VOM 26. JULI BIS 16. AUGUST SIND WIR IM URLAUB UND TELEFONISCH NICHT ERREICHBAR. BIS DAHIN SIND WIR NATÜRLICH GERNE FÜR SIE DA. WIR DANKEN IHNEN FÜR IHR VERSTÄNDNIS.

Kontakt aufnehmen
Kunden bewerten uns mit einer 9+
Erfahrung und handwerkliches mit Beton- und Stelconplatten
De Keij führt komplette Projekte durch

Als ondernemer wilt u in elk seizoen toegang hebben tot uw percelen of terreinen. Of u nu een agrarische ondernemer of een ondernemer in de industrie bent, binnen elke sector kennen we de problemen van onverharde terreinen. Afhankelijk van het weer en het seizoen brengt dat de nodige uitdagingen met zich mee. Een ondernemer weet daar zijn oplossingen voor te vinden en De Keij spreekt met zijn specialistische kennis in zijn voordeel. Zij maken het mogelijk om met een betonplaat verharding de toegankelijkheid naar percelen en terreinen te verbeteren. Daarnaast komen zij niet alleen betonplaten leggen, maar nemen ook totaalprojecten aan. Kortom; Van een onverhard perceel naar een duurzame betonplaat verharding in één hand. Wilt u de betonplaten laten leggen en advies over de ondergrond voor betonplaten? Ook dat is mogelijk. De Keij denkt met u mee voor een passende oplossing van uw terrein.

 

BETONPLAAT VERHARDING

Betonpad kwekerij | De Keij BetonplatenIn een periode met veel neerslag wordt de grond van uw onverhard terrein drassig. De onverharde paden in de boomkwekerij of toegangsweg naar weilanden veranderen in een modderpoel. Uw tractors, rooimachines, hoogwerkers rijden al gauw diepe sporen in deze paden. En het vee komt vast te zitten in de drassige toegangswegen. Bij onverharde industrieterreinen of (tijdelijke) bouwwegen staan auto’s, bussen, tractoren of werktuigen regelmatig vast. Dat kost u veel tijd om het weer op te lossen en levert de nodige schade op. Een betonplaat verharding is één van de oplossingen om deze problemen te voorkomen. De Keij Betonplaten weet wat de behoefte is van elke ondernemer en geeft passend advies voor het aanleggen van een duurzame verharding.

 

BETONPLATEN KOPEN

Verhardingen met betonplaten| Betonplaat 200x100 | Betonplaten erfverharding | Betonplaten | De KeijAl jarenlang levert De Keij de befaamde Stelconplaten en betonplaten aan agrariërs en ondernemers in de industriële sector. Deze betonelementen zijn ideaal voor het verharden van kavelpaden, koepaden, toegangswegen, opslagterreinen, overdekte terreinen en (tijdelijke) bouwwegen. Ook voor het bouwen van een sleufsilo zijn betonplaten ideaal als ondergrond. Een verharding met betonplaten verbetert niet alleen de toegankelijkheid van uw perceel, maar behoudt ook de kwaliteit van ruwvoer. En met keerwanden of megablokken als scheidingswand creëert u een efficiënte opslagruimte voor ruwvoer, grond, zand, compost en afval. Betonplaten zijn leverbaar in de afmetingen 200x100cm, 200x200cm, 300x120cm, 350x120cm en 80x120cm. Stelconplaten zijn leverbaar in 200x100cm en 200x200cm. Bij elke betonplaat heeft u meerdere opties zoals de dikte en de toplaag. De diktes van betonplaten variëren tussen de 12cm en 20cm. De toepassing van uw erfverharding bepaalt de dikte van de betonplaat. Wilt u meer informatie over de producten? Neem contact op.

 

 

EXPERT IN EEN BETONPLAAT VERHARDING

De Keij Betonplaten was gevestigd binnen het laanboomcentrum van Europa; in het dorp Opheusden. In augustus 2019 zijn zij verhuisd naar het naastgelegen dorp Dodewaard. Sinds 2006 realiseert De Keij voor vele boomkwekerijen een verharding met betonplaten, zowel binnen- als buiten het laanboomcentrum. In België, Duitsland en Engeland leveren en leggen zij betonplaten binnen de agrarische sector, maar ook in de industriële sector. Uit ervaring weet De Keij precies welke type betonplaat het meest geschikt is voor elke ondernemer. Natuurlijk biedt de Keij een totaaloplossing voor uw erfverharding. Daarbij leveren en leggen zij niet alleen betonplaten, maar ook het vereiste zandbed wordt aangebracht. Het grondwerk wordt volledig voor u uitgevoerd om een gelijkmatig dragende ondergrond te creëren voor de toekomstige erfverharding. Daarnaast nemen zij ook de waterhuishouding van uw terrein mee. Wilt u meer informatie over het aanleggen van een betonplaten verharding? Neem contact op en bespreek uw wensen.

 

Neugierig, wie wir es machen?

Fordern ein Angebot für eine Betonplatten für Baumschulen

Klaas van Binsbergen
Directie
Heeft u geen tijd voor het invullen van een offerteaanvraag? Neem dan direct contact op met onze klantenservice.

Bel ons op

0488 44 33 24
zum Kontaktformular

unsere Projekte

Kontaktinformation

Matensestraat 61A
NL-6669 CH Dodewaard
Niederlande

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2024 De Keij Betonplatten & Stützwände | Sitemap | Privacy Policy

Website: Stylemaster