Bel ons op: 0488 44 33 24 | Stuur ons een e-mail: info@dekeij.nl

Hoge kwaliteit
Duurzaam & slijtvast
Scherp geprijsd
Ideaal voor agrariërs

Keerwanden

Bent u op zoek naar betonnen keerwanden voor uw project? Is uw sleufsilo aan vernieuwing toe? Of hebt u een kuil zonder betonnen keerwanden? Welkom bij De Keij. Wij hebben voor u de beste oplossing op het gebied van keerwanden voor ieder project! Onze betonnen wanden zijn vervaardigd van speciaal kwaliteitsbeton. Dit soort beton heeft een hoge dichtheid, is zuurbestendig en heeft dus een lange levensduur.

Keerwanden plaatsen

Wij hebben al veel tevreden klanten geholpen met het plaatsen van onze keerwanden. De betonnen keerwanden van De Keij zijn voornamelijk gebruikt in de realisatie van sleufsilo’s bij agrarische bedrijven. Een sleufsilo is uiteindelijk de beste plaats voor agrariërs om het ruwvoer op te slaan. Dankzij de hoge keerwanden is het mogelijk om meer voer op te slaan binnen hetzelfde oppervlak. Met de betonplaten als ondergrond en de keermuren rondom, behoudt het voer in de sleufsilo zijn kwaliteit.

Mogelijkheden keerwanden

Naast de toepassing van betonnen wanden bij agrariërs, kan een keermuur ook gebruikt worden voor andere doeleinden. Niet alleen zijn betonnen keerwanden een oplossing voor het opslaan van landbouwproducten, maar ook zijn de wanden geschikt voor het opslaan van andere materialen zoals zand of grind. Verder zijn keermuren van beton ook geschikt voor de realisatie van perrons, wegverbreding en viaducten of kademuren. U ziet het al; keerwanden kunt u op allerlei manieren inzetten, aan u de keuze.

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Tolsestraat 8
4043 KB Opheusden
Nederland

Tel: 0488 44 33 24
E-mail: info@dekeij.nl

KvK: 11043248
BTW: NL167921812B01

© 2019 De Keij Betonplaten & keerwanden | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster