Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Hoge kwaliteit
Snel leverbaar
Tot 25 ton aslast
Terreinverharding vanaf 60 m²

Als u Stelconplaten wilt kopen, dan bent u bij De Keij Betonplaten aan het juiste adres! De Stelconplaten die wij aanbieden beschikken over uiteenlopende eigenschappen en hebben een scherpe prijs. Ze zijn beschikbaar in diverse maten en verschillende diktes en hebben een hoogwaardige kwaliteit. Deze type platen zijn een ideale terreinverharding voor uw kavelpaden en opslagterreinen. Bovendien kopen wij in bulk in bij onze leveranciers. Zo bent u altijd verzekerd van een scherpe prijs en een snelle levering.

Bij De Keij leveren wij Stelconplaten vanaf een oppervlakte van 60m2. De prijs van Stelconplaten wordt berekend aan de hand van de maat en de dikte van de betonplaten. Om de Stelconplaten helemaal naar wens te laten leveren kunt u kiezen voor de extra opties die De Keij u biedt! Uiteindelijk berekent De Keij de prijs van Stelconplaten aan de hand van uw informatie over de belasting, maatvoering en wensen. De Keij geeft u passend advies over de Stelconplaten voor uw terrein, zodat u de juiste keuze kunt maken.

3 Stelconplaten in ons assortiment

Maat

Staat de maat er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Contact

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

0488 44 33 24
info@dekeij.nl

Assortiment Stelconplaten

In ons assortiment kunt u kiezen uit Stelconplaten in 3 verschillende maten. Deze maten zijn:

200×100 cm
200×150 cm
200×200 cm

Voor de gemiddelde klant volstaat een standaard Stelconplaat, zonder constructieve wapening. Dankzij het constructieve beton – kwaliteit C60 – zijn deze platen berekend op aslasten tot 20 ton. Naast de verschillende maten variëren de Stelconplaten ook van dikte. U kunt namelijk bij elke maat kiezen tussen een dikte van 14 cm, 16 cm, 20 cm of 25 cm.

Extra mogelijkheden voor Stelconplaten

Naast de verschillende afmetingen en diktes van Stelconplaten in ons assortiment zijn er ook verschillende toplagen te verkrijgen. Daarbij heeft u ook de keuze uit een Stelconplaat met- of zonder hoeklijn. Bij alle Stelconplaten heeft u namelijk de keuze uit een gladde of stroeve toplaag. Een gladde toplaag is ideaal voor binnen- en buiten gebruik en makkelijk te reinigen. Een stroeve toplaag biedt meer grip. Daarbij heeft u de keuze uit Stelconplaten met- of zonder hoeklijn. Stelconplaten met hoeklijn zijn voorzien van een stalen hoekrand. Dit zorgt ervoor dat u de betonplaten strak naast elkaar kunt leggen. Platen zonder hoeklijn zijn constructief hetzelfde, maar liggen iets verder uit elkaar.

Aanvullende diensten van De Keij

Tot slot kunt u bij het bestellen van Stelconplaten kiezen voor aanvullende diensten van De Keij. U kunt ervoor kiezen om zelf de betonplaten te leggen. In dat geval levert De Keij alleen de betonplaten. U kunt er ook voor kiezen om de platen te laten leggen door De Keij. Zij komen de Stelconplaten in dat geval leggen met een vrachtwagen voorzien van een autolaadkraan en vaccuum hijssysteem. Op deze manier leggen zij snel en moeiteloos de Stelconplaten op de juiste plaats. Bovendien is het mogelijk om de grondwerkzaamheden van uw terrein uit te laten voeren door De Keij. Een goede ondergrond zorgt namelijk mede voor de kwaliteit van uw terreinverharding. De Keij egaliseert de onverharde paden en brengt een zandbed aan. Daarbij denken ze ook aan een eventuele afwatering van het terrein. Het egaliseren van onverharde paden, het aanbrengen van een zandbed en de afwatering zorgen samen voor een gelijkmatig dragend ondergrond voor Stelconplaten. Het egaliseren wordt uitgevoerd door middel van lasergestuurde machines, zodat uw ondergrond tot op millimeters nauwkeurig vlak gemaakt is. Wilt u advies bij het leggen van betonplaten of de grondwerkzaamheden? Neem dan contact met ons op.

© 2020 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster