Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap
De Keij realiseert complete projecten

Erfverhardingsplaten zijn ideaal voor het optimaliseren van de toegankelijkheid naar weilanden, landbouwakkers, overdekte terreinen en percelen rondom de boerderij. Onverharde paden worden snel drassig in regenachtige tijden en het materieel rijdt diepe sporen, waardoor snel verzakkingen ontstaan. Betonplaten in combinatie met een nauwkeurige onderbaan voorkomt het tijdrovende verzakkingsprobleem. En op een erfverharding met betonplaten kunt u ook het materieel schoonrijden, voordat u de weg opgaat met bevuild materieel. U hoeft dan ook niet de wegen schoon en begaanbaar te houden voor het overige verkeer. Erfverhardingsplaten zoals agriplaten, kavelpadplaten, landbouwplaten en Agricon Grove platen bieden veel voordelen en voorzien van unieke eigenschappen. Bij het aanleggen een erfverharding met betonplaten speelt de ondergrondgesteldheid een belangrijke rol. Het fundament van een betonplaten verharding is een nauwkeurig gelijkmatig dragende ondergrond. Een erfverhardingsplaat in combinatie met een gelijkmatig dragende ondergrond levert namelijk een duurzame verharding op. Om u van alle gemakken te voorzien neemt De Keij een project van ontwerp tot oplevering aan. Dat wil zeggen dat zij de ondergrond uitgraven, (puinbaan) en zandbed aanbrengen, egaliseren en betonplaten leggen. Daarnaast zorgen zij voor een nette afwerking indien nodig met pasplaten of betonplaten op maat.

ONS ASSORTIMENT ERFVERHARDINGSPLATEN

 

Betonplaat 200x200 cm
Hoogwaardige kwaliteit
Dikte in 14cm en 16cm
Verkeersklasse maximaal 20 ton
Gladde, tegelstroeve en (ruw) gebezemde toplaag
Met- en zonder hoeklijn
Snel leverbaar i.c.m. leggen
Offerte aanvragen
Betonplaat 200x100 cm
Hoogwaardige kwaliteit
Dikte in 12cm, 14cm en 16cm
Verkeersklasse maximaal 20 ton
Gladde en stroeve toplaag
Zonder hoeklijn
Snel leverbaar i.c.m. leggen
Offerte aanvragen
Betonplaat 300x200 cm
Hoogwaardige kwaliteit
Dikte in 14cm en 16cm
Verkeersklasse tot maximaal 20 ton
Gladde- en stroeve toplaag
Zonder hoeklijn
Snel leverbaar i.c.m. leggen
Offerte aanvragen
Betonplaat 350x120 cm
Hoogwaardige kwaliteit
Dikte in 14cm
Verkeersklasse maximaal 15 ton
Stroeve toplaag
Zonder hoeklijn
Snel leverbaar i.c.m. leggen
Offerte aanvragen
Betonplaat 300x120 cm
Hoogwaardige kwaliteit
Dikte in 12cm en 14cm
Verkeersklasse maximaal 15 ton
Stroeve toplaag
Zonder hoeklijn
Snel leverbaar i.c.m. leggen
Offerte aanvragen
Betonplaat 80x120 cm
Hoogwaardige kwaliteit
Dikte in 12cm
Verkeersklasse maximaal 13 ton
Stroeve toplaag
Zonder hoeklijn
Snel leverbaar i.c.m. leggen
Offerte aanvragen

 

ERFVERHARDINGSPLATEN VOOR KAVELPADEN, KOEPADEN EN ERFVERHARDING?

Erfverhardingsplaten zijn een voordelige en snelle manier voor het verharden van paden in de landbouw, kwekerij en percelen rondom de boerderij. Denk maar aan onverharde toegangswegen naar weilanden en akkers. Of kavelpaden naar kwekerijen, containervelden, pottenvelden en erfverharding rondom de boerderij. Ook voor inpandige doeleinden, zoals schuren voor opslag van bomen of het stallen van vee. En voor opslag van ruwvoer is een erfverhardingsplaat ideaal in te zetten als ondergrond bij het bouwen van een sleufsilo. Voor al deze doeleinden zijn erfverhardingsplaten dus een uitkomst voor zowel vee, materieel als opslag van bulkgoederen. Deze betonplaten zijn namelijk voorzien van een tegelstroeve of (ruw) gebezemde toplaag. Het vee en materieel houden volledig grip op een betonplaten verharding. En het ruime assortiment aan betonplaten maakt dat we voor elke ondernemer een passende oplossing hebben. Daarbij de aanleg van een gelijkmatig dragende ondergrond niet te vergeten. Erfverhardingsplaten op een onstabiele ondergrond dragen namelijk niet de volledige aslast, waardoor er scheuren of zelfs breuken in de betonplaten kunnen ontstaan. Een nauwkeurige ondergrond is dus wel degelijk van belang voor het behoudt van de kwaliteit van betonnen platen.

Op zoek naar erfverhardingsplaten voor het verharden van percelen in de landbouw, kwekerij of op de boerderij?

De Keij is gespecialiseerd in het aanleggen van erfverhardingen met betonplaten en nemen projecten van ontwerp tot oplevering aan. Van ondergrond tot het leggen van erfverhardingsplaten heeft u één aanspreekpunt. Neem contact op en bespreek uw wensen.

Neem contact op

ONDERGROND VOOR ERFVERHARDINGSPLATEN

Voor het aanleggen van erfverhardingsplaten binnen de agrarische sector is de ondergrond dus van groot belang. Is de ondergrond, bestaande uit klei, zand of veen, voldoende dragend voor een erfverharding? Een gelijkmatig dragende ondergrond in combinatie met de juiste afmeting betonplaten creëren namelijk een duurzame erfverharding. Wat is ervoor nodig om de ondergrond voldoende dragend te maken? De Keij denkt met u mee in oplossingen en zorgen van ondergrond tot het leggen van betonplaten voor een strakke verharding. Allereerst zullen zij de ondergrond uitgraven en de afwatering van het terrein aanleggen. Bij zwaar landbouwverkeer over de toekomstige erfverharding zal er eerst een puinbaan aangebracht worden. Daarna leggen zij een grove zandbed van 10cm tot 15 cm aan. En voor het aanleggen van de waterhuishouding zal het zandbed onder afschot aangelegd worden. Zodra de ondergrond nauwkeurig gelijkmatig en dragend is leggen zij de erfverhardingsplaten op de zandbaan.

 

ERFVERHARDINGSPLATEN LEGGEN

Voordat De Keij betonplaten komen leggen is het belangrijk welke afmeting betonplaten bij uw erfverharding past. Welk verkeer rijdt er over de toekomstige verharding? Gaat het om zwaar landbouwverkeer of om tractors met (vee) karren, plantenkarren, bussen en hoogwerkers? Elke erfverhardingsplaat heeft namelijk unieke eigenschappen en toe te passen voor diverse doeleinden. De eigenschappen van een betonplaat bestaan uit een enkele- of dubbele wapening, diverse diktes, een gladde- of stroeve toplaag, met- of zonder hoeklijn en hijsgaten. Aan de hand van berekeningen helpen de medewerkers van De Keij u bij het maken van de juiste keuze. Daarna komen zij betonplaten leggen met een vrachtwagen voorzien van autolaadkraan en vacuüm hijssysteem. Bij een ontoegankelijk erf voor vrachtwagens kunt u een tijdelijke verharding aanleggen met kunststof- of ijzeren rijplaten. Tijdens het plaatsen van erfverhardingsplaten plaatsen zij afstandhouders om beschadiging aan de betonplaat te voorkomen.

 

BETONSPECIALIST DE KEIJ

De Keij Betonplaten uit Dodewaard voorziet uw erf van ondergrond tot het leggen van erfverhardingsplaten van een duurzame erfverharding. Sinds 1998 zijn zij gespecialiseerd in het aanleggen van open verhardingen met betonplaten of Stelconplaten. Van ontwerp tot oplevering van het project heeft u één aanspreekpunt. En door middel van moderne vrachtwagens leggen zij honderden betonplaten op één dag. In korte tijd is het erf aangelegd met een betonplaten verharding en kunt u de werkzaamheden weer voortzetten. Wilt u een verharding aanleggen of uitbreiden met betonnen rijplaten en daarbij gebruik maken van de diensten van De Keij? Neem dan contact op en bespreek uw wensen!

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Offerte aanvragen voor Erfverhardingsplaten

Klaas van Binsbergen
Directie
Heeft u geen tijd voor het invullen van een offerteaanvraag? Neem dan direct contact op met onze klantenservice.

Bel ons op

0488 44 33 24
Naar contactformulier

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2024 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster