Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Stelconplaten zijn betonplaten welke ideaal zijn voor het verharden van uw kavelpaden en opslagterreinen. Het plaatsen van Stelconplaten zorgt ervoor dat uw terrein of tijdelijke (bouw)weg makkelijker berijdbaar wordt, waardoor u sneller en zonder problemen kunt werken. De platen zijn gemaakt van beton en zijn er in meerdere varianten met elk andere eigenschappen. Zo kan de dikte, de verkeersklasse, kwaliteit van het beton en in sommige gevallen de toplaag worden bepaald. Stelconplaten staan erom bekend dat ze  duurzaam en slijtvast zijn. Bij De Keij Betonplaten zijn er verschillende afmetingen in Stelconplaten, waardoor u altijd bij ons terecht kunt.

 

Standaard Stelconplaat

Voor de gemiddelde klant is de standaard Stelconplaat geschikt. Deze standaard Stelconplaat is gemaakt zonder constructieve wapening. Door het gebruik van het constructieve beton van kwaliteit C60 zijn deze platen berekend op asdruk tot 20 ton. Ze zijn niet alleen sterk, maar daarnaast ook maatvast. Dit zorgt ervoor dat de platen goed op elkaar aansluiten.

 

Stalen hoeklijn

Een optie die u kunt overwegen bij de aanschaf van Stelconplaten is de toevoeging van een stalen hoeklijn. Voor het soepel rijden over kavelpaden of opslagterreinen zijn Stelconplaten met stalen hoeklijn perfect passend. De stalen hoeklijn zorgt ervoor dat deze Stelconplaten volledig op elkaar aan sluiten, vrijwel zonder richel. Dat resulteert een egaal beton pad.

 

Stelconplaten afmeting

Zoals eerder beschreven zijn er verschillende opties waar u voor kunt kiezen. Er zijn drie standaardmaten, met elk andere eigenschappen. De Stelconplaten afmeting zijn 200×100 cm, 200×150 cm, 200x200cm.

200×100 cm & 200×150 cm

Deze Stelconplaten beschikken over een gebezemde toplaag, wat voor extra grip zorgt. Beide Stelconplaten zijn ideaal om in te zetten als terreinverharding of een toegangsweg. De plaat is verkrijgbaar in de diktes 14cm, 16cm, 20cm en 25cm.

200×200 cm

Bij deze Stelconplaat 200x200cm kunt u kiezen voor een gebezemde of gladde toplaag. De gebezemde toplaag zorgt voor extra grip zorgt, terwijl de gladde toplaag zorgt voor een egaal resultaat. Dit formaat Stelconplaat is ideaal om in te zetten als terreinverharding of een toegangsweg. De plaat is verkrijgbaar in de diktes 14cm, 16cm, 20cm(milieuplaat) en 25cm.

 

Stelconplaten leggen

De meerwaarde van De Keij Betonplaten is dat ze het complete pakket verzorgen. Het complete pakket is van ontwerp tot oplevering bestaande uit; grondwerkzaamheden, betonplaten transporteren, levering en legwerk. De platen worden opgepakt met een zuignap, waardoor ze gemakkelijk op kunnen worden getild, getransporteerd en naar de juiste plaats worden gebracht. De platen worden zo gelegd dat het regenwater af zal lopen. Doordat alles door ons wordt geregeld heeft u één aanspreekpunt en minder zorgen.

 

Stelconplaten bestellen

Als u Stelconplaten wilt kopen, dan bent u bij De Keij Betonplaten aan het juiste adres!

De Keij Betonplaten is gevestigd in Dodewaard. Zij zijn gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van betonplaten, keerwanden en sleufsilo’s. Voornamelijk binnen de agrarische, logistieke en industriële markt. Ze combineren het transport, de levering en plaatsing, waardoor het voor de klant zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt. De Keij levert in heel Nederland, maar daarnaast ook in Duitsland, België en het Verenigd Koninkrijk. Naast de reguliere betonplaten leveren ze ook Stelconplaten. De Stelconplaten afmetingen en diktes kunnen door de klant worden bepaald. Bekijk de mogelijkheden, of wilt u meer informatie? Neem dan contact op. De Keij Betonplaten helpt u graag verder!

© 2020 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster