Dat verharde paden handig zijn voor bijna elke ondernemer blijkt ook wel uit dit voorbeeld van een toegangsweg, volledig vervaardigd uit betonplaten. Met name in regenachtige tijden komt u al snel vast te zitten met het materieel. Daarbij laat het materieel diepe sporen achter. Een efficiënte oplossing is het aanleggen van een toegangsweg voorzien van betonplaten. Er zijn verschillende afmetingen betonplaten en voor diverse doeleinden. In Medel is de toegangsweg voorzien van een standaard afmeting betonplaat.

 

TOEGANGSWEG MEDEL

In Medel heeft De Keij voor een opdrachtgever een toegangsweg aangelegd voorzien van betonplaten in de afmeting 200×200 cm. De werkzaamheden van De Keij bestaan uit het leveren en leggen van betonplaten. Het terrein is voorzien van een verhard toegangsweg, zodat materieel zonder problemen over het perceel rijden.

 

BETONPLATEN 200X200 CM

Met nogal wat verkeer op uw erf moet u vertrouwen op de kwaliteit van de erfverharding. Betonplaten zijn sterk, onderhoudsarm en flexibel inzetbaar. Ideaal voor vrijwel iedereen met een agrarische- of industriële onderneming. Betonplaten met de afmeting 200×200 cm is een standaardafmeting en ideaal voor kavelpaden, toegangswegen, industrieterreinen, sleufsilo’s ect. Deze betonplaten hebben een maximale aslast van 20 ton en verkrijgbaar in 14cm en 16cm dikte. Daarnaast zijn deze betonplaten te bestellen met een gladde- of stroeve toplaag.

 

DE KEIJ BETONPLATEN UIT DODEWAARD

De Keij Betonplaten is te vinden in Dodewaard en gespecialiseerd in het aanleggen van toegangswegen door middel van betonplaten. Naast het leveren en leggen van betonplaten voeren zij ook de grondwerkzaamheden uit. Zo heeft u één aanspreekpunt voor het hele project. De Keij is veelal te vinden binnen de agrarische sector en industrie. U ziet De Keij niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland en Engeland voorbij komen. Heeft u vragen over het aanleggen van een toegangsweg binnen uw bedrijf? Of wilt u weten welke betonplaten er voor uw terrein geschikt zijn? Neem contact op met De Keij!