Bel ons op: 0488 44 33 24 | Stuur ons een e-mail: info@dekeij.nl

Betonplaten leggen

Wilt u een kavelpad, toegangsweg, buiten- of binnenterrein snel en efficiënt verharden? Dan bent u bij de Keij aan het juiste adres. Wij leggen betonplaten door heel Nederland. Hieronder vindt u meer informatie over het leggen van de betonplaten.

Nadat we samen met u in kaart hebben gebracht wat de meest geschikte betonplaten zijn voor uw project, bekijken we de verwachte belasting. Aan de hand daarvan berekenen we de optimale maatvoering van de betonplaten.

Leg advies betonplaten leggen

Voor de juiste draagkracht adviseren wij een zandbed van minimaal 10cm. Hiervoor raden we aan om gebruik gemaakt worden van grof zand, zoals drainage- of brekerszand. Dit zandbed moet worden aangelegd op een geëgaliseerde ondergrond die vrij is van puin en andere obstakels. Ook de bovenlaag dient door middel van laser gestuurde apparatuur nauwkeurig geëgaliseerd te worden.

Het verplaatsen en/of leggen van onze betonplaten moet worden uitgevoerd met gebruik van een vacuüm hijssysteem of door middel van de juiste hijssleutels, gebruikmakend van de twee hijsgaten. De vloeren moeten aangelegd worden met een afschot van 0.8% – 1.5%, zodat het (regen)water op een goede manier afgevoerd wordt.

Maak bij het leggen van de betonplaten altijd gebruik van de afstand houders, zodat er een voeg van 5mm ontstaat. Deze voegen moeten na het leggen met zand worden ingeveegd. Indien nodig kan dit later nogmaals uitgevoerd worden.

Stel uw vraag aan 1 van onze experts

Voor specifieke vragen over het aanleggen van de zandbaan of het leggen van de betonplaten kunt u telefonisch contact opnemen of uw vraag stellen via ons contactformulier.

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Tolsestraat 8
4043 KB Opheusden
Nederland

Tel: 0488 44 33 24
E-mail: info@dekeij.nl

KvK: 11043248
BTW: NL167921812B01

© 2019 De Keij Betonplaten & keerwanden | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster