Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Wat is de kortste route naar uw weide- of akkerbouwpercelen? Dat is de route binnendoor, via een kavelpad tussen of door de landen. Via deze kavelpaden bereiken uw koeien na het melken het grasland. Via dezelfde paden rijdt u met uw tractor en werktuigen naar het land. Om gras te maaien, het land te bewerken of wellicht maïs te hakselen. Uit ervaring weet u dat deze kavelpaden in natte perioden al snel veranderen in een modderpoel. Het vee zakt weg, uw tractor trekt diepe sporen. Hoe langer het duurt, des te slechter is het onverharde kavelpad begaanbaar. Kavelpaden welke voorzien zijn van betonplaten bieden de oplossing om uw percelen begaanbaar te houden!

 

KAVELPADEN MET BETONPLATEN ZIJN UW OPLOSSING!

De Keij biedt u een goede en afdoende oplossing. Een oplossing waar al veel agrariërs inmiddels dankbaar gebruik van maken: kavelpaden van beton. De ultieme oplossing! Vrijwel alle andere vormen van verharding zijn niet toereikend, te kostbaar of niet flexibel genoeg. Maar met onze betonplaten realiseert u in korte tijd een verhard kavelpad. Een kavelpad dat ook nog eens semiflexibel is, doordat de betonplaten gemakkelijk verlegbaar zijn. Als door ruilverkaveling of (ver)koop van uw grond het kavelpad elders moet liggen, kunt u eenvoudigweg de betonplaten verplaatsen.

 

KAVELPADEN, HOE WIJ TE WERK GAAN

De Keij biedt u een totaaloplossing voor uw kavelpad. Zij egaliseren de ondergrond en brengen een zandbed aan. Hierop liggen de betonplaten stabiel. Qua betonplaat hebt u de keuze uit tal van standaardmaten. De Keij geeft u daarbij advies en laten hun constructeur eventueel de optimale maatvoering doorrekenen.

U kunt ook kiezen voor platen met een antislipstructuur, zodat uw vee altijd voldoende grip heeft. Het is nogal een verschil of het kavelpad alleen door melkvee wordt betreden of ook door een maishakselaar bereden.

 

KAVELPAD MET BETONPLATEN VAN DE KEIJ

Een kavelpad van De Keij is precies afgestemd op het gebruik dat u voor ogen hebt. Wilt u meer weten over kavelpaden? Neem contact op met De Keij!

© 2020 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster