Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Bent u op zoek naar de juiste Stelconplaten afmeting voor uw terrein? Stelconplaten zijn ideaal voor het verharden van kavelpaden, opslagterreinen, overdekte terreinen of als tijdelijke verharding. Het plaatsen van Stelconplaten zorgt ervoor dat uw terrein of tijdelijke (bouw)weg toegankelijker wordt, waardoor u sneller en zonder problemen kunt werken. De platen zijn gemaakt van constructief gewapend beton en zijn er in meerdere varianten met elk andere eigenschappen. Zo kan de dikte, de verkeersklasse, kwaliteit van het beton en in sommige gevallen de toplaag worden bepaald. Stelconplaten staan erom bekend duurzaam en slijtvast te zijn. Bij De Keij Betonplaten zijn er verschillende Stelconplaat afmeting te koop en heeft voor elke ondernemer een passende oplossing. Ook als u al Stelconplaten heeft liggen en u het terrein wilt uitbreiden met betonplaten. Bij De Keij is veel mogelijk en denken graag met u mee.

Stelconplaat 200x100cm
Hoogwaardige kwaliteit
Zeer sterk, vlak en strak
Gebezemde toplaag
Diktes in 14cm, 16cm, 20cm en 25cm
Maximaal tot 25 ton aslast
Snel leverbaar
Stelconplaat 200x100cm
Stelconplaat 200x150cm
Hoogwaardige kwaliteit
Zeer sterk, vlak en strak
Gebezemde toplaag
Diktes in 14cm, 16cm, 20cm en 25cm
Maximaal tot 25 ton aslast
Snel leverbaar
Stelconplaat 200x150cm
Stelconplaat 200x200cm
Hoogwaardige kwaliteit
Zeer sterk, vlak en strak
Gladde- en gebezemde toplaag
Diktes in 14cm, 16cm, 20cm en 25cm
Maximaal tot 25 ton aslast
Snel leverbaar
Stelconplaat 200x200cm

STELCONPLATEN AFMETING

Zoals u ziet zijn er drie soorten Stelconplaten afmeting te koop, maar welke betonplaten passen er nu bij uw terrein? Door middel van berekeningen helpen de medewerkers van De Keij u bij het maken van een juiste keuze. Elke Stelconplaat heeft zo zijn eigenschappen en toe te passen voor diverse doeleinden. Afhankelijk van het oppervlak wat u wilt verharden en de ondergrondgesteldheid adviseren zij u welke betonplaat het beste past. Elke Stelconplaat vereist namelijk ook een gelijkmatig dragende ondergrond. De kwaliteit van een betonplaat blijft behouden en u heeft een erfverharding waar u jarenlang plezier van heeft. Vraag om meer informatie bij De Keij, zodat u de juiste betonelementen koopt.

Welke Stelconplaten afmeting past er bij uw terrein?

De Keij heeft drie verschillende standaard Stelconplaten afmeting in het assortiment. Daarnaast zijn Stelconplaten te koop in meerdere diktes en twee verschillende toplagen. Bent u op zoek naar de juiste Stelconplaat afmeting? Bekijk de afmetingen en neem contact op. De Keij helpt u bij het maken van de juiste keuze.

Bekijk onze Stelconplaten

STANDAARD STELCONPLATEN AFMETING

Voor de gemiddelde klant is de standaard Stelconplaten afmeting geschikt. Deze standaard Stelconplaat is gemaakt zonder constructieve wapening. Door het gebruik van constructieve beton van kwaliteit C60 zijn betonplaten berekend op asdruk tot 20 ton. Ze zijn niet alleen sterk, maar daarnaast ook maatvast. Dit zorgt voor een strak aanzicht doordat de platen goed op elkaar aansluiten. Voor zware belastingen zijn er Stelconplaten afmeting tot maximaal 25 ton en zijn voorzien van en dubbele wapening. De Keij heeft drie Stelconplaten afmeting in het assortiment namelijk de 200x100cm, 200x150cm en de 200x200cm.

 

STALEN HOEKLIJN

Een optie die u kunt overwegen bij de aanschaf van Stelconplaten is de toevoeging van een stalen hoeklijn. Voor het soepel rijden over kavelpaden of opslagterreinen zijn Stelconplaten met stalen hoeklijn perfect passend. De stalen hoeklijn zorgt ervoor dat deze Stelconplaten volledig op elkaar aan sluiten, vrijwel zonder richel. Dat resulteert een egaal beton pad, zodat ook materieel met kleine wielen makkelijk over de betonverharding rijden.

 

STELCONPLAAT AFMETING

Zoals eerder beschreven zijn er verschillende opties waar u voor kunt kiezen. Er zijn drie standaardmaten, met elk andere eigenschappen. De afmetingen 200x100cm  en 200x150cm beschikken over een gebezemde toplaag, wat voor extra grip zorgt. Deze  platen zijn verkrijgbaar in de diktes 14cm, 16cm, 20cm en 25cm. De Stelconplaat 200x100cm is ook ideaal als pasplaat bij de Stelconplaten afmeting 200x200cm. Bij de Stelconplaat 200x200cm kunt u kiezen voor een gebezemde- of gladde toplaag. De gebezemde toplaag zorgt voor extra grip, terwijl de gladde toplaag zorgt voor een egaal resultaat en weinig onderhoud. Dit formaat Stelconplaat is net als de andere betonplaten in te zetten als kavelpad, overdekte terreinverhardingen, toegangsweg, parkeerplaatsen en (tijdelijke) bouwwegen. De betonplaat is verkrijgbaar in de diktes 14cm, 16cm, 20cm(milieuplaat) en 25cm.

 

Stelconplaten leggen op geëgaliseerde zandbaanSTELCONPLATEN LEGGEN

De meerwaarde van De Keij Betonplaten is dat ze het complete pakket verzorgen. Het complete pakket is een project aannemen van ontwerp tot oplevering bestaande uit; grondwerkzaamheden, betonplaten transporteren, levering en legwerk. De Stelconplaten leggen zij met vrachtwagen voorzien van autolaadkraan en zuignap. Op deze manier leggen de chauffeurs snel en vakkundig de betonplaten op een vlakke ondergrond. Bij de afwatering van terreinen komt de onderbaan onder afschot. Het regenwater zal dan goed aflopen op de erfverharding met betonplaten.

 

 

 

STELCONPLATEN KOPEN

Wilt u Stelconplaten kopen? Dan bent u bij De Keij Betonplaten aan het juiste adres. De Keij is gevestigd in Dodewaard en zijn gespecialiseerd in het aanleggen van terreinverhardingen met betonplaten, keerwanden en sleufsilo’s. Voornamelijk binnen de agrarische- en industriële sector zijn zij te vinden. De Keij combineert het transport, de levering en plaatsing van betonplaten. Zij maken het u zo makkelijk mogelijk en in korte tijd is het terrein voorzien van een duurzame verharding. De Keij levert in heel Nederland, maar ook in Duitsland, België en het Verenigd Koninkrijk. Naast de reguliere betonplaten leveren ze ook Stelconplaten. De Stelconplaten afmeting en diktes kunnen door u worden bepaald. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op. De Keij helpt u graag verder.

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Offerte aanvragen

1 Basis informatie
2 Uitgebreide informatie
3 Uw gegevens
  • Stelconplaten afmeting

  • LET OP: Bij de specificaties staat aangegeven in welke dikte de Stelconplaat verkrijgbaar is.
  • Stelconplaten leveren wij vanaf een oppervlakte van 60 m².

Wij leveren vanaf een oppervlakte van 60m2

© 2020 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster