Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Op zoek naar geschikte industrieplaten voor uw terrein? Dan bent u bij De Keij aan het juiste adres. Betonplaten leveren zij niet alleen aan ondernemers binnen de agrarische- en logistieke sector, maar ook voor de industriële sector. Betonplaten hebben verschillende benamingen binnen deze sectoren. Zo spreken we over agriplaten binnen de agrarische sector, terwijl we binnen de logistieke-, en industriële sector spreken van industrieplaten. Een erfverharding met betonplaten verbetert onder andere de toegankelijkheid van uw terrein. Heeft u onverharde paden binnen uw bedrijf en wilt u deze verharden met industrieplaten? De Keij werkt snel en efficiënt met deze betonplaten van hoogwaardige kwaliteit. Zij leveren industrieplaten in een groot aantal standaardmaten, al dan niet uitgevoerd met een constructieve wapening voor hoge aslasten. De Keij denkt met u mee in oplossingen voor uw terrein, zodat u een duurzame erfverharding heeft voor jaren. Daarbij leveren en leggen zij niet alleen betonplaten, maar nemen ook grondwerkzaamheden aan. Zo heeft u één aanspreekpunt voor het hele project.

Industrieplaten A-keus
Nieuw vanaf de fabriek
Hoogwaardige kwaliteit
Zeer sterk, vlak en strak
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
In verschillende diktes verkrijgbaar
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Snel leverbaar
Bekijk onze industrieplaten
Industrieplaten B-keus
Nieuw vanaf de fabriek
Bevatten kleine schoonheidsfoutjes
Gemarkeerd met een stip of streep
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Goedkoper dan nieuwe betonplaten
Beperkt leverbaar
Neem contact op
Gebruikte industrieplaten
Vanaf een project
Zichtbare gebruikerssporen
Hoogwaardige kwaliteit
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Scherp geprijsd
Leverbaar zolang de voorraad strekt
Gebruikte industrieplaten

INDUSTRIEPLATEN KOPEN?

Wilt u industrieplaten kopen om uw onverharde terrein te voorzien van een efficiënte verharding? De Keij heeft verschillende afmetingen en diktes te koop, welke toepasbaar zijn voor verschillende doeleinden binnen de logistieke- en industriële sector. Betonplaten verbeteren onder andere de toegankelijkheid van terreinen en percelen. Daarnaast zijn betonplaten snel te plaatsen en eventueel weer gemakkelijk te verleggen. De Keij denkt met u mee in oplossingen voor uw terrein. Eén van de oplossingen is het aanleggen van nieuwe industrieplaten. Deze betonplaten zijn snel leverbaar. Daarnaast is het ook mogelijk om B-keus of gebruikte betonplaten te plaatsen. B-keus betonplaten zijn beperkt leverbaar en zolang de voorraad strekt kunt u gebruikte betonplaten bestellen.

Op zoek naar industrieplaten?

We hebben industrieplaten snel leverbaar voor projecten vanaf 60 m². Neem gerust telefonisch contact op om specifieke wensen te bespreken. Dan kijken we samen naar geschikte betonverharding voor uw terrein.

Neem direct contact op

INDUSTRIEPLATEN VOOR UW TERREIN

Heeft u een onverhard terrein en wilt u deze voorzien van een terreinverharding met industrieplaten? Of heeft u al een terreinverharding, maar wilt u het uitbreiden met betonplaten? De Keij heeft verschillende mogelijkheden om uw terrein te voorzien van een duurzame erfverharding. Zo hebben zij onder andere betonplaten A-keus, oftewel nieuwe betonplaten te koop. Daarnaast kunt u ook B-keus betonplaten, gebruikte betonplaten en Stelconplaten kopen. De juiste afmeting betonplaat in combinatie met een nauwkeurig geëgaliseerde ondergrond, vormen een goede erfverharding voor jaren!

 

Industrieplaten | Nieuwe betonplaten | De Keij Betonplaten INDUSTRIEPLATEN A-KEUS

Betonplaten kennen verschillende benamingen binnen de betonwereld. Zo noemen we betonplaten binnen de logistieke- en industriële sector ook wel industrieplaten. Terwijl betonplaten binnen de agrarische sector agriplaten worden genoemd. Betonnen platen kennen verschillende opties, waaronder de dikte, belastbaarheid en de verschillende toplagen. Een juiste afmeting betonplaat in combinatie met een nauwkeurig geëgaliseerde onderbaan, voorzien uw terrein van een verharding voor jaren! En door de ruime keuze uit betonplaten heeft De Keij voor elke ondernemer een passende en duurzame oplossing.

 

VERSCHILLENDE OPTIES

De Keij heeft zes verschillende standaardmaten industrieplaten in het assortiment. Deze standaardmaten zijn aan te passen aan uw wensen. Denk daarbij aan de dikte, aslast en de toplaag. Bij elke afmeting betonplaat heeft u de keuze uit een dikte van 12cm, 14cm of 16cm.

 

BELASTBAARHEID

Eén van de belangrijkste opties is de belastbaarheid van een betonplaat. Voor de industriële betonplaten 200x100cm, 200x150cm en 200x200cm is de maximale aslast 20 ton. Voor de afmeting betonplaat 300x120cm, 350x120cm en 80x120cm is de maximale aslast 15 ton. Door middel van de berekeningen helpen de medewerkers van De Keij u bij het maken van een juiste keuze betonplaat voor uw terrein.

 

KEUZE TOPLAAGIndustrieplaten | Stroeve betonplaten | De Keij

Naast de belastbaarheid en de dikte van de betonplaat heeft u ook de keuze uit twee verschillende toplagen, namelijk stroeve- en gladde betonplaten. Stroeve betonplaten zijn voorzien van een antislipstructuur, zijn extra sterk en gemakkelijk te verleggen. Gladde betonplaten zijn onderhoudsarm, gemakkelijk schoon te maken en zowel binnen- als buiten te plaatsen.

 

 

INDUSTRIEPLATEN B-KEUS

B-keus industrieplaten noemen we ook wel tweede keus betonplaten. Deze betonplaten hebben kleine afwijkingen waardoor het niet voldoet aan alle eisen van de fabrikant. Bij kleine afwijkingen denken we bijvoorbeeld aan haarscheurtjes, een klein hoekje eraf of een kleurverschil. Een B-keus betonplaat kenmerken we aan een stip of streep aan de zijkant van de betonplaat. Deze platen zijn qua uitstraling nog zo goed als nieuw en beperkt leverbaar.

 

AGRIPLATEN

Binnen de agrarische sector wordt de benaming agriplaten gebruikt voor betonplaten. Agriplaten zijn net als de industrieplaten leverbaar in verschillende afmetingen en diktes, voorzien van een gladde- of stroeve toplaag. Daarnaast kennen we ook de Agricon Groove betonplaten, welke te verkrijgen zijn in de afmeting 200x200cm en 200x100cm. Agricon Groove betonplaten hebben een maximale aslast van 15 ton en leverbaar met een dikte van 14 cm. Daarnaast zijn de Agricon Groove betonplaten voorzien van een (ruw) gebezemde, ofwel een stroeve toplaag.

 

Industrieplaten | Gebruikte betonplaten | Gebruikte Stelconplaten | De KeijGEBRUIKTE BETONPLATEN

Betonnen platen worden geregeld hergebruikt binnen de sectoren. Zolang de voorraad strekt, zijn ook de gebruikte industrieplaten te koop bij De Keij. Gebruikte betonplaten hebben bij een project gelegen en zijn nog in goede staat voor hergebruik. Daarbij voldoen de gebruikte betonplaten aan de kwaliteitseisen, maar zijn er gebruikerssporen aanwezig. Vraag gerust naar optimale foto’s van gebruikte betonplaten, zodat u weet wat u koopt!

 

 

STELCONPLATEN

Naast industrieplaten levert De Keij ook Stelconplaten. Deze betonplaten zijn duurzaam, slijtvast en bezitten een hoge kwaliteit. Daarnaast zijn deze betonplaten verkrijgbaar met- of zonder hoeklijn. Ook gebruikte Stelconplaten heeft De Keij in partijen voorradig. Neem contact op met De Keij voor de exacte voorraad en overleg met hen voor de juiste afmeting betonplaat voor uw terrein. Stelconplaten zijn onder andere leverbaar in de afmetingen 200x100cm, 200x150cm en 200x200cm.

 

DE KEIJ BETONPLATEN

De Keij Betonplaten uit Dodewaard is gespecialiseerd in het aanleggen van terreinverhardingen door middel van betonplaten of Stelconplaten. Niet alleen het leveren en leggen van betonplaten vallen onder de werkzaamheden van De Keij, maar ook het uitvoeren van grondwerkzaamheden. Zo heeft u één aanspreekpunt voor het hele terrein! De Keij realiseert voornamelijk erfverhardingen vanaf 60 m² binnen de agrarische-, industriële- en logistieke sector. Zij hebben al vele verhardingen aangelegd binnen Nederland, België, Duitsland en Engeland. Bent u benieuwd naar een betonverharding voor uw terrein? Neem contact met hen op voor meer informatie of vul het offerteformulier in.

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Offerte aanvragen

© 2020 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster