Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Hoge kwaliteit
Snel leverbaar
Projecten vanaf 60 m2
Ideale terreinverharding

De Keij levert betonplaten in een groot aantal standaardmaten van hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs. Betonplaten, ook wel industrieplaten genoemd, zijn een ideale terreinverharding voor kavelpaden, betonpaden, tijdelijke bouwwegen, parkeerplaatsen en terreinen. Zij leveren topkwaliteit betonplaten aan diverse branches. Bovendien kopen zij in bulk in bij de leveranciers. Zo bent u altijd verzekerd van een scherpe prijs en een snelle levering.

Bij De Keij leveren zij betonplaten vanaf een oppervlakte van 60m2. Staat de maat van uw gewenste betonplaten niet bij ons assortiment van standaardmaten? Er zijn ook mogelijkheden om de maat van de betonplaten aan te passen naar uw wens. Neem hiervoor contact met ons op.

De prijs van betonplaten wordt berekend aan de hand van de maat en de dikte van de betonplaten. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de betonplaten helemaal naar uw wens te laten leveren, door de extra opties die De Keij u biedt. Uiteindelijk berekenen zij de prijs van de betonplaten aan de hand uw informatie over de belasting, maatvoering en uw wensen, zodat u de juiste keuze kunt maken.

Assortiment betonplaten

In ons assortiment kunt u kiezen uit betonplaten in 6 verschillende maten. Deze maten zijn:

200×100 cm
200×150 cm
200×200 cm
300×120 cm
350×120 cm
80×120 cm

Naast deze standaardmaten is het ook mogelijk om de betonplaten op maat te zagen. Neem hiervoor contact met ons op. De betonplaten met de afmetingen 200×100 cm, 200×150 cm en 200×200 cm hebben een maximale aslast van 20 ton. Voor de platen 300×120 cm, 350×120 cm en 80×120 cm is de maximale aslast 15 ton. Naast de verschillende maten variëren de betonplaten ook van dikte. U kunt namelijk bij elke maat kiezen tussen een dikte van 12 cm, 14 cm en 16 cm.

Extra mogelijkheden voor betonplaten

Naast de verschillende afmetingen en diktes van betonplaten in ons assortiment zijn er ook verschillende toplagen te verkrijgen. Daarnaast heeft u ook de keuze uit een betonplaat met- of zonder hoeklijn. U heeft bij elke standaard betonplaat de keuze uit een gladde- of stroeve toplaag. Een gladde toplaag is ideaal voor binnen- en buiten gebruik en makkelijk te reinigen. Een stroeve toplaag biedt meer grip. Daarbij heeft u de keuze uit betonplaten met- of zonder hoeklijn. Betonplaten met hoeklijn zijn platen die een stalen hoekrand bezitten. Dit zorgt ervoor dat u de betonplaten strak naast elkaar kunt leggen. Platen zonder hoeklijn liggen iets verder uit elkaar.

Aanvullende diensten van De Keij

Tot slot kunt u bij het bestellen van betonplaten kiezen voor de aanvullende diensten van De Keij. U kunt ervoor kiezen om de betonplaten te laten leggen door De Keij. Zij komen de betonplaten in dat geval leggen met een vrachtwagen voorzien van een autolaadkraan en een vaccuum hijssysteem. Hiermee leggen zij snel, moeiteloos en nauwkeurig de betonplaten op de juiste plaats. Bovendien is het mogelijk om de grondwerkzaamheden van uw terrein uit te laten voeren door De Keij. Een goede ondergrond zorgt namelijk mede voor de kwaliteit van uw terreinverharding. De Keij egaliseert de onverharde paden en brengt een zandbed aan. Daarbij denken ze  ook aan een eventuele afwatering van het terrein. Het egaliseren van onverharde paden, het aanbrengen van een zandbed en de afwatering zorgen samen voor een gelijkmatig dragende ondergrond voor betonplaten. Het egaliseren wordt uitgevoerd door middel van lasergestuurde machines, zodat uw ondergrond tot op millimeters nauwkeurig vlak gemaakt is. Wilt u advies bij het leggen van betonplaten of de grondwerkzaamheden? Neem dan contact met ons op.

© 2020 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster