Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap in beton- en Stelconplaten
De Keij realiseert complete projecten

Wilt u Stelconplaten kopen, dan bent u bij De Keij Betonplaten aan het juiste adres. De Stelconplaten die wij aanbieden beschikken over uiteenlopende eigenschappen en hebben een scherpe prijs. Deze betonplaten zijn beschikbaar in diverse maten en verschillende diktes en voorzien van een hoogwaardige kwaliteit. Deze type platen zijn een ideale terreinverharding voor uw kavelpaden en opslagterreinen. Bovendien kopen wij in bulk in bij onze leveranciers. Zo bent u verzekerd van een scherpe prijs en een snelle levering.

Bij De Keij leveren zij Stelconplaten vanaf een oppervlakte van 100m2. De prijs van Stelconplaten wordt berekend aan de hand van de maat en de dikte van de betonplaten. Om de Stelconplaten helemaal naar wens te laten leveren kunt u kiezen voor de extra opties die De Keij u biedt! Uiteindelijk berekent De Keij de prijs van Stelconplaten aan de hand van uw informatie over de belasting, maatvoering en wensen. Wilt u niet alleen Stelconplaten kopen, maar ook advies over de ondergrond voor betonplaten? De Keij is gespecialiseerd in het aanleggen van terreinverhardingen met Stelconplaten, waarbij zij ook de ondergrond egaliseren. Zij geven u passend advies over de Stelconplaten en de ondergrond voor betonplaten.

2 Stelconplaten in ons assortiment

Maat

Staat de maat er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Contact

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

0488 44 33 24
info@dekeij.nl

ASSORTIMENT STELCONPLATEN

In ons assortiment kunt u kiezen uit Stelconplaten in drie verschillende maten. Deze maten zijn: 200×100 cm, 200×150 cm en 200×200 cm.

Voor de gemiddelde klant volstaat een standaard Stelconplaat, zonder constructieve wapening. Dankzij het constructieve beton – kwaliteit C60 – zijn deze platen berekend op aslasten tot maximaal 25 ton. Naast de verschillende maten variëren de Stelconplaten ook van dikte. U kunt namelijk bij elke maat kiezen tussen een dikte van 14cm, 16cm, 20cm of 25cm.

EXTRA MOGELIJKHEDEN VOOR STELCONPLATEN

Naast de verschillende afmetingen en diktes van Stelconplaten in het assortiment zijn er ook verschillende toplagen te verkrijgen. Daarbij heeft u ook de keuze uit een Stelconplaat met- of zonder hoeklijn. Bij Stelconplaten 200x200cm heeft u de keuze uit een gladde of gebezemde toplaag. Stelconplaten 200×100 cm en 200×150 cm zijn voorzien van een gebezemde toplaag. Een gladde toplaag is ideaal voor binnen- en buiten gebruik en makkelijk te reinigen. Een gebezemde toplaag biedt meer grip doordat deze Stelconplaat voorzien is van een antislipstructuur.  Daarbij heeft u de keuze uit Stelconplaten met- of zonder hoeklijn. Stelconplaten met hoeklijn hebben een stalen hoekrand. Dit zorgt ervoor dat u de betonplaten strak naast elkaar kunt leggen. Betonplaten zonder hoeklijn zijn constructief hetzelfde, maar liggen iets verder uit elkaar.

AANVULLENDE DIENSTEN BIJ DE KEIJ

Tot slot kunt u bij het bestellen van Stelconplaten kiezen voor aanvullende diensten van De Keij. U kunt ervoor kiezen om zelf de betonplaten te leggen. In dat geval levert De Keij alleen de betonplaten en geeft u legadvies. U kunt er ook voor kiezen om de Stelconplaten te laten leggen door De Keij. Zij komen de betonplaten in dat geval leggen met een vrachtwagen voorzien van een autolaadkraan en vacuüm hijssysteem. Op deze manier leggen zij snel en moeiteloos de Stelconplaten op de gelijkmatig dragende ondergrond. Bovendien is het mogelijk om de grondwerkzaamheden van uw terrein uit te laten voeren door De Keij. Een goede ondergrond zorgt namelijk mede voor de kwaliteit van uw terreinverharding. De Keij egaliseert de onverharde paden en brengt een zandbed aan. Daarbij denken ze ook aan een eventuele afwatering van het terrein. Het egaliseren van onverharde paden, het aanbrengen van een zandbed en de afwatering zorgen samen voor een gelijkmatig dragend ondergrond voor Stelconplaten. Het egaliseren wordt uitgevoerd door middel van lasergestuurde machines, zodat de ondergrond tot op millimeters nauwkeurig vlak is. Wilt u advies over het leggen van betonplaten of over de ondergrond voor betonplaten? Neem dan contact met op met De Keij.

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2022 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster