Bel ons op: 0488 44 33 24 | Stuur ons een e-mail: info@dekeij.nl

Betonplaten leggen

Betonplaten leggen laat u doen door De Keij Betonplaten & Keerwanden. Door onze jarenlange ervaring in het leveren en leggen van betonplaten bij bedrijven door heel Nederland, bent u verzekerd van een deskundig aangelegde verharding, die aan al uw wensen voldoet.

Betonplaten leggen gebeurt snel en deskundig

Voor de juiste draagkracht adviseren wij een zandbed van minimaal 10cm. Hiervoor raden we aan om gebruik te maken van grof zand, zoals drainage- of brekerszand. Dit zandbed moet worden aangelegd op een geëgaliseerde ondergrond die vrij is van puin en andere obstakels. Ook de bovenlaag dient door middel van laser gestuurde apparatuur nauwkeurig geëgaliseerd te worden.

Leggen met het juiste materieel

Het verplaatsen en/of leggen van onze betonplaten moet worden uitgevoerd met gebruik van een vacuüm hijssysteem of door middel van de juiste hijssleutels, gebruikmakend van de twee hijsgaten. De vloeren moeten aangelegd worden met een afschot van 0.8% – 1.5%, zodat het (regen)water op een goede manier afgevoerd wordt. Maak bij het leggen van de betonplaten altijd gebruik van de afstandhouders, zodat er een voeg van 5mm ontstaat. Deze voegen moeten na het leggen met zand worden ingeveegd. Indien nodig kan dit later nogmaals uitgevoerd worden.

Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf

Wilt u weten wat er mogelijk is voor uw bedrijf of direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0488 44 33 24. Wij voorzien u dan graag van alle informatie die u nodig heeft. Benieuwd naar hoe wij betonplaten deskundig leggen? Kijk dan eens op onze ‘projecten’ pagina. Hier vindt u een overzicht met de door ons gerealiseerde projecten.

Aanbevolen pagina’s:

Verhardingsplaten | Stelconplaten prijs | Stelconplaten leggen

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Tolsestraat 8
4043 KB Opheusden
Nederland

Tel: 0488 44 33 24
E-mail: info@dekeij.nl

KvK: 11043248
BTW: NL167921812B01

© 2018 De Keij Betonplaten & keerwanden | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster