Bel ons op: 0488 44 33 24 | Stuur ons een e-mail: info@dekeij.nl

Wat is de kortste route naar uw weide- of akkerbouwpercelen? Dat is de route binnendoor, via de kavelpaden tussen of door de landen. Via deze kavelpaden bereiken uw koeien na het melken het grasland. Via dezelfde paden rijdt u met uw tractor en werktuigen naar het land. Om gras te maaien, het land te bewerken of wellicht maïs te hakselen. Uit ervaring weet u dat deze kavelpaden in natte perioden al snel veranderen in een modderpoel. Het vee zakt weg, uw tractor trekt diepe sporen. Hoe langer het duurt, des te slechter is het kavelpad begaanbaar.

KAVELPADEN VAN BETONPLATEN ZIJN UW OPLOSSING!

De Keij biedt u een goede en afdoende oplossing. Een oplossing waar al veel agrariërs inmiddels dankbaar gebruik van maken: kavelpaden van beton. De ultieme oplossing. Vrijwel alle andere vormen van verharding zijn niet toereikend, te kostbaar of niet flexibel genoeg. Maar met onze betonplaten realiseert u in korte tijd een verhard kavelpad. Een pad dat ook nog eens semi-flexibel is; als door ruilverkaveling of (ver)koop van grond het kavelpad elders moet komen te liggen, kunt u ons eenvoudigweg de betonplaten laten verhuizen. Bekijk alle betonplaten.

KAVELPADEN, HOE WIJ TE WERK GAAN

Wij bieden u een totaaloplossing voor uw kavelpad. We egaliseren de ondergrond en brengen een zandbed aan. Hierop liggen de betonplaten stabiel. Qua betonplaat hebt u de keuze uit tal van standaardmaten. Wij geven u daarbij advies en laten onze constructeur eventueel de optimale maatvoering doorrekenen.

U kunt ook kiezen voor platen met een antislipstructuur, zodat uw vee altijd voldoende grip heeft. Het is nogal een verschil of het kavelpad alleen door melkvee wordt betreden of ook door een maishakselaar bereden.

KAVELPAD MET BETONPLATEN VAN DE KEIJ

Een kavelpad van De Keij is precies afgestemd op het gebruik dat u voor ogen hebt. Meer daarover weten? Neem contact met ons op

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Tolsestraat 8
4043 KB Opheusden
Nederland

Tel: 0488 44 33 24
E-mail: info@dekeij.nl

KvK: 11043248
BTW: NL167921812B01

© 2019 De Keij Betonplaten & keerwanden | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster