Bel ons op: 0488 44 33 24 | Stuur ons een e-mail: info@dekeij.nl

Hoge kwaliteit
Snel leverbaar
Tot 25 ton aslast
Ideale terreinverharding

In ons aanbod vindt u Stelconplaten van verschillende formaten, die wij tegen de scherpste prijs bij u leveren en leggen. De exacte prijs die u betaalt hangt af van verschillende factoren. Denk hierbij aan het te plaatsen oppervlak, maar ook aan de transportafstand en de type platen. Graag voorzien we u van een persoonlijke offerte als u contact met ons opneemt.

NEEM CONTACT MET ONS OPBekijk productaanbod

Dit is hoe wij Stelconplaten leveren tegen de scherpste prijs

Het leveren van Stelconplaten voor verschillende projecten en typen bedrijven doen wij al jaren. Hierdoor hebben wij een sterke band met de producenten opgebouwd, waardoor wij de Stelconplaten tegen de scherpste prijs kunnen aanbieden. Daarnaast zorgt dit ervoor dat we de meeste Stelconplaten direct uit voorraad leveren, dat is wel zo fijn als u snel een verharding wilt aanleggen op uw bedrijventerrein of op uw land.

Ervaar zelf het gemak van onze persoonlijke service

Kies ook voor Stelconplaten tegen de scherpste prijs. Dit is slechts een van de vele voordelen die u ervaart als u kiest voor De Keij Betonplaten & Keerwanden. U profiteert namelijk altijd van persoonlijk advies over uw project en een uitstekende kwaliteit. Wilt u dit ook? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 0488 44 33 24 of door een offerte aan te vragen op de pagina van de door u gekozen Stelconplaat.

Aanbevolen pagina’s:

Stelconplaten leggen | Keerwanden kopen | Kavelpad

Neem contact met ons op

Via onderstaand contactformulier kunt u een vraag stellen aan ons! Binnen enkele werkdagen ontvangt u een reactie.

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Tolsestraat 8
4043 KB Opheusden
Nederland

Tel: 0488 44 33 24
E-mail: info@dekeij.nl

KvK: 11043248
BTW: NL167921812B01

© 2018 De Keij Betonplaten & keerwanden | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster