Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap in beton- en Stelconplaten
De Keij realiseert complete projecten

KEERWANDEN

Bent u op zoek naar betonnen wanden zoals een sleufsilowand of als scheidingswand van het terrein? Is uw sleufsilo aan vernieuwing toe of heeft u een kuil zonder keerwanden? Welkom bij De Keij! Zij hebben voor u de oplossing op het gebied van verhardingen en muren met betonelementen voor ieder project! De betonnen wanden zijn vervaardigd van speciaal kwaliteitsbeton, een hoge dichtheid, zuurbestendig en een lange levensduur. Daarnaast zijn keerwanden in te zetten om hoogteverschillen op te vullen bij terreinverhardingen met betonplaten. Een keerwand is dus multifunctioneel inzetbaar binnen de agrarische- en industriële sector. Let wel; voor het plaatsen van betonnen keermuren dient de ondergrond gelijkmatig en dragend te zijn.

MOGELIJKHEDEN KEERWANDEN

Keerwanden zijn multifunctioneel inzetbaar voor meerdere doeleinden. Betonnen wanden worden dus niet alleen gebruikt als sleufsilowand, maar ook als keermuur bij terreinverhardingen. De keermuren zijn niet alleen een oplossing voor de opslag van landbouwproducten, maar ook voor bijvoorbeeld grind en zand. Daarnaast zijn keerwanden ook geschikt voor de realisatie van perrons, wegverbreding, viaducten, kademuren en scheidingsmuren. Verder zijn sleufsilowanden van hoogwaardige kwaliteit om onder andere de zuurbestendigheid te garanderen. Deze silowanden zijn dan ook duurder dan keermuren voor bijvoorbeeld het opvullen van hoogteverschillen. Keerwanden zijn onder andere leverbaar in lengtes van 100cm, 200cm en 400cm en in hoogtes tot 300cm. Vraag om advies bij het kopen van de juiste afmeting keerwand of het indelen van het terrein. Ook voor het plaatsen van betonelementen kunt u bij De Keij terecht. U kunt niet alleen de betonnen elementen kopen, maar ook gebruik maken van de diensten van De Keij. Zij leveren en plaatsen keerwanden ook op locatie. Wilt u daarnaast ook nog betonplaten laten leggen als terreinverharding of als ondergrond bij sleufsilo’s? Neem dan contact op en bespreek uw wensen. De Keij is namelijk een totaalleverancier in het aanleggen van erfverhardingen met betonplaten en Stelconplaten.

 

KEERWANDEN PLAATSEN

De Keij heeft al veel tevreden klanten geholpen met het plaatsen van keerwanden. De betonnen wanden worden voornamelijk gebruikt voor sleufsilo’s en als scheidingswand bij terreinverhardingen. Een kwalitatieve sleufsilo is uiteindelijk de beste plaats om het ruwvoer op te slaan, zonder enig broei effect. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van betonplaten en keerwanden blijft de kwaliteit van het voer behouden, zonder broei effect. En door de hoge afmeting van wanden is het mogelijk om meer voer op te slaan binnen dezelfde oppervlakte. En ondernemers die met hoogteverschillen kampen bij een terrein is een keerwand ook een ideale oplossing. De Keij geeft advies over de afmeting betonnen wanden en het plaatsen daarvan. Keerwanden plaatsen zij met een vrachtwagen voorzien van een autolaadkraan en keerwandenklem. Het plaatsen van wanden dient op een gelijkmatig dragende ondergrond te geschieden. De Keij heeft de specialiteiten in huis en neemt totaalprojecten aan van ondergrond tot het plaatsen van de betonelementen. Zij egaliseren de ondergrond, brengen een puin- en zandbaan aan, leveren en leggen de elementen en zorgen voor een nette afwerking.

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 11043248
BTW: NL001910856B81

© 2021 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster