Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Hoge kwaliteit
Duurzaam & slijtvast
Scherp geprijsd
Ideaal voor agrariërs

KEERWANDEN

Bent u op zoek naar betonnen keerwanden voor uw project? Is uw sleufsilo aan vernieuwing toe? Of hebt u een kuil zonder betonnen keerwanden? Welkom bij De Keij! Wij hebben voor u de beste oplossing op het gebied van keerwanden voor ieder project! Onze betonnen wanden zijn vervaardigd van speciaal kwaliteitsbeton. Dit soort beton heeft een hoge dichtheid, is zuurbestendig en heeft een lange levensduur!

KEERWANDEN PLAATSEN

Wij hebben al veel tevreden klanten geholpen met het plaatsen van onze keerwanden. De betonnen keerwanden van De Keij worden voornamelijk gebruikt voor sleufsilo’s bij agrarische bedrijven. Een sleufsilo is uiteindelijk de beste plaats voor agrariërs om het ruwvoer op te slaan.

Dankzij de hoge keerwanden is het mogelijk om meer voer op te slaan binnen dezelfde oppervlakte. Met de agriplaten als ondergrond en de keermuren rondom, behoudt het voer in de sleufsilo zijn kwaliteit.

MOGELIJKHEDEN KEERWANDEN

Naast de toepassing van betonnen wanden bij agrariërs, worden keermuren ook gebruikt voor andere doeleinden. De betonnen keerwanden zijn niet alleen een oplossing voor de opslag van landbouwproducten, maar ook voor bijvoorbeeld grind en zand.

Daarbij zijn keermuren van beton ook geschikt voor de realisatie van perrons, wegverbreding, viaducten of kademuren. U leest het al, keerwanden zijn multifunctioneel inzetbaar!

© 2020 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster