Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Hoge kwaliteit
Snel leverbaar
Projecten vanaf 60 m2
Ideale terreinverharding

De Keij levert betonplaten in een groot aantal standaardmaten van hoogwaardige kwaliteit en voor een scherpe prijs. Betonplaten, ook wel industrieplaten, zijn een ideale terreinverharding voor kavelpaden, betonpaden, tijdelijke bouwwegen, parkeerplaatsen en (overdekte) terreinen. Zij leveren en leggen multifunctionele betonplaten van topkwaliteit aan diverse branches. Bovendien kopen zij in bulk in bij de leveranciers. Zo bent u altijd verzekerd van een scherpe prijs en een snelle service. Wilt u de betonplaten prijs weten voor het verharden van uw terrein? De Keij levert betonplaten vanaf een oppervlakte van 60m² in diverse afmetingen. Staat de maat van uw gewenste betonplaat verharding niet in ons assortiment van standaardmaten? Zij hebben meerdere mogelijkheden om betonplaten op maat te leveren.

De betonplaten prijs wordt berekend aan de hand van de maat en de dikte van betonplaten. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de betonplaten naar uw wens te laten leveren, te leggen en zelfs het grondwerk uit handen te geven. De Keij biedt u dus naast het betonplaten kopen meerdere mogelijkheden aan. Uiteindelijk berekenen zij de prijs van betonplaten aan de hand van uw informatie over de belasting, maatvoering en uw wensen. Neem contact op met De Keij en zij geven u passend advies over het aanleggen van een erfverharding met betonplaten.

BETONPLATEN AFMETING

In ons assortiment kunt u kiezen uit betonplaten in zes verschillende standaardmaten. Deze maten zijn: 200×100 cm, 200×150 cm, 200×200 cm, 300×120 cm, 350×120 cm en 80×120 cm. Naast deze standaardmaten is het ook mogelijk om de betonplaten op maat te zagen. Neem contact met De Keij op om uw wensen te bespreken. De betonplaten met de afmetingen 200x100cm, 200x150cm en 200x200cm hebben een maximale aslast van 20 ton. Voor de platen 300x120cm, 350x120cm en 80x120cm is de maximale aslast 15 ton. Naast de verschillende maten variëren de betonplaten ook van dikte. U kunt namelijk bij elke afmeting betonplaat kiezen tussen een dikte van 12cm, 14cm en 16cm. De belasting van uw toekomstige erfverharding bepaalt de betonplaat dikte. Voor elke ondernemer heeft De Keij een passende oplossing om een duurzame erfverharding aan te leggen.

EXTRA MOGELIJKHEDEN VOOR BETONPLATEN

Naast de diverse afmetingen en diktes van betonplaten zijn er ook twee verschillende toplagen te verkrijgen. Daarnaast heeft u ook de keuze uit een betonplaat met- of zonder hoeklijn. U heeft bij elke standaard betonplaat de keuze uit een gladde- of stroeve toplaag. Een gladde betonplaat is ideaal voor binnen- en buiten gebruik en makkelijk te onderhouden. Een stroeve betonplaat heeft een antislipstructuur en biedt dus meer grip voor verkeer en vee. Daarbij heeft u de keuze uit betonplaten met- of zonder hoeklijn. Betonplaten met hoeklijn zorgen voor een nauwkeurige aansluiting op elkaar, zodat er een minimale voeg ontstaat. U rijdt met plantenkarren bijvoorbeeld probleemloos over de verharding met betonplaten. Wilt u de betonplaten prijs laten berekenen met de opties die u erbij wilt voegen? Neem contact op, zodat zij samen met u kijken naar de beste betonplaat afmeting voor uw erf.

AANVULLENDE DIENSTEN VAN DE KEIJ

Tot slot kunt u bij het bestellen van betonplaten kiezen voor de aanvullende diensten van De Keij. U kunt ervoor kiezen om de betonplaten te laten leggen door De Keij. Zij komen de betonplaten in dat geval leggen met een vrachtwagen voorzien van een autolaadkraan en een vacuüm hijssysteem. Hiermee leggen zij snel, moeiteloos en nauwkeurig de betonplaten op de juiste plaats. Verder is het ook mogelijk om de grondwerkzaamheden van uw terrein uit te laten voeren door De Keij. Een perfecte ondergrond zorgt namelijk voor het behoud van de kwaliteit van uw terreinverharding. De Keij egaliseert de onverharde paden en brengt een zandbed aan. Daarbij denken zij ook aan een eventuele afwatering van het terrein. Het egaliseren van onverharde paden, het aanbrengen van een zandbed en de afwatering zorgen samen voor een gelijkmatig dragende ondergrond voor betonplaten. Het egaliseren wordt uitgevoerd door middel van lasergestuurde machines, zodat uw ondergrond tot op millimeters nauwkeurig vlak gemaakt is. Wilt u advies bij het leggen van betonplaten of de grondwerkzaamheden? Neem dan contact op met De Keij. Zij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van erfverhardingen met betonplaten en hebben een oplossing voor elk terrein.

Onze laatste projecten

© 2020 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster