Bel ons op: 0488 44 33 24 | Stuur ons een e-mail: info@dekeij.nl

Hoge kwaliteit
Duurzaam & slijtvast
Scherp geprijsd
Ideaal voor agrariërs

Keerwanden

Wilt u keerwanden laten plaatsen, omdat uw sleufsilo aan vernieuwing toe is? Of heeft u een kuil zonder betonnen keerwanden? Welkom bij De Keij Betonplaten & Keerwanden. Wij hebben de beste oplossing op het gebied van keerwanden voor ieder project! Onze betonnen wanden zijn vervaardigd van speciaal kwaliteitsbeton. Dit soort beton heeft een hoge dichtheid, is zuurbestendig en heeft dus een lange levensduur.

Jarenlange ervaring met keerwanden plaatsen

Wij hebben al veel tevreden klanten geholpen met het plaatsen van onze keerwanden. De betonnen keerwanden van De Keij Betonplaten & Keerwanden worden voornamelijk gebruikt in de realisatie van sleufsilo’s bij agrarische bedrijven. Een sleufsilo is uiteindelijk de beste plaats voor agrariërs om het ruwvoer op te slaan. Dankzij de hoge keerwanden is het mogelijk om meer voer op te slaan binnen hetzelfde oppervlak. Met betonplaten als ondergrond en keermuren die u rondom laat plaatsen, behoudt het voer in de sleufsilo zijn kwaliteit.

Ontdek de verschillende mogelijkheden

Naast het plaatsen van keerwanden bij agrariërs, kan een keermuur ook gebruikt worden voor andere doeleinden. Zo zijn betonnen keerwanden een oplossing voor het opslaan van landbouwproducten, maar ook zijn de wanden geschikt voor het opslaan van andere materialen zoals zand of grind. Wilt u meer informatie over hoe wij keerwanden voor uw project kunnen plaatsen? Neem dan direct contact met ons op en ontdek de verschillende mogelijkheden. U bereikt ons door te bellen naar 0488 44 33 24.

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Tolsestraat 8
4043 KB Opheusden
Nederland

Tel: 0488 44 33 24
E-mail: info@dekeij.nl

KvK: 11043248
BTW: NL167921812B01

© 2018 De Keij Betonplaten & keerwanden | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster