Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap
De Keij realiseert complete projecten

Een betonplaten oprit bij kavelpaden, kwekerspaden en toegangswegen optimaliseert de toegankelijkheid naar weilanden, akkers en kwekerijen. Voor landbouwers, kwekers en dierhouders is een erfverharding met betonplaten de ideale oplossing. U kent het wel; onverharde paden die met name in regenachtige tijden de nodige problemen met zich meebrengen. Het materieel rijdt diepe sporen in de paden en het vee raakt sneller verzakt. Ook rijdt het materieel met modder de autowegen op, die u vervolgens moet schoonhouden voor de veiligheid van het verkeer. Deze tijdrovende activiteiten zijn te voorkomen door een betonplaten verharding aan te leggen. Het materieel kunt u schoonrijden op de betonverharding, voordat u de autoweg op gaat en het vee raakt niet meer verzakt.

Dan hebben we bij de aanleg van kavelpaden en toegangswegen vaak te maken met de aanleg van een verbrede opritten. Datzelfde geldt voor terreinverhardingen binnen de industrie. Een verbrede oprit met betonplaten is ideaal voor het in- en uitdraaien van groot materieel, maar vereist wel enig maatwerk. Zo worden er bijvoorbeeld duikers, keerwanden of bruggen ingezet als er sloten aanwezig zijn bij ingangen van kavelpaden en toegangswegen.

De Keij geeft advies over het aanleggen van een verharding met betonplaten, waarbij zij passende oplossingen hebben voor de aanleg van een betonplaten oprit. Daarnaast nemen zij alle werkzaamheden aan, zodat u één aanspreekpunt heeft voor het hele project. In korte tijd zijn onverharde paden en terreinen verleden tijd en heeft u een duurzame betonplaten verharding voor jaren.

Betonplaat 200x200cm
Hoogwaardige kwaliteit
Dikte in 14cm en 16cm
Verkeersklasse tot 20 ton
Gladde, tegelstroeve en (ruw) gebezemde toplaag
Met- en zonder hoeklijn
Snel leverbaar i.c.m. leggen
Bekijk betonplaat 200x200cm
Betonplaat 200x100cm
Hoogwaardige kwaliteit
Dikte in 12cm, 14cm en 16cm
Verkeersklasse tot 20 ton
Gladde- en stroeve toplaag
Zonder hoeklijn
Snel leverbaar i.c.m. leggen
Bekijk betonplaat 200x100cm
Betonplaat 300x120cm
Hoogwaardige kwaliteit
Dikte in 12cm en 14cm
Verkeersklasse tot 15 ton
Stroeve toplaag
Zonder hoeklijn
Snel leverbaar i.c.m. leggen
Bekijk betonplaat 300x120cm

OPRIT BETONPLATEN AGRARIERS 

Om een betonplaten oprit aan te leggen zijn de afmetingen 200x200cm en 200x100cm ideaal in te zetten. En om deze verharding geheel aan te vullen is er maatwerk op betonplaten van toepassing.  Een opritverbreding is ideaal voor landbouwmachines, tractoren en ander groot verkeer, zodat deze makkelijk de oprit kunnen in- en uitdraaien. Daarvoor moeten we vaak betonplaten op maat zagen. En bij aanwezigheid van sloten voor het aanleggen van een oprit naar kavelpaden, heeft u allereerst een vergunning nodig. Daarna kunnen we door middel van duikers, keerwanden of bruggen een oprit met betonplaten aanleggen. En zitten er sloten tussen de percelen en wilt u de toegankelijkheid van het ene naar het andere perceel verbeteren? Dan is een dam met deze betonelementen een uitkomst. Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden voor het aanleggen van een betonnen oprit.

STELCONPLATEN OPRIT INDUSTRIE

Ook voor doeleinden binnen de industrie hebben we oplossingen voor het aanleggen van een betonnen oprit. Vooral vrachtwagens, grote machines en zwaar verkeer hebben de ruimte nodig bij het in- en uitdraaien van industrieterreinen. Denkt u na over een terreinverharding met Stelcon betonplaten en wilt u daarbij een verbrede Stelconplaten oprit laten aanleggen? Dan heeft De Keij drie afmetingen Stelconplaten in het assortiment, waarmee zij een verbrede oprit bij terreinen kunnen aanleggen. Stelconplaten hebben unieke eigenschappen en toe te passen bij industrieterreinen, bedrijfsterreinen, op- en overslagterreinen, parkeerplaatsen en voor vloeistofdichte doeleinden. Ook voor tijdelijke verhardingen en binnen de transport en logistiek zijn Stelconplaten ideaal in te zetten.

Een opritverbreding laten aanleggen bij kavelpaden, toegangswegen, kwekerspaden of terreinen?

De Keij heeft diverse afmetingen betonplaten en Stelconplaten in het assortiment voor het aanleggen van een prefab betonplaten oprit. Met de standaard afmetingen en enig maatwerk realiseren zij een strakke oprit met betonplaten. En van ontwerp tot oplevering heeft u één aanspreekpunt bij het aanleggen van een betonplaten verharding.

Neem contact op

Kavelpad | Project Leidschendam | De Keij BetonplatenPREFAB BETONPLATEN OPRIT

Kavelpaden, toegangswegen, kwekerspaden en terreinverhardingen zijn met diverse betonplaat afmetingen aan te leggen. En het aanleggen van een opritverbreding is ook mogelijk met meerdere afmetingen, aanvullend met betonplaten op maat. Terreinverhardingen en een prefab betonplaten oprit bestaan meestal uit de afmetingen 200x200cm en 200x100cm. De agrarische doeleinden zijn ook aan te leggen met betonplaten 300x120cm en 350x120cm. Al deze standaard afmetingen zijn te leggen in diverse diktes, toplagen en met- of zonder hoeklijn. Dan zijn de betonnen rijplaten 350x120cm ook nog eens in de lengte parallel naast elkaar te plaatsen. En eventueel in het midden op te vullen met grasbetonblokken. Als laatste hebben we nog betonplaten 80x120x12cm die ideaal zijn voor het aanleggen van paden tussen containervelden en pottenvelden. Door het brede assortiment is er voor elk doeleinde wel een passende oplossing, indien nodig met toepassing van maatwerk.

 

MAATWERK BETONPLATEN

Voor het verbreden van een oprit zijn er vaak betonplaten op maat nodig om de ingang van een betonverharding te voorzien. Betonplaten 200x100cm zijn ideaal om een betonplaten verharding van 200x200cm aan te vullen. Daarnaast is het mogelijk om de prefab betonplaten op maat te zagen om de oprit geheel passend te maken. En als we te maken hebben met T-splitsingen bij erfverhardingen zijn de diagonale platen een uitkomst. Met deze driehoekplaten vullen we T-splitsingen aan, zodat landbouwmachines en tractoren op de verharding makkelijker kunnen in- en uitdraaien. Wilt u een verharding aanleggen inclusief het verbreden van een oprit met betonplaten of Stelconplaten? En komt u daarbij niet uit met de standaard afmetingen? Neem dan contact op.

 

ONDERGROND ERFVERHARDING MET BETONPLATEN

Agriplaten beton | Agriplaten plaatsen | Betonplaten 2x2 | De Keij BetonplatenDan is bij het aanleggen van een erfverharding de fundering van groot belang voor het behoud van de betonplaten. De ondergrond voor betonplaten moet berekend zijn op de aslasten, waarbij een gelijkmatig dragende ondergrond dan een vereiste is. Alleen de juiste afmeting betonplaten in combinatie met een nauwkeurige ondergrond zorgen voor een vlakke en strakke erfverharding. Een gelijkmatig dragende ondergrond begint bij een goede afwatering en de (puin)- en/of zandbaan nauwkeurig egaliseren met lasergestuurde machines. Vervolgens kunnen de betonplaten op de vlakke ondergrond geplaatst worden. En bij de aanleg van een opritverbreding passen we maatwerk toe. Als laatste strooien zullen we de voegen van de verharding instrooien in met zand voor een betere zetting van betonplaten op de onderbaan.

 

BETONSPECIALIST DE KEIJ

Wilt u een kavelpad, toegangsweg, kwekerspad of terreinverharding aanleggen met prefab betonplaten en daarbij de oprit verbreden? De Keij is gespecialiseerd in het aanleggen van erfverhardingen met betonplaten en Stelconplaten. Van ontwerp tot oplevering geven zij advies en nemen het totaalproject aan, zodat u één aanspreekpunt heeft. En door middel van moderne vrachtwagens en lasergestuurde apparaten zijn onverharde terreinen in korte tijd voorzien van een duurzame verharding. Bent u benieuwd naar de betonplaten prijs inclusief maatwerk, het leggen en uitvoeren van grondwerkzaamheden? Neem dan contact op en laat u informeren.

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Offerte aanvragen voor Betonplaten oprit

Klaas van Binsbergen
Directie
Heeft u geen tijd voor het invullen van een offerteaanvraag? Neem dan direct contact op met onze klantenservice.

Bel ons op

0488 44 33 24
Naar contactformulier

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2024 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster