Heeft u meerdere bulkgoederen en wilt u deze efficiënt indelen binnen het terrein? Door betonplaten te leggen, keerwanden te zetten en betonblokken te plaatsen creëert u een efficiënte indeling binnen het terrein. Betonplaten in combinatie met een gelijkmatig dragende onderbaan creëren een vlakke ondergrond, zodat met betonblokken stevige tussenwanden gebouwd kan worden. En door keerwanden te zetten aan de buitenzijde van het opslagterrein staat er gelijk een strakke scheidingswand. Wilt u de betonelementen in de toekomst verplaatsen of de opslagindeling uitbreiden? Ook dat is mogelijk, want de losse elementen zijn makkelijk te verplaatsen en door de standaard afmetingen snel bij te bestellen. Betuws Plantencentrum heeft met betonelementen een opslagruimte laten indelen voor het potgrond.

 

OPSLAGRUIMTE OPHEUSDEN

Bij BPC in Opheusden mocht De Keij een opslagruimte indelen met betonplaten, keerwanden en megablokken. De werkzaamheden zijn het uithalen van de huidige betonplaten, uitgraven van de ondergrond en vervolgens het zandbed egaliseren tot een vlakke onderbaan. Daarna de keerwanden zetten aan de buitenzijde van de opslagruimte en de betonplaten leggen. Als laatste zijn de voegen tussen de betonplaten aangevuld met zand en betonblokken gestapeld als tussenwanden. Al deze betonelementen vormen een ideale indeling voor de opslag van het potgrond.

 

KEERWANDEN ZETTEN

Keerwanden worden vaak ingezet om hoogteverschillen bij terreinen te overbruggen en tegelijkertijd dient het als scheidingswand. Zo ook bij dit terrein in Opheusden waar keerwanden zijn geplaatst aan de buitenzijde van de opslagruimte. Deze B-keus keerwanden zijn enkel- en dubbelkerend en in de afmeting 125cm hoog, 400cm breed met een voet van 85cm.

 

BETONPLATEN LEGGEN

Daarna is het terrein verder aangevuld met Keijplaten in de afmeting 200x200x14 cm voorzien van een tegelstroeve toplaag. Deze Keijplaten hebben een enkele wapening, zonder hoeklijn en hijsgaten met een maximale aslast van 15 ton. Het leggen van betonplaten geschiedt met een vrachtwagen of shovel. De vrachtwagens zijn voorzien van een autolaadkraan en een vacuüm hijssysteem waarmee snel betonplaten te plaatsen zijn. Bij ontoegankelijke terreinen voor vrachtwagens worden betonplaten gelegd met een shovel en vacuüm hijssysteem.

 

BETONBLOKKEN PLAATSEN

Als laatste zijn Betonblokken zijn ideaal als scheidingswand of tussenwand. Door het hoge gewicht en het unieke bouwsysteem staat er snel en vakkundig een stevige wand. Voor het indelen van de opslagruimte zijn er betonblokken geplaatst als tussenwand. Voor het bouwen van de tussenwanden zijn de betonblokken 160x40x80 cm, 80x40x40 cm en de 80x40x80 cm gebruikt. BPC heeft met verschillende betonelementen en een gelijkmatig dragende ondergrond een efficiënte opslagruimte ingedeeld.

 

DE KEIJ BETONPLATEN

Wilt u ook een opslagruimte indelen met betonplaten als ondergrond en betonblokken als tussenwand? En keerwanden om de hoogteverschillen binnen het terrein op te vangen? De Keij is gespecialiseerd in het aanleggen van erfverhardingen met betonplaten en Stelconplaten. Zij komen niet alleen de betonplaten leggen, maar nemen ook de grondwerkzaamheden aan. Een nauwkeurige ondergrond in combinatie met de juiste betonplaten voorzien het terrein al van een duurzame erfverharding. Daarnaast het indelen van opslagruimtes met keerwanden en betonblokken voorziet het terrein van een efficiënte opslagindeling. Zo kunt u meer goederen opslaan binnen dezelfde oppervlakte. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden voor uw terrein.