Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap
De Keij realiseert complete projecten

Wilt u de kwaliteit van uw bulkgoederen waarborgen en een efficiënte indeling binnen uw terrein? Door een sleufsilo te bouwen binnen uw terrein creëert u een efficiënte opslagindeling voor ruwvoer, mest of compost. Het bouwen van een sleufsilo is mogelijk met drie verschillende betonelementen, namelijk betonplaten, megablokken en keerwanden. Betonplaten dienen dan als ondergrond en keerwanden of megablokken als scheidingswand. Daarnaast zijn betonblokken ook toe te passen voor een tussenwand. Heeft u bijvoorbeeld een sleufsilo, maar meerdere bulkgoederen? Door betonblokken te plaatsen als tussenwand heeft u meerdere opslagruimtes binnen een sleufsilo. Betonelementen kennen daarbij een hoge betonkwaliteit en zijn zuurbestendig. In ruwvoer ontstaat namelijk snel broei of schimmel, maar door de hoge betonkwaliteit blijft de kwaliteit van ruwvoer behouden. En door de zuurbestendigheid zullen zuren vanuit mest of compost niet in het beton dringen. De juiste betonelementen in combinatie met een gelijkmatig dragende ondergrond creëren een duurzame opslag. De Keij heeft voor elke ondernemer een passende oplossing voor het bouwen van een sleufsilo. Wilt u een sleufsilo bouwen? Bekijk dan onze betonelementen en vraag om advies. Wilt u daarnaast het grondwerk en het plaatsen van betonelementen uit handen geven? Neem contact op met De Keij en zij helpen u graag verder.

Betonplaten
Hoogwaardige kwaliteit
Zeer sterk, vlak en strak
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Zuurbestendig
Behoudt kwaliteit van ruwvoer
In verschillende diktes verkrijgbaar
Gladde- of stroeve toplaag
Snel leverbaar
Bekijk onze betonplaten
Megablokken
Hoogwaardige kwaliteit
Duurzaam en slijtvast
Hoge gewichten tot 2400 KG
Zuurbestendig
Behoudt kwaliteit van ruwvoer
Diverse afmetingen
Makkelijk te stapelen
Met- en zonder nokken
Geen hechtmaterialen nodig
Snel leverbaar
Bekijk onze megablokken
Keerwanden
Hoogwaardige kwaliteit
Zuurbestendig
Behoudt kwaliteit van ruwvoer
Hoek- en rechte elementen
Hoge gewichten tot 4100 KG
Verschillende hoogtes tot 300 cm
Lengtes in 100, 200 en 400 cm
Bekijk onze keerwanden

SLEUFSILO BOUWEN MET BETONPLATEN EN BETONBLOKKEN

Een sleufsilo met betonplaten en megablokken kent diverse mogelijkheden. Beide betonelementen zijn van hoogwaardige kwaliteit en bestand tegen zuren en behoudt de kwaliteit van ruwvoer. Met betonplaten en betonblokken bouwt u een sleufsilo tot een hoogte die u zelf kunt indelen. Betonblokken zijn namelijk makkelijk te stapelen door middel van nokken op de betonnen blokken en uitsparingen aan de onderkant. Wilt u de sleufsilowand ophogen of juist verlagen dan is dat makkelijk en snel te realiseren. Heeft u al een sleufsilo, maar meerdere bulkgoederen voor opslag? Dan is een tussenwand met megablokken een ideale oplossing. Zo kunt u alsnog meerdere goederen opslaan binnen dezelfde opslagruimte.

 

SLEUFSILO BOUWEN MET BETONPLATEN EN KEERWANDEN

Wilt u juist een sleufsilo bouwen met betonplaten en keerwanden? Met keerwanden kunt u een sleufsilowand plaatsen tot een hoogte van maximaal drie meter. Een sleufsilo met keerwanden als sleufsilowand heeft de mogelijkheid om sappen van ruwvoer, mest en compost goed af te voeren. De meeste ondernemers laten een sleufsilo bouwen met betonplaten als ondergrond en keerwanden als sleufsilowand. Ook voor deze sleufsilo’s is het mogelijk om betonblokken te plaatsen als tussenwand. Aan u de keuze welke betonelementen u wilt toepassen voor het indelen van een opslagruimte. Vraag bij De Keij naar de mogelijkheden voor uw terrein. Met de juiste betonelementen en een nauwkeurige ondergrond heeft u namelijk jarenlang plezier van een duurzame indeling.

Een sleufsilo bouwen met betonplaten, megablokken of keerwanden?

Vraag naar de mogelijkheden bij De Keij. Zij hebben deze betonelementen snel leverbaar in diverse afmetingen. Bekijk onze betonelementen en neem contact op voor het bouwen van een sleufsilo! De Keij geeft passend advies en voeren daarbij alle werkzaamheden uit voor het indelen van een duurzame opslag!

Bekijk onze betonelementen

SLEUFSILO BOUWEN OF KUILPLAAT PLAATSEN

Voor de opslag van bulkgoederen zoals ruwvoer, mest en compost bouwen we een sleufsilo. Een ideale opslagbunker voor onder andere kuilgras, snijmaiskuil, mest of compost. Voorheen werd een sleufsilo ook wel een kuilplaat genoemd. Of het nu gaat om een sleufsilo bouwen of een kuilplaat plaatsen; De Keij helpt u graag verder! Een sleufsilo bouwt u met betonplaten, megablokken of keerwanden. De Keij heeft al vele agrarische bedrijven voorzien van een duurzame opslag van bulkgoederen. Dankzij de hoge kwaliteit van agriplaten en sleufsilowanden heeft u de mogelijkheid om meer bulkgoederen op te slaan binnen dezelfde oppervlakte. Heeft u al een sleufsilo, maar wilt u meerdere goederen opslaan? Betonblokken als tussenwand bieden een uitkomst. Zo creëert u binnen een sleufsilo een efficiënte opslagruimte voor diverse bulkgoederen.

 

Sleufsilo bouwen | Levering keerwanden door De Keij | Project OosterhoutKWALITEIT SLEUFSILOWANDEN EN BETONPLATEN

De sleufsilowanden bestaande uit megablokken of keerwanden, zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ook betonplaten ofwel agriplaten kennen een hoge betonkwaliteit. De sleufsilowanden en agriplaten zijn vervaardigd van speciaal beton met een hoge dichtheid. Door deze hoge kwaliteit van betonelementen blijft de kwaliteit van het ruwvoer behouden. Daarnaast is het beton zuurbestendig, zodat de sappen uit ruwvoer, mest of compost het beton niet aantasten. Een lange levensduur van een sleufsilo is dan ook gegarandeerd.

 

 

Sleufsilo bouwen | Leveren en leggen betonplaten voor sleufsilo

ONDERGROND VOOR HET BOUWEN VAN EEN SLEUFSILO

Voor het bouwen een sleufsilo is het allereerst van belang dat er een gelijkmatig dragende ondergrond aanwezig is. Deze ondergrond dient op de millimeter nauwkeurig vlak te zijn. Zo dient u oneffenheden te verwijderen uit de ondergrond en deze te egaliseren. Voor een extra versteviging van de ondergrond is het aanbrengen van een puinlaag vereist. Daarna dient u een zandbed van minimaal 10 cm aan te brengen, waarop de chauffeurs de betonplaten leggen en de silowanden plaatsen. De ondergrond speelt dus een grote rol voor het realiseren van een duurzame opslag van bulkgoederen. Vraag naar de mogelijkheden bij De Keij en zij adviseren u door middel van berekeningen welke betonelementen geschikt zijn voor uw terrein.

 

SLEUFSILO BOUWEN DOOR DE KEIJ

De Keij is gespecialiseerd in het aanleggen van erfverhardingen met betonplaten. Daarnaast bouwen zij sleufsilo’s voor de opslag van bulkgoederen binnen de agrarische sector. Ook nemen zij de grondwerkzaamheden aan voor het realiseren van een duurzame opslagindeling. De Keij is een totaalleverancier binnen de zakelijke markt en veelal te vinden binnen de agrarische- en industriële sector. Bespreek uw wensen met De Keij. Binnen één dag bouwen zij een sleufsilo en is het klaar voor gebruik. U heeft dan al snel alle ruimte voor het kuilgras of mais van het nieuwe seizoen!

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Offerte aanvragen voor Sleufsilo bouwen

Klaas van Binsbergen
Directie
Heeft u geen tijd voor het invullen van een offerteaanvraag? Neem dan direct contact op met onze klantenservice.

Bel ons op

0488 44 33 24
Naar contactformulier

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2024 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster