Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap
De Keij realiseert complete projecten

Bent u op zoek naar betonnen wanden zoals een sleufsilowand of als scheidingswand van het terrein? Is uw sleufsilo aan vernieuwing toe of heeft u een kuil zonder keerwanden? Welkom bij De Keij! Zij hebben voor u de oplossing op het gebied van verhardingen en muren met betonelementen voor ieder project! De betonnen wanden zijn vervaardigd van speciaal kwaliteitsbeton, een hoge dichtheid, zuurbestendig en een lange levensduur. Daarnaast zijn keerwanden in te zetten om hoogteverschillen op te vullen bij terreinverhardingen met betonplaten. Een keerwand is dus multifunctioneel inzetbaar binnen de agrarische- en industriële sector. Let wel; voor het plaatsen van betonnen keermuren dient de ondergrond gelijkmatig en dragend te zijn.

Bekijk Keerwanden

'N Keij in totaalprojecten

Het aanleggen van een duurzame terreinverharding vraagt om precisie en vakmanschap. De Keij is gespecialiseerd in het aanleggen van beton- en Stelconplaat verhardingen. Met duizenden pk’s zetten zij (onverharde) terreinen om in hoogwaardige kwaliteit betonverhardingen. Door middel van onderstaande route neemt De Keij u mee in het proces van ontwerp tot oplevering. Navigeer naar het vertrekpunt ‘Uitzetten en uitgraven’, bekijk de video en ga door naar de zes volgende tussenstops. Na twee minuten komt u aan bij ‘het eindresultaat’ en weet u hoe het aanleggen in zijn werk gaat.

 • 1
  Uitzetten en uitgraven
 • 2
  Afwatering aanleggen
 • 3
  Puin/zand leveren en verdelen
 • 4
  Egaliseren (puinbaan) en zandbaan
 • 5
  Betonplaten leveren
 • 6
  Betonplaten leggen en afstandhouders zetten
 • 7
  Stenen ruimen, aanvullen en inzanden
 • 8
  Het eindresultaat

Keerwanden Assortiment

Keuzehulp

Wij van De Keij zijn een kei in grote projecten. Helaas zijn wij niet de partij die de platen in de achtertuin komt leggen.

Veelgestelde vragen

Binnen welk tijdsbestek ontvang ik de offerte?

Wij streven ernaar om binnen 1 werkdag contact met u op te nemen en de offerte toe te sturen.

Waar dienen koppellatten voor en worden deze meegeleverd bij keerwanden?

Koppellatten worden standaard meegeleverd en worden geplaatst tussen keerwanden om deze in lijn te houden.

Wat zijn de levertijden van De Keij?

De levertijden hangen af van vraag en aanbod. In het hoogseizoen is het mogelijk dat de levertijden langer zijn. Neem gerust contact met ons op voor de exacte levertijden en uitvoer van totaalprojecten.

MOGELIJKHEDEN KEERWANDEN

Keerwanden zijn multifunctioneel inzetbaar voor meerdere doeleinden. Betonnen wanden worden dus niet alleen gebruikt als sleufsilowand, maar ook als keermuur bij terreinverhardingen. De keermuren zijn niet alleen een oplossing voor de opslag van landbouwproducten, maar ook voor bijvoorbeeld grind en zand. Daarnaast zijn keerwanden ook geschikt voor de realisatie van perrons, wegverbreding, viaducten, kademuren en scheidingsmuren. Verder zijn sleufsilowanden van hoogwaardige kwaliteit om onder andere de zuurbestendigheid te garanderen. Deze silowanden zijn dan ook duurder dan keermuren voor bijvoorbeeld het opvullen van hoogteverschillen. Keerwanden zijn onder andere leverbaar in lengtes van 100cm, 200cm en 400cm en in hoogtes tot 300cm. Vraag om advies bij het kopen van de juiste afmeting keerwand of het indelen van het terrein. Ook voor het plaatsen van betonelementen kunt u bij De Keij terecht. U kunt niet alleen de betonnen elementen kopen, maar ook gebruik maken van de diensten van De Keij. Zij leveren en plaatsen keerwanden ook op locatie. Wilt u daarnaast ook nog betonplaten laten leggen als terreinverharding of als ondergrond bij sleufsilo’s? Neem dan contact op en bespreek uw wensen. De Keij is namelijk een totaalleverancier in het aanleggen van erfverhardingen met betonplaten en Stelconplaten.

 

KEERWANDEN PLAATSEN

De Keij heeft al veel tevreden klanten geholpen met het plaatsen van keerwanden. De betonnen wanden worden voornamelijk gebruikt voor sleufsilo’s en als scheidingswand bij terreinverhardingen. Een kwalitatieve sleufsilo is uiteindelijk de beste plaats om het ruwvoer op te slaan, zonder enig broei effect. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van betonplaten en keerwanden blijft de kwaliteit van het voer behouden, zonder broei effect. En door de hoge afmeting van wanden is het mogelijk om meer voer op te slaan binnen dezelfde oppervlakte. En ondernemers die met hoogteverschillen kampen bij een terrein is een keerwand ook een ideale oplossing. De Keij geeft advies over de afmeting betonnen wanden en het plaatsen daarvan. Keerwanden plaatsen zij met een vrachtwagen voorzien van een autolaadkraan en keerwandenklem. Het plaatsen van wanden dient op een gelijkmatig dragende ondergrond te geschieden. De Keij heeft de specialiteiten in huis en neemt totaalprojecten aan van ondergrond tot het plaatsen van de betonelementen. Zij egaliseren de ondergrond, brengen een puin- en zandbaan aan, leveren en leggen de elementen en zorgen voor een nette afwerking.

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2022 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster