Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap
De Keij realiseert complete projecten

Wilt u een kavelpad met betonplaten aanleggen binnen uw kwekerij of als toegangsweg naar weilanden en percelen? Of wilt u in een schuur betonplaten leggen als ondergrond verharding? Erfverhardingsplaten als verharding optimaliseren de toegankelijkheid naar weilanden en percelen, maar ook ideaal als ondergrond bij het bouwen van een sleufsilo. Zowel landbouwplaten, koepad platen als kavelpadplaten bieden een oplossing om verzakkingen met materieel en vee tegen te gaan. Met name in regenachtige tijden worden onverharde paden modderig en drassig en rijdt u met het materieel diepe sporen met verzakking als gevolg. Het kost u de nodige tijd, energie en onderhoud om met goed materieel weer aan de slag te gaan. Door het kavelpad te verharden met betonplaten voorkomt u deze tijdrovende problemen. Het is dan wel van belang dat u de juiste betonplaat afmeting kiest en de ondergrond voor betonplaten aan de voorwaarden voldoen. De combinatie van een gelijkmatig dragende ondergrond en de juiste betonplaten zorgen namelijk voor een duurzame erfverharding. De meest gebruikte kavelpadplaat afmeting is de betonplaat 200x200cm.Ook heeft De Keij voor kavelpaden betonplaten in de afmeting 300x120cm, 350x120cm en 300x200cm in het assortiment. Voor elke agrarische ondernemer heeft De Keij een passende oplossing. Vraag naar de mogelijkheden voor het aanleggen van kavelpaden met betonplaten bij uw percelen. De Keij geeft advies op maat en zorgen van ondergrond tot het leggen van kavelpad platen voor een strakke erfverharding.

Betonplaten 200x200cm
Hoogwaardige kwaliteit
Diktes in 14cm en 16cm
Gladde- en stroeve toplaag
Verkeersklasse maximaal 20 ton
Nieuw snel leverbaar
B-keus beperkte voorraad
Gebruikt leverbaar zolang de voorraad strekt
Betonplaat 200x200cm
Betonplaten 300x120cm
Hoogwaardige kwaliteit
Dikte in 12cm en 14cm
Stroeve toplaag
Verkeersklasse maximaal 15 ton
Nieuw snel leverbaar
B-keus geen voorraad
Gebruikt niet leverbaar
Betonplaat 300x120cm
Betonplaten 350x120cm
Hoogwaardige kwaliteit
Dikte in 14cm
Stroeve toplaag
Verkeersklasse maximaal 15 ton
Nieuw snel leverbaar
B-keus geen voorraad
Gebruikt niet leverbaar
Betonplaat 350x120cm

BETONPLATEN 200X200CM

Kavelpaden zijn makkelijk en snel aan te leggen met diverse afmetingen betonplaten. En elke betonplaat afmeting heeft unieke eigenschappen. Zo is een betonplaat 200x200cm ideaal om een kavelpad van vier meter breed aan te leggen. Het materieel heeft ruimte genoeg om over de verharding te rijden en in- en uit te draaien bij meerdere kavelpaden. Deze betonplaten zijn leverbaar in 14cm en 16cm dik met een gladde- of stroeve toplaag. Kavelpadplaten van 14cm dik hebben een maximale aslast van 15 ton en de 16cm betonplaten dragen een maximale aslast van 20 ton. En wilt u meerdere kavelpaden aanleggen en heeft u daarbij te maken met T-splitsingen? Dan zijn de hoeken van de T-splitsingen makkelijk op te vullen met diagonale betonplaten, zodat het materieel makkelijk in- en uitdraait. In combinatie met betonplaten op maat zijn driehoekplaten ook ideaal bij het aanleggen van een verbrede oprit bij kavelpaden.

Kavelpad | Project Leidschendam | De Keij BetonplatenBETONPLATEN 300X120CM EN 350X120CM

Dan kennen we ook nog kavelpadplaten in de afmeting 300x120cm en 350x120cm. Heeft u niet de mogelijkheid om een kavelpad van vier meter breed aan te leggen? Dan zijn deze betonplaten de uitkomst. De betonplaten 300x120cm zijn ideaal voor 3 meter brede paden en voorzien van een stroeve toplaag, leverbaar in 12cm en 14cm dik. Voor een kavelpad van 3,5 meter breed zijn betonplaten 350x120cm ideaal in te zetten of voor het aanleggen van een parallel betonpad. Deze kavelpadplaten zijn leverbaar in 14cm dik met een maximale aslast van 15 ton en voorzien van een stroeve toplaag. Wilt u de betonplaat 350x120cm in de lengte leggen en parallel naast elkaar? Dan kunt u de ruimte tussen deze betonplaten eventueel opvullen met grasbetonblokken.

BETONPLATEN 300X200CM

Als laatste kennen we ook nog de afmeting betonplaat 300x200cm die ook toe te passen zijn als kavelpadplaat verharding. Deze betonplaten zijn leverbaar in 14cm dik, met een gladde- of stroeve toplaag, zonder hoeklijn. Deze betonplaat 300x200cm kent een maximale aslast van 15 ton, voorzien van hijsgaten en een dubbele wapening. Door de diverse afmetingen heeft De Keij voor elke agrarische ondernemer een passende oplossing. Bent u benieuwd naar deze kavelpadplaten prijs in combinatie met het leggen en uitvoeren van grondwerkzaamheden? Neem dan contact op en bespreek uw wensen.

Wilt u een kavelpad met betonplaten laten aanleggen?

De Keij heeft diverse afmetingen kavelpadplaten in het assortiment om een kavelpad met betonplaten aan te leggen. Denk bij de aanleg van kavelpaden ook aan de ondergrond voor betonplaten en laat u door De Keij adviseren. Zij hebben passende oplossingen voor een verharding binnen uw kwekerij of toegangswegen naar weilanden en percelen.

Bekijk onze betonplaten

Wat is de kortste route naar uw weide- of akkerbouwpercelen? Dat is de route binnendoor via een kavelpad tussen of door de landen. Via deze kavelpaden bereiken uw koeien na het melken het grasland. Via dezelfde koepaden rijdt u met uw tractor en werktuigen naar het land. Om gras te maaien, het land te bewerken of wellicht maïs te hakselen. Uit ervaring weet u dat onverharde kavelpaden in natte periodes al snel veranderen in een modderpoel. Het vee zakt weg en uw tractor trekt diepe sporen. Hoe langer het duurt, des te slechter is het onverharde kavelpad begaanbaar. Een kavelpad met betonplaten zoals bijvoorbeeld koepad platen bieden de oplossing om uw percelen bereikbaar te houden voor zowel vee als materieel. En wat dacht u als boomkweker van begaanbare kavelpaden binnen de kwekerij? Ook daarvoor bieden kavelpadplaten een oplossing, zodat u met tractoren zonder problemen in de kwekerij kunt rondrijden.

 

OPLOSSING KAVELPADEN MET BETONPLATEN

Zo heeft De Keij voor elke agrarische ondernemer een passende oplossing. Een oplossing waar al veel agrariërs inmiddels dankbaar gebruik van maken: Kavelpaden van beton zijn de ultieme oplossing! Vrijwel alle andere vormen van verharding zijn niet toereikend, te kostbaar of niet flexibel genoeg. Met erfverhardingsplaten zoals koepad platen of kavelpadplaten realiseert De Keij in korte tijd een semi-flexibel verhard kavelpad. Deze betonplaten zijn namelijk makkelijk te verleggen, doordat het losse elementen zijn. Als u door ruilverkaveling of (ver)koop van uw grond het kavelpad of koepad elders moet liggen, kunt u eenvoudigweg de betonplaten verplaatsen.

 

ADVIES AANLEGGEN KAVELPAD

Kavelpad met grove betonplaten 200x200cm | De KeijDe Keij biedt u een totaaloplossing voor het aanleggen van een kavelpad met betonplaten. Van ontwerp tot oplevering nemen zij de werkzaamheden aan en zorgen voor een strakke kavelpadplaat verharding. Zij graven de ondergrond uit, brengen (puin-) en zandbaan aan en egaliseren het nauwkeurig vlak. Op deze gelijkmatig dragende ondergrond liggen de betonplaten stabiel en deze plaatsen zij met en vrachtwagen voorzien van autolaadkraan en vacuüm hijssysteem. Qua afmeting betonplaat heeft u de keuze diverse afmetingen standaardmaten. De Keij geeft u daarbij advies en laten hun constructeur de optimale maatvoering doorrekenen. Het is nogal een verschil of het kavelpad alleen door melkvee wordt betreden of ook door een maishakselaar of tractor bereden. En u kunt ook kiezen voor betonnen platen met een antislipstructuur, zodat uw vee en materieel voldoende grip heeft.

 

KAVELPADPLATEN VAN DE KEIJ

Heeft u de verschillende betonplaat afmetingen bekeken, maar wilt u meer informatie over de kavelpadplaten of diensten van De Keij? Een kavelpad van De Keij is precies afgestemd op het gebruik dat u voor ogen hebt. Sinds 1998 realiseren zij al open verhardingen met betonelementen en denken met u mee in oplossingen. Wilt u alleen de betonplaten laten leggen door De Keij? Ook dat is mogelijk en vraag dan gerust om advies over de ondergrond voor betonplaten. Wilt u meer weten over het aanleggen van kavelpaden met betonplaten en het hele project uit handen geven? Neem dan contact op en in korte tijd heeft u een duurzaam aangelegd kavel- of koepad.

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Offerte aanvragen voor Kavelpad

Klaas van Binsbergen
Directie
Heeft u geen tijd voor het invullen van een offerteaanvraag? Neem dan direct contact op met onze klantenservice.

Bel ons op

0488 44 33 24
Naar contactformulier

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2024 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster