Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap
De Keij realiseert complete projecten

Op zoek naar tweedehands Stelconplaten? Bij De Keij heeft u de keuze uit verschillende soorten Stelconplaten. Of u nu nieuwe-, tweede keus of gebruikte Stelconplaten wilt kopen, bij De Keij hebben we geschikte betonplaten voor uw terrein. Wat is het verschil tussen tweede keus betonplaten en tweedehands Stelconplaten? Tweede keus Stelconplaten bevatten kleine schoonheidsfoutjes en zijn nieuw vanaf de fabriek. Tweedehands Stelconplaten noemen we ook wel gebruikte Stelconplaten. Deze betonplaten komen van een project en zijn door de hoogwaardige kwaliteit nogmaals te gebruiken. Stelconplaten staan bekend om hun hoge restwaarde. Ze kosten over het algemeen wel meer dan de alternatieven, maar gaan daardoor wél langer mee. Op langer termijn heeft u daar profijt van. Tweedehands Stelconplaten heeft De Keij in partijen voorradig. Wilt u gebruikte betonplaten voor uw terrein en bent u benieuwd naar de Stelconplaat prijzen? Neem dan contact op en De Keij helpt u graag verder. Een juiste Stelconplaat afmeting in combinatie met een gelijkmatig dragende ondergrond voorziet uw terrein van een duurzame verharding.

Nieuwe Stelconplaten
Hoogwaardige kwaliteit
Zeer sterk, vlak en strak
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
In verschillende diktes en afmetingen verkrijgbaar
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Snel leverbaar
Bekijk onze Stelconplaten
Tweede keus platen
Nieuw vanaf de fabriek
Bevatten kleine schoonheidsfoutjes
Gemarkeerd met stip of streep aan de zijkant
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Goedkoper dan nieuwe A-keus platen
Beperkt leverbaar
Vraag offerte aan
Gebruikte Stelconplaten
Vanaf een project
Zichtbare gebruikerssporen
Hoogwaardige kwaliteit
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Scherp geprijsd
Leverbaar zolang de voorraad strekt
Gebruikte Stelconplaten

WAT ZIJN STELCONPLATEN?

Stelconplaten zijn grote rechthoekige platen en bestaan uit een betonsterkteklasse C50/60. Dat is een klasse waarin men de sterkte van het beton uitdrukt en weer gekoppeld is aan de kubusdruksterkte en cilinderdruksterkte. Een betonsterkteklasse duidt men aan met de letter C opgevolgd door een minimaal vereist cilinderdruksterkte. Daarna volgt een schuine streep en de waarde van de kubusdruksterkte. De aanduiding C50/60 duidt een hoge sterkte beton aan. Daarnaast zijn Stelconplaten voorzien van een constructieve wapening en in vergelijking met de industriële betonplaten duurzaam en slijtvast. Het oppervlak van Stelconplaten is egaler dan een verharding met traditionele betonplaten. Zware voertuigen rijden comfortabel over de betonplaten en trillingen in heftrucks worden tot een minimum beperkt. De prijsklasse van Stelconplaten ligt hoger dan de industrieplaten, maar bevatten ook een hogere restwaarde. Tweedehands Stelconplaten behouden de hoogwaardige betonkwaliteit en gaan nog jarenlang mee in combinatie met een gelijkmatig dragende ondergrond.

Op zoek naar tweedehands Stelconplaten?

Zolang de voorraad strekt kunt u tweedehands Stelconplaten vanaf 100m² bestellen bij De Keij voor een scherpe prijs. Neem telefonisch contact op om specifieke wensen te bespreken. Dan kijkt De Keij samen met u verder naar beschikbare Stelconplaten voor uw terrein.

Neem contact op

WELKE STELCONPLATEN ZIJN ER?

De Keij heeft verschillende afmetingen Stelconplaten in het assortiment, waarvan zij ook in partijen tweedehands Stelconplaten te koop hebben. Zolang de voorraad strekt zijn deze betonplaten te bestellen voor een scherpe prijs. Tweedehands Stelconplaten zijn meestal leverbaar in de standaardafmeting 200x200cm met- of zonder hoeklijn en in verschillende diktes. Nieuwe Stelconplaten zijn leverbaar in de standaardmaten 200x100cm en 200x200cm. Deze betonplaten zijn verkrijgbaar in de diktes 14cm, 16cm, 20cm en 25cm. Stelconplaten met een dikte van 25cm zijn berekend op aslasten van maximaal 25 ton. Wilt u Stelconplaten kopen, maar komt u niet uit met de standaardmaten? U kunt betonplaten op maat laten zagen om het terrein alsnog te voorzien van betonplaten. Voor elk terrein is er een passende oplossing om een betonverharding aan te leggen.

 

GEBRUIKTE BETONPLATEN

Industrieplaten | Gebruikte betonplaten | Gebruikte Stelconplaten | De KeijDe Keij heeft niet alleen tweedehands Stelconplaten te koop, maar ook industriële betonplaten in verschillende afmetingen. Ook industrieplaten zijn zolang de voorraad strekt leverbaar in gebruikt. Gebruikte betonplaten voldoen ook aan de eisen, van goede kwaliteit en nogmaals te leggen als erfverharding. Let wel; Tweedehands Stelconplaten of gebruikte industrieplaten zijn snel uitverkocht. Neem contact op voor de exacte voorraad en wat de levertijden zijn. Wilt u meer informatie over de (gebruikte) betonproducten van De Keij? Stel al uw vragen en zij geven u passend advies over het aanleggen van een duurzame verharding. Heeft u al betonplaten liggen en wilt u het terrein uitbreiden met betonplaten? Ook dat is mogelijk bij De Keij.

 

VERSCHILLEN BETONPLATEN

Als we spreken over betonplaten dan zijn Stelconplaten een algemeen bekende bij de ondernemers. Naast Stelconplaten zijn er ook industrieplaten. Het verschil tussen betonplaten zit met name in het keurmerk waaraan beide betonplaten moeten voldoen. De verschillen van betonplaten zitten in de vorm en samenstelling, afmetingen, randen, wapening, betonmengsel, randprofielen, slijtvastheid, draagvermogen en duurzaamheid. Door het keurmerk voldoen Stelconplaten en industrieplaten aan verschillende eisen. Welke eisen stelt u voor het verharden van uw terrein? Waarvoor gaat u de betonplaten gebruiken? De Keij helpt u bij het maken van een keuze en geven passend advies over het aanleggen van een erfverharding met betonplaten. Wilt u Stelconplaten of industriële betonplaten kopen voor erfverharding, denk dan ook aan de ondergrond voor betonplaten.

 

 

SPECIALITEITEN VAN DE KEIJ

De Keij Betonplaten is gespecialiseerd in het aanleggen van verhardingen met betonplaten en Stelconplaten. Daarnaast geven zij advies over de ondergrond voor betonplaten. Zo moet er zand als ondergrond gebruikt worden en dient u de zandbaan te egaliseren. Een perfecte ondergrond in combinatie met de juiste betonplaat creëren namelijk een duurzame verharding. En of u nu nieuwe-, tweede keus of tweedehands Stelconplaten koopt, elke betonplaat vereist een gelijkmatig dragende ondergrond. Ook is het belangrijk om een goede afwatering van de erfverharding te hebben, zodat er geen water onder de betonplaten komt te staan. Wilt u het hele project uit handen geven? De Keij staat voor u klaar. Van onverhard naar duurzaam verhard in één hand. Uw terrein is in korte tijd voorzien van een terreinverharding met betonplaten. Bent u benieuwd welke betonplaten er bij uw terrein passen? Neem contact op en vraag om advies en De Keij geeft u vrijblijvend informatie.

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Offerte aanvragen voor Tweedehands Stelconplaten

Klaas van Binsbergen
Directie
Heeft u geen tijd voor het invullen van een offerteaanvraag? Neem dan direct contact op met onze klantenservice.

Bel ons op

0488 44 33 24
Naar contactformulier

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2024 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster