Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap
De Keij realiseert complete projecten

Een betonpad aanleggen om ook in regenachtige tijden comfortabel naar akkers en kwekerijen te rijden? Het verplaatsen en rooien van bomen gebeurt vaak in een periode van regen en drassige gronden. Bij onverharde paden komen machines snel vast te zitten in de modderbanen, met materiële schade tot gevolg. Ook kost het de nodige energie om het materieel weer uit de verzakking te krijgen. Deze tijdrovende problemen behoren definitief tot het verleden met een betonpad voorzien van industrieplaten of Stelconplaten. Betonpaden bieden voor tractors, hoogwerkers, auto’s en andere werktuigen een toegankelijk pad en comfortabel rijden. Een betonplaten verharding geeft in elk seizoen toegang tot percelen met elke machine. Bij het aanschaffen van betonplaten, denk dan ook aan de ondergrond voor betonplaten. Een gelijkmatig dragende ondergrond voor betonplaten is namelijk dè basis voor een juiste erfverharding. De Keij geeft passend advies over het aanleggen van een betonpad met betonplaten. Naast het leveren en leggen van betonplaten behoren het aanleggen van ondergrond verstevigende maatregelen ook tot de specialiteiten van De Keij.

ASSORTIMENT BETOPLATEN VOOR AANLEGGEN BETOPAD

Betonplaten 200x200cm
Hoogwaardige kwaliteit
Zeer sterk, vlak en strak
Gladde- en gebezemde toplaag
Met- en zonder hoeklijn
Enkel- of dubbele wapening
Diktes in 14cm en 16cm
Met- en zonder hijsvoorziening
Maximaal 20 ton aslast
Snel leverbaar
Bekijk betonplaat 200x200cm
Betonplaten 200x100cm
Hoogwaardige kwaliteit
Zeer sterk, vlak en strak
Gladde- en gebezemde toplagen
Met- en zonder hoeklijn
Enkel- of dubbele wapening
Diktes in 12cm, 14cm en 16cm
Met- en zonder hijsvoorziening
Maximaal 20 ton aslast
Snel leverbaar
Bekijk betonplaat 200x100cm
Betonplaten 300x120cm
Hoogwaardige kwaliteit
Zeer sterk, vlak en strak
Gebezemde toplaag
Met- of zonder hoeklijn
Enkel- en dubbele wapening
Diktes in 12cm en 14cm
Met hijsvoorziening
Maximaal 15 ton aslast
Snel leverbaar
Bekijk betonplaat 300x120cm

BETONPLATEN VERHARDING KWEKERIJ

Een betonpad aanleggen in de kwekerij of een toegangsweg naar akkers en weilanden is mogelijk met verschillende afmetingen betonplaten. Zo kennen we de afmeting 200x200cm waarmee een verharding van vier meter breed gemaakt kan worden. Het komt ook voor dat een betonpad van 200x200cm aangevuld wordt met de afmeting 200x100cm om het passend te maken. Een betonplaat 200x100cm gebruiken we dus ook wel als pasplaat. Is een betonpad van vier meter te breed en heeft u aan een toegangsweg van drie meter breed voldoende? Dan is de betonplaat 300x120cm ideaal. Wilt u een voordelige oplossing voor het aanleggen van een betonpad? Dan kunt u zelfs betonplaten 350x120cm toepassen en parallel naast elkaar leggen. Voor het realiseren van een betonpad binnen pottenvelden en containervelden zijn betonplaten 80x120cm een uitkomst. Voor elke agrarische ondernemer is er een passende oplossing om een betonplaten verharding aan te leggen. Vraag naar de mogelijkheden voor uw terrein en neem contact op om uw wensen te bespreken.

Een betonpad aanleggen met betonplaten?

De Keij heeft diverse afmetingen betonplaten in het assortiment om een betonpad aan te leggen. Daarnaast geven zij advies over de ondergrond voor betonplaten. Wilt u van ondergrond tot het leggen van betonplaten uit handen geven? De Keij is een totaalleverancier vanaf 100m². In korte tijd is uw perceel voorzien van een efficiënte verharding met betonplaten.

Bekijk onze betonplaten

BETONPAD AANLEGGEN

Een betonpad binnen de boomkwekerij zorgt voor comfortabel werken en rijden met uw materieel. Verzakkingen met materieel of vee in onverharde drassige paden is verleden tijd. Tevens blijven de wegen schoon, doordat uw materieel de grond eraf rijdt op het betonpad. Autowegen hoeft u dus niet meer schoon te maken. Ook biedt een kwekerij met betonpaden een opgeruimd en strak aanzicht. Wilt u percelen voorzien van betonpaden? De Keij geeft u passend advies over het aanleggen van een betonpad binnen de kwekerijen. Aan de hand van berekeningen geven zij advies over de afmeting betonplaat en de ondergrond voor betonplaten. Daarnaast is een goede afwatering van percelen ook belangrijk om een duurzame erfverharding met betonplaten aan te leggen.

 

BELASTING BETONPAD

Voor het aanleggen van duurzame betonpaden moeten deze voorzien zijn van een stevige ondergrond en de juiste afmeting betonplaten. De Keij realiseert betonpaden geheel naar wens, ongeacht welk soort grond uw kwekerij bezit. Voor kleigronden en zandgronden volstaat de regel van minimaal 10cm zandbed. Bij veengronden moet de ondergrond aan andere voorwaarden voldoen. Betonpaden worden aangepast aan de belasting en maatvoering. Belasting van betonplaten bij kwekerijen betreffen vaak tractoren met boomwagens, hoogwerkers en bussen. Onze constructeur rekent exact uit welke betonplaten geschikt zijn, zodat u de juiste betonplaten heeft voor uw paden.

 

Ondergrond StelconplatenONDERGROND BETONPAD

Naast de juiste betonplaat afmeting is ook een gelijkmatig dragende ondergrond van groot belang. Betonplaten moeten voldoende steun krijgen vanuit de ondergrond om de aslast te dragen. Meestal is een zandbed van minimaal 10cm voldoende. Bij zware aslasten of bij onvoldoende steun vanuit klei-, zand- en veengronden brengen zij eerst een puinbaan aan ter versteviging. Een goed verstevigde ondergrond zorgt er namelijk voor dat betonplaten jarenlang meegaan. Bij een goedgekeurde ondergrond leggen de chauffeurs de betonplaten direct vanaf de vrachtwagen op de onderbaan. Op deze manier leggen zij honderden meters betonpad op één dag.

 

BETONPADEN MET STELCONPLATEN

De betonplaten van De Keij zijn waardevast. Dit houdt in dat betonplaten na 10 jaar een restwaarde hebben van circa 50% van de nieuwwaarde. In het geval van ruilverkaveling, verkoop of herindeling zijn de betonplaten makkelijk te transporteren. Naast de reguliere betonplaten levert De Keij ook Stelconplaten. De Keij is al jarenlang hofleverancier van Stelconplaten aan agrariërs, waardoor er veel specialistische kennis aanwezig is. Stelconplaten staan bekend om hun kwaliteit en maatvastheid en zonder constructieve wapening te gebruiken tot 20 ton aslast. Daarbij heeft u de optie om stalen hoekranden te integreren in de Stelconplaten. Stalen hoekranden zorgen ervoor dat betonpaden zeer nauwkeurig worden gelegd. Uiteraard dient de ondergrond ook bij Stelconplaten nauwkeurig geëgaliseerd te zijn, want dat is de basis! Stelconplaten zijn in verhouding kostbaarder dan de reguliere industrieplaten, maar dit betaalt zich terug in de kwaliteit.

 

KOSTEN BETOPAD AANLEGGEN

De kosten voor het aanleggen van een betonpad  is afhankelijk van veel verschillende factoren. Welke oplossing het beste aansluit bij uw kwekerij, hangt voornamelijk van uw wensen af. Neem vrijblijvend contact op met De Keij en ontvang passend advies voor betonpaden en toegangswegen voor kwekerijen, pottenvelden, containervelden, weilanden en akkers.

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Offerte aanvragen voor Betonpad

Klaas van Binsbergen
Directie
Heeft u geen tijd voor het invullen van een offerteaanvraag? Neem dan direct contact op met onze klantenservice.

Bel ons op

0488 44 33 24
Naar contactformulier

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2024 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster