Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap
De Keij realiseert complete projecten

Overweegt u een terreinverharding aan te leggen en bent u daarvoor ook op zoek naar een terreinafscheiding? Of wilt u juist een efficiënte opslagindeling van uw terrein? Dan zijn betonnen keerwanden een ideale oplossing. Deze grond- en waterkerende betonelementen zijn inzetbaar als scheidingsmuren van twee terreinen of voor het opvullen van hoogteverschillen. En denk ook maar aan scheidingswanden bij opslag van bulkgoederen bijvoorbeeld of voor geluiddempende doeleinden. Deze multifunctionele keerwanden – vervaardigd van speciaal kwaliteitsbeton en hoge dichtheid – zijn een duurzame investering. Maar let op! De afwatering en een gelijkmatig dragende ondergrond zijn wel van cruciaal belang bij het plaatsen van deze betonnen keermuren.

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Tot vier meter hoog
  • Stabiel en onwankelbaar
  • Duurzame investering
Bekijk Keerwanden
Keerwanden Assortiment

Keuzehulp

Reactie binnen 2 werkdagen
Klaas van Binsbergen
Directie
Heeft u geen tijd voor het invullen van een offerteaanvraag? Neem dan direct contact op met onze klantenservice.

Bel ons op

0488 44 33 24
Naar contactformulier
Wij van De Keij zijn een kei in grote projecten. Helaas zijn wij niet de partij die de platen in de achtertuin komt leggen.

Veelgestelde vragen

Binnen welk tijdsbestek ontvang ik de offerte?

Wij streven ernaar om binnen 1 werkdag contact met u op te nemen en de offerte toe te sturen.

Waarvoor worden betonnen keerwanden ingezet?

Keerwanden zijn grond- en waterkerende betonelementen die worden ingezet als scheidingsmuur bij twee terreinen of als scheidingswand van diverse bulkgoederen. Daarnaast worden deze betonnen wanden ook ingezet voor geluiddempende doeleinden. Door het hoge gewicht en de brede voet bereiken betonnen keermuren een hoge stand zekerheid.

Hoe kan ik het beste hoogteverschillen opvangen?

Hoogteverschillen van uw terrein kunt u het beste opvangen met keerwanden. Deze betonnen wanden zijn in diverse hoogtes verkrijgbaar en bieden – door de brede voet en het zware gewicht – een hoge stand zekerheid. Overweegt u een terreinverharding aan te leggen met betonplaten en wilt u meer weten over het opvangen van hoogteverschillen? Neem dan gerust contact met ons op.

Waar dienen koppellatten voor en worden deze meegeleverd bij keerwanden?

Koppellatten worden standaard meegeleverd en worden geplaatst tussen keerwanden om deze in lijn te houden.

Hoe moet je keerwanden plaatsen?

Tijdens het aanleggen van een terreinverharding met betonplaten, houden wij rekening met de afwatering van het terrein. Dat geldt dus ook voor het plaatsen van keerwanden. Het is juist de bedoeling dat het terrein goed afwatert en niet dat het water zich gaat verzamelen bij de betonnen wanden. Verder is een gelijkmatig dragende ondergrond van cruciaal belang voor de kwaliteit en stand zekerheid van uw betonnen scheidingsmuur. Wij zetten de betonnen wanden met onze vrachtwagens voorzien van een keerwandenklem. En ter voorkoming van het opvriezen plaatsen wij de keerwanden minimaal 25cm in de grond. Wilt u meer weten over betonnen scheidingsmuren? Neem dan gerust contact op!

Wat zijn de prijzen van keerwanden?

De prijzen van keerwanden zijn onder ander gebaseerd op het soort keerwand, de afmeting, diverse toeslagen, het transport en plaatsingswerkzaamheden. Neem gerust contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wat zijn de levertijden van De Keij?

De levertijden hangen af van vraag en aanbod. In het hoogseizoen is het mogelijk dat de levertijden langer zijn. Neem gerust contact met ons op voor de exacte levertijden en uitvoer van totaalprojecten.

MOGELIJKHEDEN MET KEERWANDEN

De prefab betonnen keerwanden zijn in te zetten als scheidingsmuur, keermuur en het opvullen van hoogteverschillen. Denk maar aan een efficiënte indeling van uw terrein bij opslag van diverse soorten bulkgoederen, zoals zand en grind. Door de hoge betonwanden kunt u dus meer bulkgoederen opslaan en dat binnen dezelfde oppervlakte. Of als u een betonnen terreinafscheiding wilt realiseren, dan zijn deze keerwanden ook een uitkomst. Daarnaast zijn betonnen wanden ideaal voor realisatie van perrons, wegverbreding, viaducten en kademuren. Voor elk totaalproject is er wel een passende oplossing te vinden.

 

AFMETING BETONNEN WANDEN

Een keerwand is onder andere leverbaar in de lengtematen 100cm, 200cm en 400cm met hoogtematen van 30cm tot 350cm. De gewichten per keerwand variëren van circa 240kg tot wel 5400kg. Neem contact op en laat u adviseren welke keerwand u het beste kunt toepassen voor uw terrein.

KEERWANDEN PLAATSEN

Een betonnen keerwand is optimaal functioneel bij een goede afwatering en een stabiele ondergrond. Het is namelijk niet de bedoeling dat het water zich bijvoorbeeld bij een scheidingswand gaat verzamelen. Voor het plaatsen van keerwanden is het dus noodzakelijk dat het terrein goed afwatert en er een gelijkmatig dragende ondergrond aanwezig is.

 

WILT U DE KEERWANDEN DOOR DE KEIJ LATEN ZETTEN?

De Keij heeft al veel tevreden klanten geholpen met het plaatsen van prefab keerwanden, zeker in combinatie met het (opnieuw) aanleggen van een terreinverharding. Keerwanden zetten wij met onze vrachtwagens voorzien van keerwandenklem – minimaal 25cm in de grond – op een stabiele ondergrond. Wilt u meer weten over het verharden van uw terrein met betonplaten of Stelconplaten en plaatsen van betonnen keermuren? Neem dan contact met ons op en laat u adviseren.

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2024 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster