voordeliger uit. Neem contact met op voor de exacte voorraad en leveringstijden. Daarnaast sturen we u foto’s toe van onze voorraad aan gebruikte betonplaten, zodat u weet wat u koopt! Bent u op zoek naar een (tijdelijke) erfverharding met betonplaten voor uw kavel, terrein, toegangsweg of bouwterrein? De Keij Betonplaten voorziet u van meer informatie en geven u vakkundig advies!

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Offerte aanvragen voor Erfverharding

Klaas van Binsbergen
Directie
Heeft u geen tijd voor het invullen van een offerteaanvraag? Neem dan direct contact op met onze klantenservice.

Bel ons op

0488 44 33 24
Naar contactformulier

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2024 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster