Onverharde paden zorgen in regenachtige periodes voor veel problemen. Denk bijvoorbeeld aan het vee wat wegzakt bij drassige gronden of machines welke diepe sporen achterlaten. Na verloop van tijd is het onverharde pad ontoegankelijk. Het probleem kan heel makkelijk opgelost worden door het plaatsen van betonplaten. Deze zijn snel leverbaar en indien nodig gemakkelijk te verleggen. Bij diverse kwekerijen mocht De Keij kavelpaden aanleggen. Hiervoor hebben wij verschillende soorten betonplaten gebruikt!

 

KAVELPADEN KWEKERIJEN

Schoon en moeiteloos door uw kwekerij of over uw terrein? Dit kan met het gebruik van onze betonplaten. Betonplaten zijn sterk, onderhoudsarm en flexibel inzetbaar. Ideaal voor vrijwel iedereen met een agrarische- of industriële onderneming. De Keij helpt u graag bij het kiezen én aanleggen van uw verharding. Onderstaand treft u de standaard en meest gebruikte betonplaten binnen kwekerijen of industrieterreinen. Daarnaast hebben we ook betonplaten op maat, zodat elke ondernemer een betonnen verharding binnen zijn bedrijf kan realiseren! Neem daarvoor contact met ons op!

 

BETONPLATEN 200X200 cm

Betonplaten in deze afmeting zijn veelzijdige industrieplaten, welke een verkeersklasse hebben van maximale aslast van 20 ton. Deze industrieplaten zijn perfect in te zetten voor terreinverhardingen, toegangswegen, kavelpaden, betonpaden en sleufsilo’s. Betonplaten in de afmeting 200×200 cm zijn verkrijgbaar in 14cm en 16cm dikte. Deze industrieplaten zijn te bestellen in een gladde- en stroeve toplaag.

 

BETONPLATEN 200X100 CM

Deze industrieplaten noemen we ook wel pasplaten, omdat deze vaak ter aanvulling zijn van de betonplaten in de afmeting 200×200 cm. Betonplaten 200×100 cm zijn veelzijdige industrieplaten, welke een verkeersklasse hebben van maximale aslast van 20 ton. Deze industrieplaten zijn perfect in te zetten voor terreinverhardingen, toegangswegen, kavelpaden, betonpaden en sleufsilo’s. Betonplaten in de afmeting 200×200 cm zijn verkrijgbaar in 12cm, 14cm en 16cm dikte. Deze industrieplaten zijn te bestellen in een gladde- en stroeve toplaag.

 

BETONPLATEN 300X120 CM

Naast de betonplaten 200×200 cm en 200×100 cm heeft De Keij ook industrieplaten 300×120 cm. Deze betonplaten zijn veelzijdige industrieplaten, welke een verkeersklasse hebben tot maximaal 15 ton aslast. Ook deze betonplaten zijn perfect in te zetten voor terreinverhardingen, toegangswegen, kavelpaden, betonpaden en sleufsilo’s. Deze betonplaat 300×120 cm is verkrijgbaar in 12cm en 14cm dikte. Daarnaast kunt u deze betonplaten bestellen met een stroeve toplaag.

 

DE KEIJ BETONPLATEN UIT DODEWAARD

De Keij Betonplaten is gevestigd in Dodewaard en gespecialiseerd in het aanleggen van onder andere kavelpaden met betonplaten. Zij realiseren betonverhardingen vanaf het egaliseren van de ondergrond tot het leggen van betonplaten. Niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland en Engeland zijn zij te vinden. Projecten realiseren zij met name binnen de agrarische sector en industrie. Wilt u ook kavelpaden aanleggen, maar weet u niet welke betonplaten voor uw kwekerij geschikt zijn? De Keij staat voor u klaar! Neem gerust contact met hen op!