Wilt u een tijdelijke terreinverharding aanleggen met betonplaten? Dat is ook mogelijk! Voor TU Delft heeft De Keij een oppervlakte van 320 m² voorzien van hoge kwaliteit betonplaten. Een tijdelijke terreinverharding voor het bouwen van een krattenbrug. De werkzaamheden voor De Keij bestaan uit het leveren en leggen van betonplaten.

 

TIJDELIJKE TERREINVERHARDING KRATTENBRUG

In Delft heeft De Keij een tijdelijke terreinverharding aangelegd met betonplaten in de afmeting 200x200cm. Deze betonplaten dienen als ondergrond voor de krattenbrug, welke studenten van de TU Delft bouwen. Voor het bouwen van een krattenbrug is een strakke ondergrond van groot belang. Door middel van betonplaten creëer je snel en makkelijk een tijdelijke terreinverharding en een daarbij ook een strakke ondergrond.

 

BETONPLATEN 200X200CM

Betonplaten in deze afmeting is een standaardafmeting, welke voor veel doeleinden toepasbaar zijn. Denk daarbij aan kavelpaden, industrieterreinen, tijdelijke verharding, toegangswegen, betonpaden ect. Betonplaten 200x200cm hebben een maximale aslast van 20 ton en verkrijgbaar in 14cm en 16cm dikte. Daarnaast heeft u de optie voor een gladde- en stroeve toplaag.

 

BETONPLATEN LEGGEN

Op het moment dat de onderbaan gereed is, leveren en leggen de chauffeurs de betonplaten. Door middel van een vacuüm hijssysteem leggen zij de betonplaten direct vanaf de vrachtwagen op de onderbaan. Mocht het leggen van betonplaten niet mogelijk zijn met een vrachtwagen, dan realiseren zij het met een shovel. Zo is het alsnog mogelijk om een tijdelijke terreinverharding aan te leggen.

 

DE KEIJ BETONPLATEN

De Keij Betonplaten is gevestigd in Dodewaard en gespecialiseerd in het aanleggen van terreinverhardingen middels betonplaten of Stelconplaten. Zij realiseren projecten binnen de agrarische sector en industrie. De Keij is niet alleen te vinden binnen Nederland, maar ook in Duitsland en Engeland! Naast het leveren en leggen van betonplaten voeren zij ook grondwerkzaamheden uit! Zo heeft u één aanspreekpunt voor het hele project. Wilt u ook een tijdelijke verharding aanleggen? Of wilt u meer weten over betonplaten? Neem contact op met De Keij voor meer informatie!