Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap
De Keij realiseert complete projecten

Bent u op zoek naar de juiste Stelconplaten afmeting voor uw terrein? Stelconplaten zijn ideaal voor het verharden van kavelpaden, opslagterreinen, overdekte terreinen of als tijdelijke verharding. Het plaatsen van Stelconplaten zorgt ervoor dat uw terrein of tijdelijke (bouw)weg toegankelijker wordt, waardoor u sneller en zonder problemen kunt werken. De platen zijn gemaakt van constructief gewapend beton en zijn in meerdere varianten met elk andere eigenschappen. Zo kan de dikte, de verkeersklasse, kwaliteit van het beton en in sommige gevallen de toplaag worden bepaald. Stelconplaten staan erom bekend duurzaam en slijtvast te zijn. Bij De Keij Betonplaten zijn er verschillende Stelcon plaat afmeting te koop en heeft voor elke ondernemer een passende oplossing. Ook als u al Stelconplaten heeft liggen en u het terrein wilt uitbreiden met betonplaten. Bij De Keij is veel mogelijk en zij denken graag met u mee.

Stelconplaat 200x100cm
Hoogwaardige kwaliteit
Zeer sterk, vlak en strak
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Diktes in 14cm, 16cm, 20cm en 25cm
Met- en zonder hoeklijn
Glad- of gebezemde toplaag
Snel leverbaar i.c.m. leggen
Bekijk Stelconplaat 200x100cm
Stelconplaat 200x200cm
Hoogwaardige kwaliteit
Zeer sterk, vlak en strak
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Diktes in 14cm, 16cm, 20cm en 25cm
Met- en zonder hoeklijn
Glad- of gebezemde toplaag
Snel leverbaar i.c.m. leggen
Bekijk Stelconplaat 200x200cm
Gebruikte Stelconplaten
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Zichtbare gebruikerssporen
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Diverse afmetingen
Met- of zonder hoeklijn
Gebruikte toplaag
Leverbaar zolang de voorraad strekt
Bekijk gebruikte Stelconplaten

STELCONPLATEN AFMETING

Zoals u ziet zijn er drie soorten Stelconplaten afmeting te koop, maar welke betonplaten passen er nu bij uw terrein? Door middel van berekeningen helpen de medewerkers van De Keij u bij het maken van een juiste keuze. Elke Stelconplaat heeft zo zijn eigenschappen en toe te passen voor diverse doeleinden. Afhankelijk van het oppervlak wat u wilt verharden en de ondergrondgesteldheid adviseren zij u welke betonplaat het beste past. Elke Stelconplaat vereist namelijk ook een gelijkmatig dragende ondergrond. De kwaliteit van een betonplaat blijft behouden en u heeft een erfverharding waar u jarenlang plezier van heeft. Neem contact op en vraag om meer informatie bij De Keij, zodat u de juiste betonelementen koopt.

Welke Stelconplaten afmeting past er bij uw terrein?

De Keij heeft drie verschillende Stelconplaten afmeting in het assortiment. Daarnaast zijn Stelconplaten te koop in meerdere diktes en twee verschillende toplagen. Bent u op zoek naar de juiste Stelconplaat afmeting? Bekijk de afmetingen en neem contact op. De Keij helpt u bij het maken van de juiste keuze.

Bekijk onze Stelconplaten

STANDAARD STELCONPLATEN AFMETING

Voor de gemiddelde klant is de standaard Stelconplaten afmeting geschikt. Deze standaard Stelconplaat is gemaakt zonder constructieve wapening. Door het gebruik van constructieve beton van kwaliteit C60 zijn betonplaten berekend op asdruk tot 20 ton. Ze zijn niet alleen sterk, maar daarnaast ook maatvast. Dit zorgt voor een strak aanzicht doordat de platen goed op elkaar aansluiten. Voor zware belastingen zijn er zelfs Stelconplaten tot maximaal 25 ton, voorzien van een dubbele wapening. De Keij heeft twee Stelconplaat afmetingen in het assortiment; 200x100cm en de 200x200cm.

 

STALEN HOEKLIJN

Een optie die u kunt overwegen bij de aanschaf van Stelconplaten is de toevoeging van een stalen hoeklijn. Voor het soepel rijden over terreinverhardingen zijn Stelconplaten met stalen hoeklijn perfect passend. De stalen rand zorgt ervoor dat Stelconplaten vrijwel zonder richel volledig op elkaar aan sluiten. Dat resulteert een egale betonverharding, zodat ook materieel met kleine wielen makkelijk over het terrein rijden.

 

STELCONPLAAT AFMETING

Zoals eerder beschreven zijn er verschillende opties waar u voor kunt kiezen. Er zijn twee standaardmaten, met elk andere eigenschappen. De afmeting 200x100cm  beschikt over een gebezemde toplaag, wat voor extra grip zorgt. Deze Stelcon plaat afmetingen zijn verkrijgbaar in de diktes 14cm, 16cm, 20cm en 25cm. De Stelconplaat 200x100cm is ook ideaal als pasplaat bij de Stelconplaten afmeting 200x200cm. Bij de Stelconplaat 200x200cm kunt u kiezen voor een gebezemde- of gladde toplaag. De gebezemde toplaag zorgt voor extra grip, terwijl de gladde toplaag zorgt voor een egaal resultaat en weinig onderhoud. Dit formaat Stelconplaat is net als de andere betonplaten in te zetten bij overdekte terreinverhardingen, toegangswegen, parkeerplaatsen en (tijdelijke) bouwwegen. Deze Stelcon betonplaat is verkrijgbaar in de diktes 14cm, 16cm, 20cm(milieuplaat) en 25cm.

 

Stelconplaten leggen op geëgaliseerde zandbaanSTELCONPLATEN LEGGEN

De meerwaarde van De Keij Betonplaten is dat ze het complete pakket verzorgen. Het complete pakket is het aannemen van een project van ontwerp tot oplevering bestaande uit; grondwerkzaamheden, betonplaten transporteren, levering en legwerk. De Stelconplaten leggen zij met vrachtwagen voorzien van autolaadkraan en zuignap. Op deze manier leggen de chauffeurs snel en vakkundig de betonplaten op een vlakke ondergrond. Bij de afwatering van terreinen komt de onderbaan onder afschot. Het regenwater zal dan goed aflopen op de erfverharding met betonplaten.

 

 

STELCONPLATEN KOPEN

Wilt u Stelconplaten kopen? Dan bent u bij De Keij Betonplaten aan het juiste adres. De Keij is gevestigd in Dodewaard en zijn gespecialiseerd in het aanleggen van terreinverhardingen met betonplaten, keerwanden en sleufsilo’s. Voornamelijk binnen de agrarische- en industriële sector zijn zij te vinden. De Keij combineert het transport, de levering en plaatsing van betonplaten. Zij maken het u zo makkelijk mogelijk en in korte tijd is het terrein voorzien van een duurzame verharding. De Keij levert in heel Nederland, maar ook in Duitsland, België en het Verenigd Koninkrijk. Naast de reguliere betonplaten leveren ze ook Stelconplaten. De Stelconplaten afmeting en diktes kunnen door u worden bepaald. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op. De Keij helpt u graag verder.

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Offerte aanvragen voor Stelconplaten afmeting

Klaas van Binsbergen
Directie
Heeft u geen tijd voor het invullen van een offerteaanvraag? Neem dan direct contact op met onze klantenservice.

Bel ons op

0488 44 33 24
Naar contactformulier

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2024 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster