Wilt u ook verschillende paden binnen uw kwekerij renoveren? De Keij is in alle markten thuis wat betreft verhardingen voorzien van betonplaten. Zo hebben zij in Zegveld een betonpad gerenoveerd en voorzien van gebruikte betonplaten. Deze betonplaten zijn voordelig en behouden de kwaliteit, ondanks dat er gebruikerssporen aanwezig zijn.

 

BETONPAD ZEGVELD

Voor deze opdrachtgever in Zegveld mocht De Keij een betonpad aanleggen met gebruikte betonplaten. Naast het leveren en leggen van deze betonplaten, valt het aanleggen van een drainage van 100 m² ook onder de werkzaamheden van De Keij. Daarbij zijn er verschillende ijzeren rijplaten gelegd voor de toegankelijkheid van het terrein.

 

GEBRUIKTE BETONPLATEN

Deze betonplaten zijn voordelig voor een verharding en leverbaar zolang de voorraad strekt. Gebruikte betonplaten behouden namelijk de kwaliteit, ondanks dat er gebruikerssporen aanwezig zijn. Dit product is dan ook snel weer verkocht! Voor het betonpad bij deze opdrachtgever zijn de afmetingen 325x150x20 cm, 375x150x20 cm, 275x150x20 cm en 200x200x18 cm gebruikt. Naast het leveren en leggen van deze gebruikte betonplaten, zijn er ook diverse goten geplaatst voor een drainage van 100m².

 

ONDERGROND BETONPAD

Ook bij het plaatsen van gebruikte betonplaten is het van belang dat de ondergrond aan de voorwaarden voldoet. De kwaliteit van betonplaten blijft namelijk mede behouden door een nauwkeurig vlakke ondergrond. Zodra de ondergrond niet aan de eisen voldoet, is de kans groot dat de betonplaten breken. Wilt u de grondwerkzaamheden uit handen geven? De Keij heeft zijn specialisten in huis voor het realiseren van een nauwkeurig geëgaliseerde ondergrond. Wilt u het grondwerk zelf uitvoeren? Laat u dan goed adviseren voor een juiste ondergrond!

 

DE KEIJ BETONPLATEN UIT DODEWAARD

De Keij Betonplaten uit Dodewaard is gespecialiseerd in het aanleggen van betonpaden door middel van betonplaten of Stelconplaten. De Keij is veelal te vinden binnen de agrarische sector en industrie. Naast het leveren en leggen van betonplaten, verzorgen zij ook het grondwerk van uw terrein. Zo heeft u één aanspreekpunt voor het hele project! Daarbij realiseren zij niet alleen in Nederland verhardingen met betonplaten, maar ook in Duitsland en Engeland. Wilt u een betonpad aanleggen met gebruikte betonplaten? Neem contact op met De Keij en vraag naar de voorraad van gebruikte betonplaten.