Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap
De Keij realiseert complete projecten

Een sleufsilo is een efficiënte opslag voor bulkgoederen zoals onder andere kuilvoer, mest en compost. Wilt u een duurzame indeling van uw terrein voor de opslag van al uw bulkgoederen? Een sleufsilo bouwen met betonplaten, megablokken of keerwanden bieden een uitkomst! Een sleufsilo met betonplaten als ondergrond en megablokken als scheidingswand is één van de mogelijkheden. Daarnaast kennen we ook een sleufsilo door het plaatsen van betonplaten en keerwanden. Door de juiste afmeting betonplaat, betonblok of keerwand toe te passen creëert u een duurzame opslag voor bulkgoederen. Daarnaast blijft de kwaliteit van deze betonelementen behouden. Het beton van deze elementen is zuurbestendig en gaat broei of schimmel in ruwvoer tegen. Ook de ondergrond voor het plaatsen van betonplaten, megablokken of keerwanden speelt een belangrijke rol. De Keij denkt met u mee voor een efficiënte indeling en geeft u passend advies! Wilt u het bouwen van een sleufsilo en het grondwerk uit handen geven? De Keij is een totaalleverancier vanaf 100m² en zijn voornamelijk te vinden binnen de agrarische-, industriële en logistieke sector. Zij verzorgen dus projecten van grondwerk tot plaatsing van betonelementen.

Betonplaten
Hoogwaardige kwaliteit
Zeer sterk, strak en vlak
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
In verschillende diktes verkrijgbaar
Diverse toplagen
Snel leverbaar
Bekijk onze betonplaten
Megablokken
Hoogwaardige kwaliteit
Duurzaam en slijtvast
Hoge gewichten tot 2400 KG
Diverse afmetingen
Makkelijk te stapelen
Met- en zonder nokken
Geen hechtmaterialen nodig
Snel leverbaar
Bekijk onze megablokken
Keerwanden
Hoogwaardige kwaliteit
Hoek- en rechte elementen
Hoge gewichten tot 4100 KG
Verschillende hoogtes tot 300 cm
Lengtes in 100, 200 en 400 cm
Snel leverbaar
Bekijk onze keerwanden

SLEUFSILO BOUWEN?

Wilt u een sleufsilo bouwen met betonplaten als ondergrond en megablokken als silowand? Of wilt u een duurzame opslag creëren met betonplaten en keerwanden? De keuze is aan u en De Keij helpt u bij het maken van de juiste keuze. Zij geven u informatie over de betonelementen en geven u advies over de ondergrond voor het bouwen van een sleufsilo. Zij denken mee in oplossingen en houden rekening met uw wensen. Betonelementen als betonplaten, megablokken en keerwanden namelijk leverbaar in diverse afmetingen en diktes en toepasbaar voor diverse doeleinden. Daarbij speelt de ondergrond ook een grote rol voor het indelen van een duurzame verharding binnen uw terrein. De Keij geeft daarom ook advies op maat voor het bouwen van een efficiënte sleufsilo.

Een sleufsilo bouwen?

Wij hebben betonplaten, betonblokken en keerwanden snel leverbaar. Neem contact met ons op om specifieke wensen te bespreken. Dan kijken we samen welke producten geschikt zijn voor een sleufsilo binnen uw terrein!

Neem direct contact op

BETONELEMENTEN SLEUFSILO

Voor het bouwen van een sleufsilo kennen we dus verschillende betonelementen om een duurzame erfverharding aan te leggen. Zo leggen we betonplaten op een vlakke en dragende ondergrond en plaatsen we megablokken of keerwanden als silowand. Deze betonelementen beschikken over een zuurbestendigheid, waardoor onder andere de kwaliteit van het product behouden blijft. Daarnaast gaat het beton van deze elementen de broei en schimmel tegen in ruwvoer. Betonplaten, megablokken en keerwanden beschikken over diverse eigenschappen en vraagt om specialisme voor het bouwen van een sleufsilo. Door middel van berekeningen en het toepassen van de juiste betonelementen creëert u een duurzame opslag van bulkgoederen.

 

Agriplaten | Betonplaten | De KeijBETONPLATEN

Er zijn diverse afmetingen betonplaten beschikbaar voor het aanleggen van een betonnen ondergrond van een sleufsilo. De meest gebruikte betonplaat afmeting is de 200x200cm en de 200x100cm. Daarnaast kennen we ook de afmetingen 300x120cm, 350x120cm en de 80x120cm. Deze afmetingen beschikken over diktes welke variëren tussen 12cm, 14cm en 16cm. Ook zijn betonplaten te bestellen met een gladde- en stroeve toplaag. De stroeve toplaag kent twee varianten, namelijk tegelstroef en gebezemd (ruw). Een ruime keuze voor het aanleggen van een ondergrond voor de sleufsilo.

 

MEGABLOKKENSleufsilo | Megablokken | De Keij Betonplaten

Megablokken zijn eenvoudig te plaatsen doordat zij zijn voorzien van nokken aan de bovenkant en uitsparingen aan de onderkant. Daarnaast hebben betonblokken een hoog gewicht tot 2400kg en verkrijgbaar in diverse afmetingen. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat hechtmaterialen overbodig zijn om een silowand op zijn plaats te houden. Door de juiste afmetingen toe te passen bouwt u snel en gemakkelijk een betonnen wand. Heeft u een sleufsilo, maar meerdere bulkgoederen voor opslag? Geen probleem! Met betonblokken als tussenwand creëert u meerdere opslagmogelijkheden binnen een sleufsilo.

 

Sleufsilo | Keerwanden | SilowandenKEERWANDEN

Voor het bouwen van een sleufsilowand heeft u naast megablokken ook de mogelijkheid om keerwanden te plaatsen als scheidingswand. Keerwanden zijn leverbaar in rechte- en hoekelementen en bevatten een hoog gewicht tot 41ookg. Daarnaast zijn keerwanden te bestellen in hoogtes tot 300cm en lengtes welke varieren in 100cm, 200cm en 400cm. Wilt u een sleufsilo bouwen met deze betonnen elementen? Dan bouwt u een duurzame opslag door middel van de juiste betonplaten als ondergrond en keerwanden als silowand.

 

 

ONDERGROND ELEMENTEN

Naast de toepassing van de juiste afmeting betonplaten, megablokken of keerwanden is de ondergrond ook van groot belang. Bij elk betonelement is het belangrijk dat de ondergrond gelijkmatig dragend is. De ondergrond dient nauwkeurig vlak te zijn en dat is mogelijk met lasergestuurd apparatuur. Het apparatuur zorgt dat de ondergrond op de millimeter nauwkeurig gelijkmatig is. Ook de draagkracht dient aan de voorwaarden te voldoen. Door onder andere oneffenheden uit de bestaande grond te verwijderen heeft u de juiste draagkracht. Ook de toevoeging van de juiste lagen puingrond en zand vallen onder de voorwaarden van een goede ondergrond. Dus het bouwen van een duurzame opslag bestaat uit een gelijkmatig dragende ondergrond en toepassing van de juiste betonelementen; betonplaten, megablokken of keerwanden.

 

ADVIES DE KEIJ BETONPLATEN

De Keij Betonplaten is gespecialiseerd in het aanleggen van terreinverhardingen door middel van betonplaten. Zij geven niet alleen advies, maar nemen grondwerkzaamheden aan, leveren en plaatsen betonelementen als betonplaten, megablokken en keerwanden. Het bouwen van een sleufsilo valt ook onder de werkzaamheden van De Keij. Samen met u kijken zij naar een efficiënte indeling van uw terrein en een passende oplossing voor de opslag van bulkgoederen. Wilt u meer informatie over het bouwen van een sleufsilo of bent u benieuwd naar een geheel nieuwe indeling van uw terrein? Neem gerust contact op met De Keij. Zij denken met u mee in oplossingen en helpen u bij het realiseren van een betonnen verharding!

 

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Offerte aanvragen voor Sleufsilo

Klaas van Binsbergen
Directie
Heeft u geen tijd voor het invullen van een offerteaanvraag? Neem dan direct contact op met onze klantenservice.

Bel ons op

0488 44 33 24
Naar contactformulier

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2024 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster