Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap
De Keij realiseert complete projecten

Steeds vaker wordt er binnen de agrarische- en industriële sector gebruik gemaakt van een betonplaten erfverharding. Ons aanbod betonplaten bestaat uit een groot aantal standaardmaten en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Het gebruik van een verharding met betonnen platen is een vorm van open verharding, dat wil zeggen dat het terrein uit losse elementen opgebouwd wordt. Een open verharding heeft voegen en is in meer- of mindere mate water- en luchtdoorlatend. Door uw zandweg of grindpad te verharden kunt u de toegankelijkheid van uw perceel verbeteren. Een erfverharding met betonplaten geeft u de mogelijkheid tot comfortabel werken waarbij u gemakkelijk met uw materieel door uw landerijen rijdt. De Keij zorgt onder andere voor de levering en het legwerk van een betonverharding binnen de agrarische– en industriële sector. Om u van alle gemakken te voorzien, neemt De Keij ook het grondwerk aan. In een korte tijd is het onverharde terrein verandert in een erfverharding met betonplaten.

A-keus betonplaten
Hoogwaardig kwaliteit
Zeer sterk, vlak en strak
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
In verschillende diktes en afmetingen verkrijgbaar
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Snel leverbaar
Bekijk onze betonplaten
B-keus betonplaten
Voldoen niet aan alle kwaliteitseisen
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Goedkoper dan A-keus platen
Beperkt leverbaar
Neem contact met ons op
Gebruikte betonplaten
Hoogwaardige kwaliteit
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Zichtbare gebruikerssporen
Scherp geprijsd
Leverbaar zolang de voorraad strekt
Gebruikte betonplaten

VOORDELEN VAN EEN BETONPLATEN ERFVERHARDING

Heeft u een zandweg of grindpad als toegangsweg en komen uw vrachtauto’s, tractoren, auto’s of bussen hierin vast te zitten? Een onverhard terrein zoals grind of gebroken puin leiden helaas tot oneffenheden en onkruidgroei. De Keij biedt voor elk type terrein een handige oplossing, namelijk het aanleggen van een erfverharding met betonplaten. Deze betonverharding biedt een nagenoeg vlakke ondergrond en een opgeruimde aanblik. Daarnaast is onkruidgroei grotendeels uitgesloten. Elke betonplaat is van hoogwaardige kwaliteit en om deze kwaliteit te behouden neemt De Keij ook alle grondwerkzaamheden aan. Denk dan aan het egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een zandbed en de afwatering van het terrein. Door het nauwkeurig uitvoeren van deze grondwerkzaamheden heeft u een gelijkmatig dragende ondergrond. Deze ondergrond biedt voldoende draagvermogen voor betonplaten en zo ontstaat er een duurzame terreinverharding.

TERREINVERHARDINGEN VAN DE KEIJ

Een verharding onderscheidt zich in twee hoofdgroepen, namelijk een open verharding en een gesloten erfverharding. We spreken van een open verharding als het terrein uit losse elementen bestaat. Denk aan losse elementen zoals betonplaten, klinkers of tegels. Door de losse elementen kent een open verharding voegen welke in meer- of mindere mate water- en luchtdoorlatend zijn. Een gesloten verharding daarentegen bestaat uit materiaal dat één geheel vormt. In een gesloten verharding (asfalt of gestort beton) zijn dus geen losse onderdelen te onderscheiden.

De Keij is gespecialiseerd in het aanleggen van een open verhardingen door middel van losse betonelementen. Zij leggen een erfverharding met betonplaten aan voor de zakelijke markt en houden zich met name bezig binnen de agrarische- en industriële sector.

Een erfverharding met betonplaten aanleggen?

De Keij heeft diverse afmetingen betonplaten in het assortiment; Nieuwe betonplaten, tweedehands betonplaten en gebruikte betonplaten in diverse afmetingen! Neem contact op om specifieke wensen te bespreken. Dan kijkt De Keij samen met u naar een passende oplossing voor uw terrein!

Neem contact op!

BETONPLATEN KOPEN VOOR ERFVERHARDING?

Wilt u betonplaten voor uw erfverharding kopen? Dan bent u bij De Keij aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit betonplaten van goede kwaliteit en in verschillende standaardmaten. Voorafgaand aan de betonverharding egaliseren zij de ondergrond en brengen een zandbed aan. Daarna leveren de chauffeurs de betonelementen. Afhankelijk van de locatie leggen de chauffeurs tot een paar duizend vierkante meter erfverharding per dag aan. Binnen een kort tijdsbestek is het onverharde terrein verandert in een terreinverharding met betonplaten. Het bepalen van een geschikte betonverharding is vakmanschap. Door de vele ervaringen die De Keij heeft met het leggen van betonplaten adviseren zij u graag. Wilt u uw erf verharden? Bekijk ons aanbod betonplaten en neem contact met ons op. Met de producten en dienstverlening van De Keij kan uw erf binnenkort verhard zijn.

 

BETONPLATEN 200X200CM

Gladde betonplaten | Stelconplaten huren | Betonplaten 200x100 | Industrieplaten | Nieuwe betonplaten | De Keij BetonplatenBetonplaten zijn ideaal om in te zetten als erfverharding voor onder andere een kavelpad, toegangsweg, industrieterrein en paden in de kwekerij. Ook voor overdekte terreinen en (tijdelijke) bouwwegen deze betonelementen perfect in te zetten. De Keij heeft diverse afmetingen in het assortiment, waarbij de betonplaat in de afmeting 200x200cm het meest verkocht wordt. Het is een standaardafmeting en toepasbaar voor vele doeleinden. Deze afmeting is te bestellen met een dikte van 14 cm en 16 cm en bezit een maximale aslast van 20 ton. De afmeting 200x200cm is ook een meest gangbare afmeting in tweedehands betonplaten en gebruikte betonplaten. Naast de afmeting 200x200cm zijn ook diverse andere maten te bestellen, namelijk de 200x100cm, 300x120cm, 350x120cm en 80x120cm. Voor elke ondernemer is er een passende oplossing voor het aanleggen van een erfverharding met betonplaten.

 

EGALISEREN ONDERGROND BETONPLATEN

Naast het leggen van betonplaten speelt de ondergrond een grote rol voor een duurzame verharding. Is de ondergrond gelijkmatig en dragend? Dan heeft u een verharding waar u jaren plezier van heeft! Bestaat de ondergrond uit gaten of andere oneffenheden, dan creëert u een betonnen verharding met scheuren. In het ergste geval breken de betonelementen, wat u zeker wilt voorkomen. Dus een erfverharding met betonplaten dient nauwkeurig gelijkmatig en dragend te zijn. Dit noemen we ook wel het egaliseren van de ondergrond voor betonplaten. De Keij geeft u graag advies over het aanbrengen van een goede ondergrond. Daarnaast nemen zij ook grondwerkzaamheden aan, zodat u één aanspreekpunt heeft voor het aanleggen van een betonverharding!

 

Betonplaten 200x200 cm leggen bij containerveld | De KeijBETONPLATEN LEGGEN

Wilt u zelf de ondergrond egaliseren? Vraag dan gerust om advies bij De Keij. Voordat de chauffeurs de betonnen platen op de onderbaan plaatsen, komt De Keij allereerst de baan keuren. Voldoet de onderbaan aan alle voorwaarden zoals De Keij heeft geadviseerd? Dan plaatsen de chauffeurs de betonplaten op de onderbaan. Is de onderbaan afgekeurd? Dan dient eerst de onderbaan aan alle voorwaarden te voldoen. Daarna plaatsen zij de betonplaten met een vrachtwagen, voorzien van autolaadkraan en vacuüm hijssysteem. Bij moeilijk te bereiken terreinen komt De Keij de betonplaten leggen met een shovel.

 

ADVIES DE KEIJ

Het aanleggen van een erfverharding met betonplaten vraagt om specialistische kennis wat betreft het egaliseren van de ondergrond en toepassing van betonelementen. Een nauwkeurig geëgaliseerde ondergrond in combinatie met de juiste betonplaat zorgt namelijk voor een duurzame verharding! De Keij heeft sinds 1998 ervaring in het grondwerk en het aanleggen van open verhardingen. Bespreek uw wensen en zij vinden samen met u een passende oplossing voor uw terrein! De Keij is een totaalleverancier voor de zakelijke markt en realiseert terreinverhardingen vanaf 100m². Heeft u vragen over het aanleggen van een betonverharding? Of wilt u meer weten over de diverse afmetingen betonplaten uit het assortiment? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en advies! De Keij denkt graag met u mee, zodat u in korte tijd voorzien bent van een duurzame verharding!

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Offerte aanvragen voor Betonplaten erfverharding

Klaas van Binsbergen
Directie
Heeft u geen tijd voor het invullen van een offerteaanvraag? Neem dan direct contact op met onze klantenservice.

Bel ons op

0488 44 33 24
Naar contactformulier

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2024 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster