Betonpaden binnen boomkwekerijen optimaliseren de bereikbaarheid. Vooral bij regenachtige tijden veroorzaken de machines diepe sporen in de onverharde paden. Als gevolg daarvan komt het materieel vast te zitten, waarbij het enige tijd duurt voordat u verder kunt met uw werkzaamheden. Om efficiënter te gaan werken binnen kwekerijen zijn betonpaden een uitkomst! Zo heeft De Keij in overleg met de opdrachtgever bij een boomkwekerij in Opheusden een betonpad aangelegd. Dit betonpad is de ideale oplossing voor de begaanbaarheid van het drassig terrein. Een betonpad met de betonplaat afmeting 300x120x14cm zorgen bij deze kwekerij voor een optimale bereikbaarheid van het perceel!

 

BETONPADEN KWEKERIJ

Heeft u ook regelmatig te kampen met vastgelopen transportmiddelen in uw kwekerij of onverhard terrein? Dan zijn er verschillende opties om het probleem op te lossen. U kunt kiezen voor asfalt, maar de kosten daarvan wegen niet op tegen de flexibiliteit van betonplaten. Paden met asfalt zijn niet verplaatsbaar, terwijl betonpaden voorzien van betonplaten gemakkelijk verlegbaar zijn. De Keij heeft betonplaten in verschillende afmetingen en toplagen verkrijgbaar. Wilt u de betonpaden verleggen of uitbreiden dan zijn er genoeg mogelijkheden met betonplaten. De Keij adviseert u op basis van de verkregen informatie de betonplaten welke voor uw terrein het meest geschikt zijn.

 

BEREIKBAARHEID KWEKERIJEN

Wilt u de bereikbaarheid van uw terrein optimaliseren middels een open verharding? Dan zijn betonpaden door middel van betonplaten de uitkomst! Hiermee reduceert u eenvoudig de kosten en de betonplaten zijn eenvoudig opnieuw te gebruiken. Daarbij worden de betonplaten in een kort tijdbestek efficiënt geleverd en gelegd. Bij deze kwekerij in Opheusden heeft De Keij een betonpad aangelegd met betonplaten in de afmeting 300x120x14 cm.

 

BETONPLATEN LEGGEN KWEKERIJ

Voor het plaatsen van betonplaten dient de ondergrond gelijkmatig dragend te zijn. Dit houdt in dat de ondergrond onder de juiste condities is geëgaliseerd, zodat de draagbaarheid voor de aslast van betonplaten optimaal is. Op het moment dat de ondergrond niet aan de vereiste voorwaarden voldoet, dan hebben de betonplaten onvoldoende draagkracht. Het vergroot de kans op het breken van de betonplaten. Om dit te voorkomen adviseert De Keij een gelijkmatig dragende ondergrond aan te brengen.

De huidige grond dient gelijkmatig te zijn, waarbij eventueel oneffenheden als grof gesteente verwijderd is. Zodra de huidige grond vlak gemaakt is, brengen ze een zandbed aan. Het zandbed egaliseren zij door middel van lasergestuurd apparatuur, zodat het tot op de millimeter nauwkeurig gelijkmatig en dragend is. Zodra de conditie van de ondergrond goedgekeurd is, leggen de chauffeurs de betonplaten op het zandbed. Dit doen zij door middel van een zuignap, zodat de chauffeurs de betonplaten vanaf de vrachtwagen op het zandbed leggen.

 

DE KEIJ BETONPLATEN UIT DODEWAARD

De Keij Betonplaten is gevestigd in het dorp Dodewaard. Zij zijn gespecialiseerd in het leveren en leggen van betonplaten en Stelconplaten door het hele land. Niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland en Engeland leggen zij verharde paden aan. Daarbij nemen zij ook grondwerkzaamheden aan, zodat u één aanspreekpunt heeft voor het hele project. De Keij realiseert voornamelijk projecten binnen de agrarische sector en industrie. Wilt u de begaanbaarheid van uw terrein optimaliseren en daarbij de mogelijkheden voor uw terrein bespreken? Zij denken graag met u mee in oplossingen voor uw terrein! Neem contact met hen op!