Een onverhard terrein in zeer korte tijd (tijdelijk) verharden is mogelijk met onder andere industrieplaten in de afmeting 200x200x14cm. Ten eerste zijn deze multifunctionele betonplaten voor veel doeleinden binnen de agrarische sector, logistiek en industrie inzetbaar. Daarnaast zijn de betonnen platen snel te (ver)plaatsen op een gelijkmatig dragende ondergrond. Zeker ook voor tijdelijke oplossingen. Zo komen wij bij het project in Noord-Holland, waar we een tijdelijke terreinverharding mochten aanleggen.

 

Project Noord-Holland

Aan de rand van de marktstad Purmerend ligt een onverharde oppervlakte van ruim 13.000 m² die momenteel omgebouwd is tot een tijdelijke terreinverharding. In nauwe samenwerking met Loonbedrijf Hut hebben wij in zes dagen tijd de industriële oppervlakte verhard.

 

Betonplaten 200x200x14cm

Het terrein in Purmerend is verhard met betonplaten in de afmeting 200x200x14cm, voorzien van een gladde oppervlakte en hijsvoorziening in het midden van de betonplaat. Een ideale verhardingsplaat voor onder andere (tijdelijke) terreinverhardingen, parkeerplaatsen, bedrijventerreinen en overdekte terreinen.

Industrieplaten plaatsen

Deze multifunctionele- en flexibele industrieplaten plaatsen wij met (op afstand bestuurbare) vrachtwagens, voorzien van autolaadkranen en vacuüm hijssystemen. Direct vanaf de vrachtwagen plaatsen wij daarmee honderden betonnen platen per dag op een gelijkmatig dragende onderbaan. Op deze manier is een grote oppervlakte aanleggen een kleine moeite en heeft Purmerend een verhard terrein met groot gebruikersgemak.

 

Wilt u ook een tijdelijk terrein verharden met industrieplaten?

Er zijn meerdere mogelijkheden om een tijdelijk terrein te verharden. Industrieplaten zijn namelijk multifunctioneel inzetbaar en door de hoogwaardige kwaliteit nogmaals te gebruiken. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruikte industrieplaten inzetten of nieuwe betonplaten huren door middel van een koop-terugkoopregeling. Prijstechnisch een voordelige oplossing. Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden voor uw terrein.