VAN 26 JULI T/M 16 AUGUSTUS ZIJN WIJ OP VAKANTIE EN TELEFONISCH NIET BESCHIKBAAR. TOT DIE TIJD HELPEN WIJ U UITERAARD NOG GRAAG. BEDANKT VOOR UW BEGRIP.

Neem contact op
Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap
De Keij realiseert complete projecten

De Keij levert betonplaten in een groot aantal standaardmaten van hoogwaardige kwaliteit en voor een scherpe prijs. Betonplaten, ook wel industrieplaten, zijn een ideale terreinverharding voor kavelpaden, betonpaden, tijdelijke bouwwegen, parkeerplaatsen en (overdekte) terreinen. Zij leveren en leggen multifunctionele betonplaten van topkwaliteit aan diverse branches. Bovendien kopen zij in bulk in bij de leveranciers. Zo bent u altijd verzekerd van een scherpe prijs en een snelle service. Wilt u de betonplaten prijs weten voor het verharden van uw terrein? De Keij levert betonplaten vanaf een oppervlakte van 100m² in diverse afmetingen. Staat de maat van uw gewenste betonplaat verharding niet in ons assortiment bij de standaardmaten? Neem dan contact op, want zij hebben mogelijkheden om betonplaten op maat te leveren.

De betonplaten prijs wordt berekend aan de hand van de maat en de dikte van betonplaten. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de betonplaten naar wens te laten leveren, te leggen en zelfs het grondwerk uit handen te geven. De Keij biedt u dus naast het kopen van betonplaten meerdere mogelijkheden aan. Uiteindelijk berekenen zij de prijs van betonplaten aan de hand van informatie over de belasting, maatvoering en uw wensen. En wilt u geen permanente verharding, maar bent u op zoek naar een voordelige oplossing voor het aanleggen van een tijdelijke verharding? Dan kunt u zelfs betonplaten huren door middel van een koop-terugkoopregeling. Neem contact op met De Keij en zij geven u passend advies over het aanleggen van een erfverharding met betonplaten.

Bekijk Betonplaten prijs
Betonplaten Assortiment

Keuzehulp

Wij van De Keij zijn een kei in grote projecten. Helaas zijn wij niet de partij die de platen in de achtertuin komt leggen.

EXTRA MOGELIJKHEDEN VOOR BETONPLATEN

Naast de diverse afmetingen en diktes van betonplaten zijn er ook twee verschillende toplagen te verkrijgen. Daarnaast heeft u ook de keuze uit een betonplaat met- of zonder hoeklijn. U heeft bij elke standaard betonplaat de keuze uit een gladde- of stroeve toplaag. Een gladde betonplaat is ideaal voor binnen- en buiten gebruik en makkelijk te onderhouden. Een stroeve betonplaat heeft een antislipstructuur en biedt dus meer grip voor verkeer en vee. Daarbij heeft u de keuze uit betonplaten met- of zonder hoeklijn. Betonplaten met hoeklijn zorgen voor een nauwkeurige aansluiting op elkaar, zodat er een minimale voeg ontstaat. U rijdt met plantenkarren bijvoorbeeld probleemloos over de verharding met betonplaten. Wilt u de betonplaten prijs berekenen met toevoeging van diverse opties? Neem contact op met De Keij en zij kijken samen met u naar de beste betonplaatafmeting voor uw erf.

BETONPLATEN HUREN

Wilt u geen permanente verharding aanleggen, maar een voordelige oplossing voor het realiseren van tijdelijke verhardingen? Voor de aanleg van een tijdelijke verharding kunt u betonplaten huren door middel van een koop-terugkoopregeling. Een koop-terugkoopregeling houdt in dat u nieuwe betonplaten koopt met terugkoopgarantie. De Keij komt vervolgens de betonnen platen leveren en indien gewenst op een gelijkmatig dragende ondergrond plaatsen. Daarna kunt u voor een bepaalde tijd gebruik maken van de tijdelijke verharding met betonplaten. Nadat de betonplaten weer door De Keij zijn opgeladen, crediteren zij het garantiebedrag, geldig op betonplaten zoals geleverd zonder scheuren of breuken. Wilt u meer informatie over het huren van betonplaten bij De Keij? Neem dan gerust contact op!

AANVULLENDE DIENSTEN VAN DE KEIJ

Tot slot kunt u bij het bestellen van betonplaten kiezen voor de aanvullende diensten van De Keij. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de betonplaten te laten leggen door De Keij. Zij komen de betonplaten in dat geval leggen met een vrachtwagen voorzien van een autolaadkraan en een vacuüm hijssysteem. Hiermee leggen zij snel, moeiteloos en nauwkeurig de betonplaten op de juiste plaats. Verder is het ook mogelijk om de grondwerkzaamheden van uw terrein uit te laten voeren door De Keij. Een perfecte ondergrond zorgt namelijk voor het behoud van de kwaliteit van uw terreinverharding. De Keij egaliseert de onverharde paden en brengt een zandbed aan. Daarbij denken zij ook aan een eventuele afwatering van het terrein. Het egaliseren van onverharde paden, het aanbrengen van een zandbed en de afwatering zorgen samen voor een gelijkmatig dragende ondergrond voor betonplaten. Het egaliseren wordt uitgevoerd door middel van lasergestuurde machines, zodat uw ondergrond tot op millimeters nauwkeurig vlak gemaakt is. Wilt u advies voor het leggen van betonplaten of grondwerkzaamheden? Neem dan contact op met De Keij. Zij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van erfverhardingen met betonplaten en hebben een oplossing voor elk terrein.

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2024 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster