Denkt u erover na om een terreinverharding te realiseren binnen uw bedrijf? Dat is zeker mogelijk met betonplaten van De Keij. Deze Keijplaten beschikken over meerdere opties en onder andere toepasbaar binnen de agrarische-, en industriële sector. De Keij verzorgt het leveren en leggen van betonplaten, inclusief het uitvoeren van grondwerkzaamheden. In een korte tijd is het onverharde terrein voorzien van een betonnen verharding, waar u jarenlang plezier van heeft.

 

TERREINVERHARDING MET KEIJPLATEN

In Krimpen aan de IJssel gelegen in provincie Zuid-Holland, heeft deze opdrachtgever een terrein van 400 m² voorzien van een betonnen verharding. Deze opdrachtgever heeft het terrein laten verharden met Keijplaten in de afmeting 200x200x14 cm. Bij dit project bestaan de werkzaamheden voor De Keij uit het leveren en leggen van de betonplaten.

 

KEIJPLATEN 200X200X14 CM

Deze veelzijdige betonplaat is perfect in te zetten voor onder andere terreinverhardingen, toegangswegen en kavelpaden. Deze Keijplaten hebben een maximale aslast van 20 ton en verkrijgbaar in de afmeting 200×200 cm. Verder zijn deze betonplaten leverbaar in 14cm en 16cm dik en voorzien van een tegelstroeve toplaag. Deze betonplaten zijn te plaatsen door middel van een vacuüm hijssysteem.

 

BETONPLATEN LEVEREN EN LEGGEN

Voordat De Keij de betonplaten komt leveren dient de onderbaan aan de juiste voorwaarden te voldoen. Bij aankomst checkt De Keij de onderbaan om vervolgens de Keijplaten te leggen. De vrachtwagens van De Keij zijn voorzien van een autolaadkraan met een vacuüm hijssysteem. De betonplaten leggen zij direct vanaf de vrachtwagen op de vlakke onderbaan. In een kort tijdsbestek is het terrein voorzien van een betonnen verharding.

 

DE KEIJ BETONPLATEN UIT DODEWAARD

De Keij Betonplaten uit Dodewaard is gespecialiseerd in het aanleggen van terreinverhardingen met betonplaten, inclusief grondwerkzaamheden. Zij zijn veelal te vinden binnen de agrarische- en industriële sector. Niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland en Engeland zijn al verschillende terreinverhardingen aangelegd door De Keij. Wilt u meer informatie over Keijplaten of wilt u advies over de onderbaan? Neem gerust contact op met De Keij!