Dat verharde paden handig zijn voor bijna alle ondernemers blijkt ook wel uit dit project. Een kippenboerderij moet ten allen tijde goed bereikbaar zijn. Niet alleen voor de ondernemer, maar ook voor de bezoekers van het bedrijf. Toegangswegen voorzien van betonplaten zijn daarvoor een uitkomst! Betonplaten bieden niet alleen meer toegankelijkheid of verbeteren de bereikbaarheid, maar het is ook nog eens efficiënter werken! In Ochten heeft De Keij een toegangsweg aangelegd met betonplaten in de afmeting 200x200x.14cm, waarbij de ondergrond nauwkeurig vlak gemaakt is. Het egaliseren van de ondergrond en het plaatsen van de juiste betonplaten verhogen de kwaliteit van uw terreinverharding.

 

TOEGANGSWEGEN BETONPLATEN

Het is belangrijk dat u kunt vertrouwen aan de kwaliteit van uw terreinverharding, welk verkeer er ook over uw verharde toegangswegen gaan. Er zijn diverse betonplaten verkrijgbaar voor elke verharding, maar de ondergrond speelt daarbij ook een belangrijke rol. Betonplaten beschikken namelijk over verschillende eigenschappen waarbij we denken aan sterk, onderhoudsarm en flexibel inzetbaar. Ideaal natuurlijk voor vrijwel iedereen met een agrarische- en industriële onderneming. Dan dient ook de ondergrond aan de juiste voorwaarden te voldoen, wilt u de kwaliteit van uw terreinverharding optimaal houden. Zodra de ondergrond aan alle eisen voldoet, waarborgen zij mede de kwaliteit van de betonplaten. Dus een gelijkmatig dragende ondergrond samen met de juiste betonplaten behouden de kwaliteit van uw terreinverharding!

 

ONDERGROND TOEGANGSWEGEN

Een gelijkmatig dragende ondergrond voor verharde toegangswegen creëert u onder andere door de huidige grond vlak te maken. Oneffenheden dienen verwijderd te zijn en de bestaande grond vlak te maken door middel van lasergestuurd apparatuur. Daarna brengt u een zandbed aan, welke ook met lasergestuurde machines nauwkeurig geëgaliseerd moet worden. Het lasergestuurde apparatuur zal het tot op de millimeters nauwkeurig egaliseren. Zodra de ondergrond aan de juiste voorwaarden voldoet, kunt u de betonplaten leggen op de zandbaan. Wilt u liever de grondwerkzaamheden uit handen geven? De Keij verzorgt ook de grondwerkzaamheden voor onder andere toegangswegen.

 

BETONPLATEN LEGGEN OCHTEN

Deze ondernemer heeft een toegangsweg laten aanleggen met betonplaten in de standaard afmeting 200x200x14cm. Deze betonnen platen zijn in twee rijen naast elkaar gelegd, zodat er een toegangsweg van vier meter breed ontstaat. Voertuigen met verschillende groottes rijden probleemloos over deze toegangsweg. Het leggen van de betonplaten is uitgevoerd door middel van een autolaadkraan en een vacuüm hijssysteem. De chauffeurs leggen door middel van dit systeem honderden betonplaten op één dag. Zo is uw terrein binnen een kort tijdsbestek voorzien van een verharding met betonplaten.

 

DE KEIJ BETONPLATEN

De Keij Betonplaten is gevestigd in het dorp Dodewaard en zijn gespecialiseerd in het leveren en leggen van betonplaten. Daarnaast voeren zij ook grondwerkzaamheden uit, zodat u één aanspreekpunt heeft voor het hele project. Niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland en Engeland leggen zij toegangswegen aan. De Keij voert voornamelijk projecten uit binnen de agrarische sector en industrie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van betonplaten voor toegangswegen? Het personeel van De Keij helpt u graag bij het kiezen én aanleggen van toegangswegen. Neem contact met ons op!