Het aanleggen van een strakke terreinverharding met betonplaten vraagt om precisiewerk en vakmanschap. Allereerst is het belangrijk dat er een gelijkmatig dragende ondergrond aanwezig is, voordat u betonplaten laat leggen. Betonplaten dragen namelijk alleen de volledige aslast op een nauwkeurige ondergrond. Daarnaast moet u ook rekening houden met de afwatering van het terrein. Om u van alle gemakken te voorzien neemt De Keij projecten van ontwerp tot oplevering aan. Zo mochten we voor A18 Sierbestrating het terrein van ondergrond tot het plaatsen van betonplaten aanleggen.

 

TOTAALPROJECT DOETINCHEM

In Doetinchem gaat het om een terreinuitbreiding van ca. 3500m² die we aangelegd hebben met Keijplaten in de afmeting 200x200x16 cm. Voordat we de betonplaten leggen zorgen we als eerste voor een gelijkmatig dragende ondergrond. De grondwerkzaamheden bestaan uit het ophogen, verdichten en onder afschot aanbrengen van de ondergrond. Vervolgens wordt de onderbaan en zandbaan geëgaliseerd en plaatsen we de betonplaten op de onderbaan. Als laatste zijn er verholen goten met vellingrand 200x50x33 cm en zandvangputten 50x50x81 cm geplaatst voor het afwateren van het terrein.

 

BETONPLATEN 200X200 CM

De Keij betonplaten 200x200x16 cm zijn voorzien van een tegelstroeve toplaag, enkele wapening, zonder hijsgaten en berekend op aslasten tot maximaal 20 ton. Deze betonplaten leggen we direct vanaf de vrachtwagen voorzien van autolaadkraan en vacuüm hijssysteem op een nauwkeurige ondergrond. Met deze moderne vrachtwagens plaatsen we snel en vakkundig honderden betonplaten op één dag. Als laatste zorgen we voor een nette afwerking door betonplaten 200x100x16 cm te plaatsen voor het geheel passend maken van de terreinverharding.

 

DE KEIJ BETONPLATEN

Bent u benieuwd naar het indelen van uw terrein met een betonplaten verharding? De Keij een betonspecialist in het aanleggen van terreinverhardingen met betonplaten of Stelconplaten, staat voor u klaar. Door het project van ontwerp tot oplevering uit handen te geven is het terrein in korte tijd voorzien van een strakke erfverharding. Een nauwkeurige ondergrond in combinatie met de juiste afmeting betonplaten zorgen namelijk voor een duurzame erfverharding. De Keij denkt met u mee en heeft voor elke ondernemer een passende oplossing. Wilt u een terreinverharding aanleggen en gebruik maken van de diensten van De Keij? Neem dan contact op en bespreek uw wensen.